GOSH Copenhagen CATCHY EYES DRAMA -ripsiväri

CATCHY EYES DRAMA -ripsiväri tuo ripset kauniisti esiin. Sen kaareva harjaosa levittää värin tasaisesti kaikkiin, jopa lyhyimpiinkin ripsiin ja antaa niille lisää pituutta. Ripsivärin koostumus on sateen, hikoilun ja kyynelten kestävä.

Ripsiväri on saanut allergiasertifikaatin, joka tarkoittaa, että ripsiväriä voidaan suositella myös herkkäsilmäisille. Sen innovatiivinen, lämpöön reagoiva koostumus on helppo poistaa ripsistä. Lisäksi ripsivärin pakkauksen valmistamiseen on käytetty kierrätysmuovia.

OWP = Ocean Waste Plastic

Ripsivärin pakkauksesta 50 % on kierrätysmuovia. Kuluttajan ostaessa Catchy Eyes Drama -ripsivärin, hän auttaa poistamaan kaksi muovikassia valtameristä.
OWP-kierrätysmuovia kerätään valtameristä, joista ja niiden rannoilta.
Kierrätysmuovista valmistettu muovi on laadultaan yhtä hyvää kuin uusi muovikin, mutta sen valmistaminen tehtaissa vähentää 56 % hiilidioksidipäästöjä verrattuna uuden muovin valmistamiseen. Tämän lisäksi kierrätysmuovin valmistaminen kuluttaa 85 % vähemmän energiaa ja vähentää 75 % kasvihuonepäästöjä sekä säästää kaksi kertaa niin paljon energiaa, kuin sen polttaminen jätteenkäsittelylaitoksessa. Muovin kierrättämisellä on myös työllistävä vaikutus.

ALLERGIASERTIFIKAATTI

CATCHY EYES DRAMA -ripsiväri on saanut allergiasertifikaatin, joka kertoo kuluttajille ja allergioista kärsiville, että tuotetta on turvallista käyttää.
Sertifikaatin saamiselle asetetut tiukat kriteerit tarkoittavat, että jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen on saatava hyväksyntä, jolloin tuotteen mahdollisuus aiheuttaa allergiaa on pieni.

KÄYTTÖ

Ripsivärin harjaosan kaareva puoli asetetaan vasten ripsien juuria ja ripsiväri levitetään ripsiin edestakaisella siksak-liikkeellä. Harjaosa käännetään ja ripset kammataan auki ja erotellaan toisistaan harjaosan harjasten avulla.

OMINAISUUDET LYHYESTI

  • Sateen, hikoilun ja kyynelten kestävä
  • Levittyy tasaisesti ripsiin & kampaa ja erottelee ripset toisistaan
  • Saanut allergiasertifikaatin
  • Pakkauksen valmistuksessa on käytetty
    kierrätysmuovia
  • Hajusteeton
  • Vegaaninen

SÄVYVALIKOIMA

  • 001 Extreme Black

HINTA

CATCHY EYES DRAMA 10 ml suositushinta 13,90 euroa

MYYNNISSÄ

Helmikuussa 2020

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/vJnjvChPLK9X

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti:
anne.sario@berner.fi