Bernerin desinfektiotuotteiden tuotannon tilannekatsaus 30.3.2020


Koronavirustilanne on nostanut kaikkien Heinävedellä valmistettavien desinfektioaineidemme kysyntää merkittävästi. Olemme valmistaneet LV Käsidesiä ja muun muassa LV Käsihuuhteita vuoden alusta lähes kymmenkertaisen määrän viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Priorisoimme sairaaloiden ja terveydenhuollon desinfektiotuotteidemme valmistusta
Valmistamme desinfektiotuotteitamme sekä kuluttajille että ammattilaisille, ja pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan molempien asiakasryhmien tuotteiden kysyntään. Tässä haastavassa tilanteessa haluamme varmistaa kuitenkin ensin sairaaloiden ja terveydenhuollossa olevien kriittisten tuotteidemme saatavuuden, minkä jälkeen priorisoimme LV Käsidesiämme kuluttajille vähittäismyyntiin.

Pyrimme tuotannossamme kaikin mahdollisin tavoin vastaamaan markkinoiden tarpeisiin. Tämänhetkinen kysyntä ylittää silti käytössämme olevan kapasiteettimme. Meillä on ollut myös joitain saatavuusongelmia tuotteiden raaka-aineissa ja pakkausmateriaaleissa niiden globaalin kysynnän merkittävän kasvun takia. Saatavuushaasteista johtuen, tuotteidemme pakkausten ulkonäkö saattaa muuttua.

Desinfektiotuotteemme valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti
Varmistaaksemme tuotteidemme saatavuuden myös jatkossa, varaudumme tuotekehityksessämme myös uusien tuotteiden kehittämiseen mahdollisista materiaalipuutteista johtuen. Emme tule tinkimään tuotteidemme laadusta ja tehosta, vaan haluamme uusienkin tuotteiden täyttävän virustorjunnassa vaaditut standardit.  Tuotteemme valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Tuotteidemme teho mikrobeja vastaan on todennettu standardoiduin tehotestein ja jokaisen erän laatu varmistetaan laboratoriossamme.

Seuraamme ja noudatamme kaikkia lainsäädännön vaatimuksia, jotka liittyvät muun muassa biosideihin, lääkinnällisiin laitteisiin ja vaarallisiin kemikaaleihin.

Valmistamme desinfektiotuotteita kolmessa vuorossa

Valmistamme desinfektiotuotteitamme Heinävedellä tällä hetkellä kolmessa vuorossa. Olemme saaneet palkattua desinfektiotuotteiden valmistukseen uusia työntekijöitä, mutta haemme edelleen tuotevalmistajaa ja pakkaajia.  Heinäveden-tuotantoon olemme saaneet viime viikkojen aikana apua myös berneriläisistä muualta Suomesta.

Noudatamme tiukkoja hygieniaohjeistuksia
Työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää, niin kuin on myös desinfektioaineidemme tuotannon jatkuvuuden varmistaminen. Noudatamme korostetun tiukkoja hygieniaohjeistuksia niin Heinävedellä kuin keskusvarastossamme Vantaan Viinikkalassa, ja toivomme välttävämme taudin leviämisen henkilökuntamme keskuuteen.

Teemme jatkuvasti kaikkemme pystyäksemme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla korkealaatuisten desinfektiotuotteidemme kysyntään.

 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa