Berner Oy on ostanut Nutriforten lannoiteliiketoiminnan

Berner Oy:n omistukseen on siirtynyt liiketoimintakaupalla Nutriforte Oy:n lannoiteliiketoiminta 5.8.2020. Kaupan mukana Nutriforten aikaisemmin edustamat Haifa Chemicalsin vesiliukoiset lannoitteet siirtyvät Viljelijän Avena Berner -organisaation myyntiin.

-Liiketoimintakauppa vahvistaa merkittävästi valikoimaamme ja kykyämme palvella suomalaista ammattipuutarhatuotantoa. Viljelijän Avena Bernerin vahvalla organisaatiolla on myös hyvät edellytykset kasvattaa liiketoimintaa jatkossa, Bernerin liiketoimintajohtaja Kalle Erkkola toteaa.

-Liiketoiminnan kasvattaminen itsenäisesti olisi edellyttänyt Nutriforte Oy:ltä merkittäviä investointeja. Uskomme, että Bernerin asiantuntevan organisaation kautta asiakkaamme saavat entistäkin parempaa palvelua ja tukea oman tuotantonsa kehittämiseen, Nutriforte Oy:n toimitusjohtaja Hannes Mattila sanoo.

Nutriforten myyntipäällikkö Ilkka Väre siirtyy kaupan myötä Bernerille ja toimii jatkossa Bernerillä vesiliukoisten puutarhalannoitteiden tuotepäällikkönä.

Tuotteet ovat jatkossa tilattavissa Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjien tai asiakaspalvelumme kautta.

 

Lisätietietoja:
 

Kalle Erkkola
liiketoimintajohtaja, Berner Oy
puh: 050 341 4848

Hannes Mattila
toimitusjohtaja, Nutriforte Oy
puh: 0
50 357 7922