Berner ei ole tehnyt käsidesin hinnoitteluun muutoksia

Julkisuudessa on noussut esille uutisia, kuinka käsidesien kovan kysynnän takia hinnat ovat nousseet kohtuuttomiksi. Haluamme omalta osaltamme kertoa, että me Bernerillä emme ole tehneet tuotteidemme hinnoitteluun muutoksia.

Olemme sen sijaan tehneet kaikkemme tuotannon kasvattamiseksi Heinäveden-tehtaallamme. Olemme keskittäneet desinfektioaineiden tuotantoamme terveydenhoidon tuotteiden valmistukseen vastataksemme niiden valtavasti lisääntyneeseen kysyntään – nyt terveydenhoidon ammattilaiset tarvitsevat kaiken tuen arvokkaassa työssään.

Tästä johtuen suosittua LV 100 ml Käsidesinfiointia ei kaupoissa valitettavasti ole juurikaan ollut saatavilla. Toivottavasti pääsemme valmistamaan myös sitä lähiaikoina. Uutena haasteena meillä on etanolin saatavuusongelmat, jotka rajoittavat nyt valmistusmääriämme, kun olemme saaneet omaa tuotantoamme nostettua ylös.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa