CLARINS LIP COMFORT OIL INTENSE -huuliöljy

Vuonna 2015 Clarins toi markkinoille suuren suosion saavuttaneen Lip Comfort Oil -huuliöljynsä. Viisi vuotta myöhemmin Clarins esittelee huuliöljystään uuden version: Lip Comfort Oil Intense
-huuliöljyn. Se antaa huulille upean kiillon ja näyttävän värin sekä hoitaa lisäksi tehokkaasti huulten ihoa.

PEILIMÄISTÄ KIILTOA

Lip Comfort Oil Intense -huuliöljy sisältää luomukarpaloöljyä, joka heijastaa kauniisti valoa ja antaa huulille näyttävän, peilimäisen kiillon. Lisäksi öljy tuo huulten iholle sen tarvitsemia ravintoaineita ja pitää huulet pehmeän ja joustavan tuntuisina.

TÄYTELÄINEN INTENSIIVINEN VÄRI

Huuliöljy sisältää voimakkaasti värjääviä pigmenttejä, jotka antavat huulille täyteläisen ja hyvin pysyvän värin. Värivalikoimaan kuuluu kahdeksan sävyä.

HUULIA TEHOKKAASTI HOITAVA KOOSTUMUS

Lip Comfort Oil Intense kosteuttaa ja hoitaa huulia välittömästi levittämien jälkeen. Huuliöljyn hoitava vaikutus perustuu Clarinsin 65 vuoden aikana 100 prosenttisista kasviöljyistä hankkimaan asiantuntemukseen. Huuliöljyn sisältämä öljykolmikko, luomupähkinäöljy, luomujojobaöljy ja luomukarpaloöljy hoitavat tehokkaasti huulten ihoa ja tuovat sille sen tarvitsemia ravintoaineita. Huuliöljyyn on lisäksi lisätty Clarinsin Anti-Pollution-yhdiste suojaamaan herkkää huulten ihoa ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta.

MIELLYTTÄVÄN TUNTUINEN KOOSTUMUS

Öljyjen täyteläisyys antaa huuliöljylle hoitovoidemaisen koostumuksen. Öljy tuntuu huulilla kevyeltä, mutta samalla hoitavalta. Se ei jätä huulille paksua tahmaista tunnetta.

PAKKAUS

Lip Comfort Oil Intense on pakattu Lip Comfort Oil -huuliöljystä tuttuun, kiiltävällä kullanvärisellä korkilla varustettuun pakkaukseen. Huulikiillon värisävy näkyy pakkauksen alaosan läpi. Erikoismuotoiltu vaahtomuoviapplikaattori helpottaa huulten rajaamista ja värin levittämistä huulille.

TUOTEKUVAT:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/GKMBHCnJK6JW

MYYNNISSÄ

Helmikuussa 2020

LISÄTIEDOT:

BERNER OY, kuluttajatuotteet

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi