GOSH LUXURY ROSE LIPS -HUULIPUNA

GOSHIN vegaaninen LUXURY ROSE LIPS -huulipuna jättää huulille intensiivisen, pitkäkestoisen värin. Huulipuna levittyy huulille helposti ja tasaisesti, kosteuttaa huulia ja jättää niille hyvin pysyvän ruusunhohtoisen sävyn.

LUXURY ROSE LIPS -huulipuna hoitaa huulia ja korostaa niiden muotoa. Huulet tuntuvat välittömästi miellyttävän pehmeiltä ja huulipunan huulille jättämä puolimatta lopputulos antaa huulipunan sävylle lisää syvyyttä.

KÄYTTÖ

Pidä huulten iho kunnossa poistamalla kuollut, kuiva iho huulista kuorimalla ja levittämällä niille säännöllisesti kosteuttavaa huulivoidetta. Rajaa huulet ennen huulipunan levittämistä huulipunan sävyyn sopivalla huultenrajauskynällä ja levitä huulipuna huuliin vasta sen jälkeen. Paina huulia kevyesti kasvopaperilla, niin varmistat värin tasaisen levittyvyyden. Voit halutessasi lisätä tämän jälkeen vielä kerroksen huulipunaa.  

OMINAISUUDET LYHYESTI

• Vegaaninen huulipuna

• Puolimatta lopputulos

• Intensiivinen väri

• Miellyttävän tuntuinen, pitkäkestoinen huulipuna

• Levittyy helposti

• Hoitaa ja kosteuttaa huulia

• Hajusteeton

SÄVYVALIKOIMA

001 LOVE

002 ROMANCE

003 ADORE

004 ENJOY

005 SEDUCE

HINTA

Luxury Rose Lips 3,5 g, suositushinta 14,50 euroa.

MYYNNISSÄ

Luxury Rose Lips -huulipuna tulee myyntiin Sokos-tavarataloihin, Emotion-myymälöihin sekä Sokos.fi-verkkokauppaan lokakuussa 2020.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/fgdQ_59nBzHG

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet

Paula Larjo, viestintäasiantuntija, puh: 0405862400, sähköposti: paula.larjo@berner.fi