GOSH BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARA

Näyttävät silmämeikit ovat yksi syksyn meikkitrendeistä. Lisäämällä ripsiin uuden BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARAN sävyä 002 CRAZY BLUE ripsiin saadaan upea, kirkkaansininen sävy.

Näyttävän värin lisäksi BOOMBASTIC CRAZY VOLUME MASCARA antaa ripsille lisää pituutta ja tuuheutta. Ripsivärin suuri harjaosa levittää ripsivärin tasaisesti ripsiin ja erottelee samalla ripset toisistaan. Lopputuloksena on aiempaa pidemmän ja tuuheamman näköiset, näyttävän siniset ripset.

ALLERGIASERTIFIKAATTI

BOOMBASTIC CRAZY BLUE MASCARA on saanut allergiasertifikaatin, joka kertoo kuluttajille ja allergioista kärsiville, että tuotetta on turvallista käyttää. Sertifikaatin saamiselle asetetut tiukat kriteerit tarkoittavat, että jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen on saatava hyväksyntä, jolloin tuotteen mahdollisuus aiheuttaa allergiaa on pieni. Ripsiväreissä on erityisen tärkeää, että niiden nikkelipitoisuus jää alle 1 ppm:n

KÄYTTÖ

Ripsivärin levittäminen aloitetaan ripsien juuresta, jotta väri levittyy myös kaikkein lyhyimpiinkin ripsiin. Näin kaikki ripset peittyvät ripsivärimassaan ja ripset saadaan näyttämään aiempaa tuuheammilta. Lisää kaarevuutta ripsiin saadaan levittämällä lopuksi ripsiväriä ainoastaan ripsien kärkiin.

OMINAISUUDET LYHYESTI

• Saanut allergiasertifikaatin

• Antaa ripsille kirkkaansinisen värin

• Yksilöllinen, isokokoinen harjaosa

• Antaa ripsille runsaasti lisää tuuheutta

• Saa ripset näyttämään aiempaa pidemmiltä

• Levittyy tasaisesti, ei jätä ripsiin paakkuja

• Hajusteeton

• Vegaaninen

VÄRI

• 002 CRAZY BLUE

SUOSITUSHINTA

Boombastic Crazy 13 ml, suositushinta 15,90 euroa

MYYNNISSÄ

Ripsiväri tulee myyntiin Sokos-tavarataloihin, Emotion-myymälöihin ja Sokos.fi-verkkokauppaan syyskuussa 2020.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/K6Hs2Pnpjnmp

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet

Paula Larjo, puh: 0405862400, sähköposti: paula.larjo@berner.fi