YLE kävi kuvaamassa ja haastattelemassa käsihuuhteiden tuotannon tilanteestamme Heinävedellä

Valmistamme Heinävedellä pakkauskoosta riippuen jopa 200 000 – 450 000 litraa desinfioivaa käsihuuhdetta viikossa. Tässä haastavassa tilanteessa haluamme varmistaa terveydenhuollon kriittisten tuotteidemme saatavuuden, minkä jälkeen priorisoimme LV Käsidesiämme kuluttajille vähittäismyyntiin.

Teemme kaikkemme tuotekehityksestä tuotantoon ja logistiikkaan, jotta pystymme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla desinfektioaineiden korkeaan kysyntään. Raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien saatavuudessa on ollut joitain haasteita niiden globaalin kysynnän merkittävän kasvun takia. Yksi käsihuuhteidemme tärkeimmistä raaka-aineista on etanoli, joka tulee Altialta.

Tuotteemme valmistetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Tuotteidemme teho mikrobeja vastaan on todennettu standardoiduin tehotestein ja jokaisen erän laatu varmistetaan laboratoriossamme.

Katso YLEn tekemä juttu Heinäveden-tehtaaltamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa