CLARINS WONDER PERFECT MASCARA 4D WATERPROOF

Veden, hikoilun ja tunteiden kestävä ripsiväri

Clarins esittelee keväällä 2020 suositusta Wonder Perfect 4D
-ripsiväristään vedenkestävän version. Ripsiväri antaa ripsille välittömästi lisää tuuheutta ja pituutta, taivuttaa ripset kauniille kaarelle ja hoitaa ripsiä, jolloin ripset vahvistuvat ja kasvavat päivä päivältä lisää pituutta. Mitä useammin ripsiväriä käyttää, sen paremmassa kunnossa ripset pysyvät. Vedenkestävän ripsivärin bonuksena on sen sisältämä ”tunteet kestävä” -koostumus, joka pitää ripsivärin paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Ripsiväri kestää vettä, kosteutta, kuumuutta ja kyyneliä, (onnen kyyneliä tietenkin…)

4D LOOK

  • Intensiivistä tuuheutta tyvestä latvaan
  • Näyttävää pituutta
  • Kauniisti kaartuvat ripset
  • Kauniisti erotellut ripset

Erittäin joustavilla harjaksilla varustettu harjaosa levittää ripsivärin tasaisesti jokaiseen yksittäiseen ripseen ja erottelee ripset toisistaan. Syvän mustat mineraalipigmentit antavat ripsille näyttävän värin.

#TUNTEIDENKESTÄVÄ

Olipa kyseessä hikinen pyöräretki, afterwork ystävien kanssa, heinänuha tai nauraminen kyyneleet silmissä… on pelkona ripsivärin valuminen. Clarins, joka on aina halunnut kuunnella kuluttajien toiveita, on sen perusteella kehittänyt enemmän kuin vedenkestävän ripsivärin. Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof on ensimmäisen myös tunteet kestävä ripsiväri Clarinsilta.

HOITOA RIPSILLE

Clarinsin yhdistää kaikissa ripsiväreissään meikkituotteen ominaisuudet hoitaviin ominaisuuksiin. Jokinen Clarinsin ripsiväri sisältää Lash Boosting -yhdisteen, joka vahvistaa ja tuuheuttaa ripsiä ja saa ne kasvamaan aiempaa pidemmiksi.

SINISEN LOOTUKSEN VAHA

Sinisen lootuksen lehdet ovat tunnettuja vettähylkivästä ominaisuudestaan, siksi Clarins halusi tutkia tätä kasvia tarkemmin. Kävi ilmi, että kasvin vaha muodostaa vettähylkivän kalvon, josta vesi helmeilee pois. Lisäämällä sinisen lootuksen vahaa ripsiväriin, jokainen ripsi saa päälleen oman, vettähylkivän sadetakkinsa, joka tekee ripsiväristä, veden-, hankauksen- ja hikoilunkestävän. Lisäksi sinisen lootuksen vahan ripsien pintaan muodostama joustava kalvo antaa ripsille välittömästi lisää tuuheutta ja lukitsee ripset kauniille kaarelle.

PAKKAUS JA HINTA

Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof on pakattu metallinhohtoiseen siniseen pakkaukseen 8 ml ja sen suositushinta on 32,00 euroa.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/rnQMHBBGw5TT

MYYNNISSÄ:

Helmi- maaliskuussa 2020

LISÄTIEDOT:

BERNER OY, kuluttajatuotteet
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi