GOSH FACELIFT PRIMER GLASS SKIN -POHJUSTUSVOIDE

FACELIFT PRIMER GLASS SKIN -pohjustusvoide häivyttää ihon punakkuutta ja värivirheitä sekä kirkastaa ihon väriä ja liftaa kasvonpiirteitä. Voide sopii erityisen hyvin aikuisille naisille, koska se häivyttää ryppyjä ja jättää iholle puolimatan lopputuloksen. Lisäksi peitevoide kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja parantaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä. Pohjustusvoide on myös saanut allergiasertifikaatin.

ALLERGIASERTIFIKAATTI

Allergiasertifikaatti kertoo kuluttajille ja allergioista kärsiville tuotteen turvallisuudesta, sillä jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine on huolella riskiarvioitu. Ennen allergiasertifikaatin saamista, jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen täytyy läpäistä tarkat testit. Niiden mahdollisuus aiheuttaa allergia pitää myös olla todistetusti erittäin alhainen. Jos kaikki tuotteen sisältämät raaka-aineet ja niiden pitoisuudet läpäisevät testin, saa tuotteen koostumus hyväksynnän.

MITÄ TARKOITETAAN LASI-IHOLLA?

Lasi-iho-termiä käytetään ihosta, joka näyttää sileältä, jonka väri on tasainen ja, jossa on terve hehku. Se on iho, joka näyttää yhtä virheettömältä kuin tasainen, läpikuultava lasi.

MITEN LASI-IHO SAADAAN AIKAISEKSI?

Jotkut ihonhoitotrendit keskittyvät tuotteisiin, jotka lupaavat välittömiä, näkyviä tuloksia. Lasi-ihon saavuttaminen vaatii kuitenkin moniulotteisen lähestymistavan. Ihon pinnan pitää näyttää erittäin tasaiselta, siinä ei saa näkyä minkäänlaista epätasaisuutta tai karheutta. Ihon pintakerrosten pitää lisäksi sisältää runsaasti kosteutta, jotta valo taittuisi iholta mahdollisimman kauniisti ja iho näyttäisi hehkuvalta ja raikkaalta. Lisäksi ihon tulee näyttää kiinteätä ja täyteläiseltä.

KÄYTTÖ

FACELIFT PRIMER levitetään ennen meikkiä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle kevein hierovin liikkein. Pohjustusvoide sopii käytettäväksi niin meikkivoiteen, puuterin kuin peitevoiteenkin alla.

OMINAISUUDET LYHYESTI

• Saanut allergiasertifikaatin

• Kiinteyttää ihoa

• Häivyttää ryppyjä ja juonteita

• Antaa iholle kauniin hehkun

• Liftaa kasvonpiirteitä, tasoittaa ihon pinnan virheellisyyksiä ja elvyttää ihoa

• Saa ihon näyttämään aiempaa nuorekkaammalta

• Hajusteeton

• Vegaaninen

SÄVYVALIKOIMA

• 001 TRANSPARENT

HINTA

Facelift Primer 30 ml, suositushinta 21,90 euroa

MYYNNISSÄ

Facelift Primer tulee myyntiin Sokos-tavarataloihin, Emotion-myymälöihin ja Sokos.fi-verkkokauppaan elokuussa 2020.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/GSGM9L-WW2Ns

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet

Paula Larjo, viestintäasiantuntija, puh: 0405862400, sähköposti: paula.larjo@berner.fi