CLARINS High Performance Sun Care -aurinkotuotteet

Clarins lisää viisi uutta tuotetta High Performance Sun
-aurinkotuotelinjaansa, kolme suojaavaa aurinkotuotetta ja kaksi auringon oton jälkeen käytettävää tuotetta. Kuten muutkin Clarinsin aurinkolinjan tuotteet, myös uudet tuotteet suojaavat ihoa kaikissa olosuhteissa UVA- ja UVB-säteiden sekä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta samalla, kun niiden sisältämät hoitavat aineosat ylläpitävät ihon hyvää kuntoa. Vastuullisuus tuotteiden valmistuksessa, niin ihon kuin maapallonkin kannalta on Clarinsille tärkeää.

Kaikki Clarinsin auringolta suojaavat tuotteet sisältävät Sun Filter -yhdisteen, joka koostuu tehokkaista suojista UVA- ja UVB-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan. Lisäksi kaikki sarjan tuotteet sisältävät erilaisista kasviuutteista, kuten plataaniuutteesta ja aaloe verasta koostuvan Sun Plant -yhdisteen, joka hoitaa ihoa ja ylläpitää sen nuorekasta ulkonäköä.

Kevään 2020 uutuustuotteet

Invisible Sun Care Stick SPF 50, 17 g, suositushinta 26,00 euroa

Herkästi palaville sekä runsaasti auringonvalolle altistuville ihoalueille tarkoitettu aurinkosuojapuikko. ”Näkymättömänä” se on auringonottajan paras ystävä, kun halutaan suojata tehokkaasti mm. korvat, nenä, poskipäät tai silmänympärysiho auringonvalon haitoilta. Puikkomuotoon pakattu aurinkotuote kulkee helposti mukana kaikkialle. Aurinkosuojapuikko tuntuu iholla miellyttävän kevyeltä ja silti iho on tehokkaasti suojattu. 

Sun Care Gel-to-Oil SPF 50 for the body, 150 ml, suositushinta 29,90 euroa

Vartalon ihoille tarkoitettu geeli-öljyssä aurinkotuote, jonka voi levittää yhtä hyvin sekä kuivalle että märälle iholle. Sen koostumus hylkii vettä, jolloin geelivoide levittyy helposti ja tasaisesti myös kostealle iholle. Vaikka tuote sisältää korkean suojakertoimen SPF 50, se ei jätä iholle valkoista kalvoa.
Ja kuten sanottu, geelivoiteen voi levittää iholle välittömästi uinnin jälkeen.

Sun Care Water Mist SPF 50+ for the body, 150 ml, suositushinta 29,90 euroa

Vartalon iholle ja hiuksille tarkoitettu aurinkosuojasuihke, joka levittyy iholle ja hiuksiin tasaisena suihkepilvenä. Raikas, näkymätön ja kosteuttava aurinkosuojasuihke sisältää erittäin korkean suojakertoimen SPF 50+.

SOS Sunburn Soother Mask, 100 ml, suositushinta 29,90 euroa

Auringon oton jälkeen käytettävä geelivoidenaamio, joka sulautuu ihoon ja viilentää punoittavaa kuumottavaa ihoa. Naamio rauhoittaa välittömästi kuumottavaa, ärtynyttä ihoa ja sen trooppinen tuoksu saa olon tuntumaan miellyttävältä. Naamio levitetään paikallisesti punoittaville ja auringosta kuumottaville ihoalueille. Vaikka kyseessä on naamio, sitä ei poisteta iholta.

After Sun Shower Gel for the face, body and hair, 150 ml, suositushinta 22,00 euroa

Auringonoton jälkeen käytettävä suihkuvaahto, joka puhdistaa iholta ja hiuksista epäpuhtaudet, aurinkofiltterit, suolan, klooriveden tuoksun ja hiekan. Raikkaan tuntuinen suihkuvaahto jättää ihon puhtaaksi, pehmeän ja joustavan tuntuiseksi sekä miellyttävän tuoksuiseksi.

Myynnissä:

Uudet aurinkotuotteet tulevat myyntiin maaliskuussa 2020.

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/LQ-mNMH56GbB

VASTUULLISUUS

Clarins haluaa toimia erittäin vastuullisesti tuotteita valmistaessaan ja huomioida tässä niin ihon kuin maapallonkin. Joka kesä myydään miljoonia tuubeja aurinkotuotteita ihon suojaamiseksi… Clarins haluaa huolehtia myös tulevista sukupolvista ja hyödyntää asiantuntijoita ymmärtääkseen, kuinka toimia paremmin merten ekosysteemin ja maapallon parhaaksi.

Korallit

Clarinsin uusien aurinkotuotteiden koostumukset huomioivat ihon lisäksi myös korallit. Miksi korallit? Koska ne vaikuttavat suuresti merenpohjan tasapainoon. Korallien tiedetään vaurioituvan helposti ja vaikka ne peittävät ainoastaan 0,2 % merien pinta-alasta, ne toimivat suojana miltei kolmannekselle meressä elävistä olioista. Lisäksi ne ehkäisevät rantojen eroosiota. Merten biodiversiteetti on riippuvainen korallien hyvästä kunnosta.

Clarins toimii korallien suojelemiseksi

Tammikuussa 2018 Monacon ruhtinas Albert II luovutti Oliver Courtin-Clarinsille Croix de l’Ordre de Saint-Charles -ristin Clarinsin merten suojelua koskevan työn ansiosta. Arvostettu monacolainen kunnianosoitus on kiitollisuudenosoitus Clarins-laboratorioiden yhdessä Monacon tiedekeskuksen kanssa korallien parissa tekemästä tutkimustyöstä. Tutkimuksen aihe, tutkia korallien geenejä, jotta koralliriutat pystyttäisiin säilyttämään.

Vastuullisuus valtameristä

Clarins oli ensimmäinen, joka lähti tukemaan kunnianhimoista ”Palstic Odyssey” -hanketta. Kyseessä on 25 metriä pitkä katamaraani, jonka ainoana käyttövoimana toimii laivan pysähdyksissä ollessa merestä keräämä muovijäte. Muovi kierrätetään ja lajitellaan laivassa ja kierrätykseen kelpaamaton muovi muutetaan laivan moottoreita pyörittäväksi polttoaineeksi. Laivan neitsytmatka on suunniteltu vuodelle 2020.
Tällöin on tarkoitus tehdä kolmen vuoden tutkimusmatka Keski-Amerikkaan, Tyynellemerelle ja Afrikkaan. ”Plastic Odyssey” -hanke on täydellinen tapa osoittaa, että muovijäte on liian arvokasta jätettäväksi meriä saastuttamaan. Hankkeeseen liittyy myös opetuksellinen ja sosiaalinen tarkoitus: alus toimii myös työpajana, jossa rakennetaan ja testataan koneita, joiden avulla paikalliset asukkaat voivat kierrättää muovijätettään tai muuttaa sen polttoaineeksi. Nämä tekniikat on tarkoitus jakaa kaikkialle maailmaan tuomaan taloudellista hyötyä ja vähentämään ympäristön saastumista.

Vastuu ympäristöstä

Clarinsin aurinkotuotteiden pakkaukset on suunniteltu ympäristöystävällisiksi.

Pullojen ja tuubien valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia*. Tuotteiden pakkaukset on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin viljellyistä puista saadusta paperista.

*Paitsi Mineral Sun Care Compact and Mineral Sun Care Fluid

Lisätiedot:
BERNER OY, kuluttajatuotteet
Anne Sario, puh: 0207 91 4322, sähköposti: anne.sario@berner.fi