Tukes kehottaa kuluttajia harkitsemaan, millaisia desinfiointiaineita ja käsidesejä on ostamassa

Valmistamme  desinfiointiaineitamme Heinävedellä sekä kuluttajille että ammattilaisille, ja pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan molempien asiakasryhmien suuresti kasvaneeseen tuotteidemme kysyntään. Tässä haastavassa tilanteessa haluamme varmistaa ensin sairaaloiden ja terveydenhuollossa olevien tuotteidemme saatavuuden, minkä jälkeen priorisoimme tuotteitamme vähittäismyyntiin kuluttajille.

LV- ja Berner Pro -tuotteemme valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Tuotteidemme teho mikrobeja vastaan on todennettu standardoiduin tehotestein ja jokaisen erän laatu varmistetaan laboratoriossamme.

Tukes on tiedotteellaan pyytänyt kuluttajia kiinnittämään huomiota siihen, millaisia desinfiointiaineita ja käsidesejä esim. Facebook-ryhmien kautta tällä hetkellä ostetaan. Käsidesit ovat sisältäneet ainesosia, joita ei ole tarkoitettu käytettäväksi iholle. Lue lisää Tukesin tiedotteesta.

Lue myös THL:n ohjeet hyvälle käsihygienialle. 

Jaa sosiaalisessa mediassa