Antti Tapionlinna nimitetty Berner Oy:n Kuluttajatuotteet-yksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Berner Oy:n Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikön johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Antti Tapionlinna (DI) 16.4.2020 alkaen.

Antti Tapionlinna johtaa Bernerillä Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikön kategorioiden myyntiä ja markkinointia. Liiketoimintayksikön brändit kilpailevat kärkimerkkeinä useissa kategorioissa. Omia Heinäveden tuotannon brändejä ovat muun muassa XZ, LV, Herbina, Heti, ja Rajamäen etikat sekä maahantuontibrändejä esimerkiksi BIC, Omron, Kikkoman, Sensai ja Clarins.

Tapionlinna siirtyy Bernerille Fazerilta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2011 myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Hänellä on vahva kokemus Suomen päivittäistavarakaupasta sekä innovaatioiden kaupallistamisesta Suomessa ja kansainvälisesti.

”On hienoa saada Antti joukkoomme. Hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa vahvistaa kykyämme jatkaa suosittujen brändiemme kasvua ja tiivistää yhteistyötä kumppaneidemme kanssa”, Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi iloitsee.

”Olen todella innoissani tilaisuudesta työskennellä liiketoimintajohtajana tässä arvostetussa perheyrityksessä, jolla on pitkä historia, tulevaisuuteen suuntaava strategia sekä monipuolinen brändivalikoima. Bernerin kotimainen tuotanto Heinäveden tehtailla kasvoi vuonna 2019 lähes 20 prosenttia, ja siitä lähtökohdasta on hienoa lähteä jatkamaan kehitystä Bernerin kuluttajatuotteiden myynnin ja markkinoinnin parissa”, Antti Tapionlinna sanoo.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa