GOSH Copenhagen CHAMELEON FOUNDATION -MEIKKIVOIDE

Suosittu CHAMELEON PRIMER -pohjustusvoide saa tänä keväänä rinnalleen CHAMELEON FOUNDATION -meikkivoiteen.
Meikkivoide sisältää ihon kosteuspitoisuutta parantavaa hyaluronihappoa sekä hoitavan Multi-moist-yhdisteen, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa koko päivän ajan. Lisäksi meikkivoide on saanut allergiasertifikaatin.

CHAMELEON FOUNDATION -meikkivoiteessa meikkituotteen ominaisuudet yhdistyvät ihonhoidollisiin ominaisuuksiin. Mikrokapseleihin pakatut pigmentit vapautuvat iholle meikkivoidetta levitettäessä ja antavat meikkivoiteelle sen sävyn. Meikkivoide jättää iholle raikkaan tunteen ja luonnollisen näköisen lopputuloksen.  Tämän lisäksi CHAMELEON FOUNDATION tasoittaa ihon väriä ja häivyttää ihon pinnan virheellisyyksiä, jotta iho näyttäisi mahdollisimman tasaiselta ja virheettömältä.

OWP, Ocean waste plastic

CHAMELEON FOUNDATION -meikkivoiteen pakkauksesta 40 % on valmistettu merestä saadusta kierrätysmuovista. Näin jokainen Chameleon Foundation -meikkivoiteen pakkaus auttaa poistamaan 10 muovikassia meristä.

OWP-kierrätysmuovi kerätään valtameristä, joista ja Intian rannikolta. Kierrätysmuovi on laadultaan yhtä hyvää kuin uusi muovi, mutta sen valmistaminen tehtaissa vähentää 56 % hiilidioksidipäästöjä verrattuna uuden muovin valmistamiseen. Tämän lisäksi kierrätysmuovin valmistaminen kuluttaa 85 % vähemmän energiaa, tuottaa 75 % vähemmän kasvihuonekaasuja ja säästää kaksi kertaa niin paljon energiaa, kuin sen polttaminen jätteenkäsittelylaitoksessa. Muovin kierrättämisellä on myös työllistävä vaikutus.

ALLERGIASERTIFIKAATTI

Allergiasertifikaatti kertoo kuluttajille ja allergioista kärsiville tuotteen turvallisuudesta, sillä jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine on huolella riskiarvioitu. Ennen allergiasertifikaatin saamista, jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen täytyy läpäistä tarkat testit. Niiden mahdollisuus aiheuttaa allergia pitää myös olla todistetusti erittäin alhainen. Jos kaikki tuotteen sisältämät raaka-aineet ja niiden pitoisuudet läpäisevät testin, saa tuotteen koostumus hyväksynnän.

KÄYTTÖ

Levitä ja kerrosta halutessasi pehmeän tuntuinen, voidemainen meikkivoide kasvoillesi. Meikkivoiteen sävy sulautuu ihon sävyyn ja lopputulos on luonnollisen näköinen.

TUOTETIEDOT LYHYESTI

  • Hoitaa ja kosteuttaa ihoa
  • Luonnollinen lopputulos
  • Allergiasertifikaatti myönnetty
  • Pakkauksen valmistuksessa on käytetty merestä saatua OWP-kierrätysmuovia
  • Hajusteeton
  • Vegaaninen

SÄVYVALIKOIMA

  • 002 Light
  • 004 Medium
  • 006 Dark

SUOSITUSHINTA

CHAMELEON FOUNDATION 30 ml, suositushinta 21,00 euroa.

MYYNNISSÄ

Helmikuussa 2020

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/G7KqFpSpfn7H

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet

Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi