CHAMELEON PRIMER ANTI-WRINKLE -POHJUSTUSVOIDE

GOSH laajentaa suosittua CHAMELEON-tuotelinjaansa esittelemällä CHAMELEON PRIMER ANTI-WRINKLE -pohjustusvoiteen.
Uusi CHAMELEON-pohjustusvoide eroaa jo olemassa olevasta CHAMELEON PRIMER -pohjustusvoiteesta sisältämänsä ryppyjä ja juonteita häivyttävän aineosan ansiosta. Lisäksi pohjustusvoide tasoittaa ihon väriä ja antaa iholle kauniin hehkun.

CHAMELEON PRIMER ANTI-WRINKLE on kevyt, öljytön, iholle sen tarvitsemaa energiaa tuova, sävyttävä pohjustusvoide.  Voide kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon väriä ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista suojaamalla ihoa ulkopuolisilta ärsytystekijöiltä.

Uusi pohjustusvoide on saanut allergiasertifikaatin, joten myös allergioista kärsivien on turvallista käyttää tuotetta.

OWP

CHAMELEON PRIMER ANTI-WRINKLE -pohjustusvoiteen pakkauksesta 40 % on valmistettu Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista. Jokainen pohjustusvoiteen pakkaus auttaa poistamaan 10 muovikassia valtamerestä. Pakkauksessa käytetty kierrätysmuovi on kerätty Indonesiassa valtamerestä, joista ja valtameren sekä jokien rannoilta. Kierrätysmuovi on laadultaan yhtä hyvää kuin uusi muovi, mutta sen valmistaminen tehtaissa vähentää 56 % hiilidioksidipäästöjä verrattuna uuden muovin valmistamiseen. Tämän lisäksi kierrätysmuovin valmistaminen kuluttaa
85 % vähemmän energiaa, tuottaa 75 % vähemmän kasvihuonekaasuja ja säästää kaksi kertaa niin paljon energiaa, kuin sen polttaminen jätteenkäsittelylaitoksessa. Muovin kierrättämisellä on myös työllistävä vaikutus.

ALLERGIASERTIFIKAATTI

Allergiasertifikaatti kertoo kuluttajille ja allergioista kärsiville tuotteen turvallisuudesta, sillä jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine on huolella riskiarvioitu. Ennen allergiasertifikaatin saamista, jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen täytyy läpäistä tarkat testit. Niiden mahdollisuus aiheuttaa allergia pitää myös olla todistetusti erittäin alhainen. Jos kaikki tuotteen sisältämät raaka-aineet ja niiden pitoisuudet läpäisevät testin, saa tuotteen koostumus hyväksynnän.

KÄYTTÖ

Pohjustusvoide levitetään aamuisin puhtaalle iholle kosteusvoiteen levittämisen jälkeen. CHAMELEON PRIMER AN­TI-WRINKLE näyttää värittömältä, mutta saa iholle levitettäessä kevyen, läpikultavan, ihon omaan väriin mukautuvan sävyn.  

OMINAISUUDET LYHYESTI

• Häivyttää ryppyjä ja juonteita

• Sopii useimpiin ihosävyihin

• Pehmittää ja kosteuttaa ihoa

• Suojaa ihoa ja ylläpitää ihon nuorekasta ulkonäköä

• Pakkaus valmistettu kierrätetystä Ocean Waste Plastic (OWP) -muovista

• Saanut Allergiasertifikaatin

• Hajusteeton

• Vegaaninen

 

VÄRISÄVYT

• 001 SKIN ADAPTOR

SUOSITUSHINTA

Chameleon Primer Anti-Wrinkle 30 ml, suositushinta 24,90 euroa

MYYNNISSÄ

Chameleon Primer Anti-Wrinkle tulee myyntiin Sokos-tavarataloihin, Emotion-myymälöihin ja Sokos.fi-verkkokauppaan syyskuussa 2020.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/PKRXpBzbf6sB

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet

Paula Larjo, viestintäasiantuntija, puh: 0405862400, sähköposti: paula.larjo@berner.fi