Monitoimituotteet mukaan treenikassiin – Herbinan sulfaatiton shampoo 3in1 ja hoitava muotoiluvoide 3in1 pesevät, hoitavat ja muotoilevat hiuksia

Herbinan hellävaraiset ja tehokkaat uudet hiustenhoitotuotteet on valmistettu pääasiassa luonnosta peräisin olevista ainesosista, ja ne sopivat curly girl -metodiin.

Treenikassi tai matkalaukku on nyt entistä keveämpi, kun sinne pakkaa mukaan Herbinan uudet, sitrukselta ja inkivääriltä tuoksuvat hiustenhoitotuotteet. Kevyesti vaahtoava, hellävarainen Herbina sulfaatiton shampoo 3in1 pesee ja hoitaa hiukset tehokkaasti, ja se sopii myös vartalon pesuun. Ainutlaatuinen Herbina hoitava muotoiluvoide 3in1 hoitaa ja muotoilee hiukset pesun jälkeen.

Uutuudet ovat mahdollisimman hellävaraisia paitsi käyttäjälleen myös luonnolle. Herbinan uutuusshampoo on sulfaatiton ja silikoniton, ja muotoiluvoide on lisäksi valmistettu biohajoavista raaka-aineista.

– Shampoon ainesosista 95 prosenttia ja muotoiluvoiteen ainesosista 98 prosenttia on peräisin luonnosta, junior brand manager Noora Laurinus kertoo.

Herbina sulfaatiton shampoo 3in1 auttaa hiuksia säilyttämään niiden kiillon, ja se sopii myös värjätyille hiuksille päivittäiseen käyttöön.

Herbina hoitava muotoiluvoide 3n1 hoitaa ja muotoilee hiukset ilman latistavia öljyjä ja silikoneja.

– Lisäksi hoitava muotoiluvoide sisältää lämpösuojan ja nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa, Laurinus sanoo.

Molemmat tuotteet sopivat curly girl -metodiin.

Tuotteet on kehitetty Bernerin laboratoriossa Herttoniemessä, ja ne valmistetaan Heinävedellä.

Tuotetiedot

Herbina sulfaatiton shampoo 3in1, suositushinta 3,60 e
Herbina hoitava muotoiluvoide 3in1, suositushinta 5,20 e

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Noora Laurinus                     Paula Larjo
junior brand manager            viestintäasiantuntija
040 544 0084                        040 586 2400
noora.laurinus@berner.fi      paula.larjo@berner.fi

Lataa Herbinan uutuuksien tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/NXnKXC2LXcT8
Lue lisää tuotteista: www.herbina.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia ja jotka on tuotettu kestävällä tavalla. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa LV, XZ, Herbina, Oxygenol, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.