DUAL ESSENCE -tehohoito

DUAL ESSENCE -seerumi aloittaa SENSAIN monikäyttöisten erikoishoitotuotteiden linjan, johon kuuluvat tuotteet tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja silkkisen SILK SKIN -ihon saavuttamiseen. Jokainen hoitolinjan tuote on suunniteltu vastaamaan ihon yksilöllisiin hoitotarpeisiin ja niiden vaikutus kohdistuu ihoalueisiin, jotka vaativat usein erityishuomiota. Linjan tuotteet kiinteyttävät kasvopiirteitä, häivyttävät ryppyjä, parantavat ja tasoittavat sekä ihon väriä että ihon pinnan rakennetta. SENSAIN erikoishoitotuotteet parantavat näkyvästi ihon kuntoa ja tuovat esiin sen todellisen kauneuden.

KAKSOISKOOSTUMUS

Tehohoidon öljystä ja kasviuutteesta muodostuva kaksoiskoostumus täyttää ihon kosteudella ja antaa sille kauniin hehkun. Dual Essence -tehohoito sisältää SENSAIN kehittämän Koishimaru Silk Royal ™ – anti-age-yhdisteen ja kasviöljyjä, jotka kiinteyttävät ihoa, tasoittavat ihon pinnan rakennetta sekä tuovat iholle sen toiminnoille tärkeitä ravintoaineita. Tehohoidon pakkausta ravistetaan ennen käyttöä, jolloin tuotteeseen sekoittuu ilmaa. Näin syntynyt ilmavan kevyt seerumi levittyy helposti ja tasaisesti iholle.
 

KAKSOISKOOSTUMUS-TEKNOLOGIA

Uutteelle tunnusomaista

  • Imeytyy hyvin ihoon
  • Kevyt koostumus

Yhteistä

  • Pehmittää ihoa ja pitää sen joustavana
  • Raikkaan tuntuinen, silkinpehmeä koostumus, joka levittyy iholle helposti ja tasaisesti
  • Saattaa sisältää vesiliukoisia ainesosia

Öljylle tunnusomaista

  • Pehmittää ihoa
  • Antaa iholle kauniin hehkun

Kaksoiskoostumus-teknologian avulla uute ja öljy saadaan yhdistettyä ja siten hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla kummankin vaikutukset. Seerumin öljypohja pehmittää ihoa, kun taas uutepohja täyttää ihon kosteudella, jolloin seerumin sisältämät vaikuttavat aineet imeytyvät mahdollisimman hyvin kaikkialle ihoon.

Tuotetta ravistettaessa uute- ja öljypohja sekoittuvat toisiinsa ja muodostavat ilmavan, iholle helposti ja tasaisesti levittyvän seerumikoostumuksen.

Dual Essence -seerumin sisältämät vaikuttavat aineet:

Oliiviöljy – Oliiveista uutettu, korkealuokkainen öljy, joka tunnetaan ihoa hoitavista ja pehmentävistä ominaisuuksistaan.

Kähäräveripeipin lehtiuute – Kestävän kehityksen menetelmin, kierrätykseen suuntautuneilla tiloilla, ilman kemiallisia lannoitteita kasvatetusta aromaattisesta yrtistä saatu uute.

Skvalaani – Kestävän kehityksen menetelmin kasvatetusta sokeriruo’osta saatu vaikuttava-aine, joka kosteuttaa ihoa ja antaa iholle kauniin hehkun.

Koishimaru Silk Royal™
Ikääntymisen merkkejä tehokkaasti ehkäisevä yhdiste, joka on kehitetty lisäämään hyaluronihapon muodostumista sekä dermiksessä että epidermiksessä ja siten parantamaan ihon kosteudensitomiskykyä.  Ihon kosteuspitoisuuden parantuessa ihon suojamuuri vahvistuu ja ihon pinta tuntuu sileältä ja pehmeältä. Samalla glykaatio ja hapettuminen ihossa vähenevät, jolloin ihon väri kirkastuu.

SENSAI DUAL ESSENCE

Seerumin kaksoiskoostumuksessa kasviperäiset öljyt yhdistyvät tehokkaaseen Koishimaru Silk Royal™ -anti-aging-uutteeseen. Tuotetta ravistettaessa öljyt ja uute sekoittuvat toisiinsa, jolloin iho pääsee hyötymään kummankin hoitavista ominaisuuksista. Öljypohja pehmentää ihoa samalla, kun uute täyttää ihon kosteudella. Pitempiaikaisessa käytössä seerumi vähentää ikääntymisen merkkejä ihossa ja saa ihon tuntumaan aiempaa kiinteämmältä ja kimmoisammalta. Monikäyttöinen seerumi voidaan yhdistää muuhun ihonhoitoon, kun halutaan kirkastaa ihon väriä ja antaa sille lisää hehkua.

Käyttö:

DUAL ESSENCE -seerumi hierotaan kevyesti kasvojen ja kauan iholle aamuin ja/tai illoin SENSAIN hoitoveden käytön jälkeen. Pulloa ravistetaan ennen käyttöä, jotta sen koostumus sekoittuu tasaiseksi.

Hierontatekniikka:

Aloita hieronta levittämällä seerumia poskille. Aseta tämän jälkeen sormenpäät poskien alaosaan ja hiero poskia kevyin, pyöröliikkein alhaalta kohti otsaa. Toista useita kertoja. Nosta lopuksi poskia kevyesti ylöspäin kämmenillä.

Hinta:

DUAL ESSENCE 30 ml, suositushinta 165,00 euroa.

Myynnissä:

Syyskuussa 2020

Tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/gPBrJSQFQZ99

Lisätiedot:

BERNER OY, kuluttajatuotteet

Paula Larjo, viestintäasiantuntija, puh: 0405862400, sähköposti: paula.larjo@berner.fi
Mira Salo, tuoteryhmäasiantuntija, puh: 0407579843, sähköposti: mira.salo@berner.fi