Näitä hiustuotteita XZ:ltä on toivottu – hoitovoide ja hiusgeeli sopivat myös curly girl -metodiin

XZ tuo markkinoille kaksi kuluttajien silikonitonta toivetuotetta, XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoiteen ja XZ Hiusgeelin, jotka on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

XZ kuuntelee kuluttajien palautetta ja ehdotuksia uusista hiustenhoitotuotteista. Viime vuonna toiveissa korostuivat kotimaiset hiustenhoitotuotteet, jotka sopisivat myös curly girl -metodiin.

Nyt XZ tuo markkinoille kaksi silikonitonta hiustuotetta, XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoiteen ja XZ Hiusgeelin, jotka soveltuvat paitsi kiharafaneille myös kaikille heille, jotka kaipaavat tehokasta kosteutusta ja pitoa hiuksille.  

– Curly girl -buumi nosti hoitovoiteen kysyntää valtavasti, mutta tuote oli päätetty jo lopettaa. Toimme sen uudestaan markkinoille, koska saimme asiasta todella paljon palautetta, senior brand manager Elina Seppänen kertoo.

XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoide toimii kuivan tai kostean hiuksen hoitovoiteena tai poishuuhdeltavana tehohoitona, ja se kuuluu suosittuun XZ Energisoiva Hedelmä -hiustenhoitosarjaan.

– E-vitamiinia ja sitrusuutetta sisältävä hoitovoide kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä helpommin kammattavat ja vähemmän pörröiset ilman silikonin latistavaa vaikutusta.

Uutuus XZ Hiusgeeli muotoilee kampauksen. Se sopii myös curly girl -metodin cast-vaiheeseen, jolloin hiuksiin lisätään pesun jälkeen muotoilutuotetta ja niihin muodostuu kova kuori, cast.

– XZ Hiusgeeli erottelee kiharan ja antaa sille joustavan ja kestävän pidon, Seppänen sanoo.

Uudet hiustuotteet on kehitetty Bernerin laboratoriossa Helsingin Herttoniemessä, ja ne valmistetaan Heinävedellä.

Tuotetiedot
XZ Energisoiva Hedelmä Hoitovoide 150 ml, suositushinta n. 5 e
XZ Hiusgeeli 150 ml, suositushinta n. 5,50 e

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Elina Seppänen                      Paula Larjo
senior brand manager            viestintäasiantuntija
050 355 9412                         040 586 2400
elina.seppanen@berner.fi      paula.larjo@berner.fi

Lataa XZ-uutuuksien tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/sd52F8JDnvZz
Lue lisää tuotteista: www.xz.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia ja jotka on tuotettu kestävällä tavalla. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi.

Oman tuotekehityksemme tunnettuja merkkejä ovat muun muassa LV, XZ, Herbina, Oxygenol, Heti, GreenCare, Korrek, Lasol, Nokian Jalkineet sekä Rajamäen tuoteperhe.