Vegaaninen MAVALA CHARMING COLOR’S -lakkakokoelma henkii syksyn tunnelmaa

MAVALAN syksyn CHARMING COLOR’S -lakkakokoelma koostuu kuudesta luonnosta ja syksyn tunnelmasta inspiraationsa saaneesta lakkasävystä. Kaikki MAVALAN kynsilakat ovat vegaanisia. 

Yksi monista, keväisen koronavirusepidemian aiheuttamista seurauksista on miettiä uudelleen suhtautumistamme ympäröivään maailmaan.

Uudenlainen maailmantilanne saa meidät keksimään ideoita selvitä jokapäiväisestä elämästä, miettimään mikä elämässä oikeasti on tärkeää ja olennaista. Miettimään, millainen minä oikeastaan olen ja mitä elämältä haluan.

Syksyn/talven 2020 näytöksissä tämä ajattelutapa näkyi ripauksena hippiasennetta ja aavistuksena mustalaistyyliä, joka tuo muotiin tiettyä kansanomaista aitoutta.

Vaihtelevat geometriset kuviot eri sävyissä antavat muotiin oman tyylikkään, mutta samalla rennon lisänsä. Tyylistä riippumatta näytöksissä näkyi runsaasti kirkkaita punaisen ja oranssin sävyjä sekä vaniljaa.

Muodin kokonaiskuva on kutenkin yksinkertainen ja rauhoittava. Se tuo mieleen rauhallisen kävelyn syksyisessä metsässä, missä maahan pudonneet lehdet muodostavat jalkojemme alle taianomaisen, kullansävyisen maton.

Epävarmuus ja arvaamattomuus ovat herättäneet kaipuun rauhallisuuteen ja perusarvojen arvostamiseen. Ihmiset unelmoivat rauhoittavista maisemista ja hakevat lohtua luonnosta.

MAVALAN syksyn CHARMING COLOR’S -lakkakokoelma koostuu kuudesta luonnosta ja syksyn tunnelmasta inspiraationsa saaneesta lakkasävystä. Kokoelman värit kutsuvat mukaan hurmaaviin, pittoreskeihin kaupunkeihin, joista osa on tunnettuja, osa hieman tuntemattomampia ja mystisempiä.

Tadoussac  Hehkuva ruosteenpunainen, muisto kuumasta intiaanikesästä Kanadassa.
Edinburgh  Villi ja luonnollinen khakin sävy, kuin voimia antava matka Ylämaan nummille.
Salzburg  Kimalteleva karmiininpunainen, vetäytyminen Alppien barokkijalokiven sydämeen.
New Orleans  Näyttävä violetti, matka Missisippi-joen rannalla sijaitsevaan, elämää sykkivään kaupunkiin.
Bruges  Pehmeä ruskean sävy, romanttista tunnelmaa pohjolan Venetsiaksi kutsutussa kaupungissa.
Nikko  Hehkuva fuksia, mystinen valon hehku japanilaisessa vuoristomaisemassa.

Hinta
Mavala Mini 5 ml, suositushinta 5,20 euroa.

Myynnissä
Charming Color’s -lakkakokoelma tulee myyntiin lokakuussa, ja se on myynnissä 
vuoden 2020 loppuun. Kokoelma on saatavilla Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä, Stockmann-tavarataloissa, Kicks-kosmetiikkamyymälöissä, K-Citymarketeissa, Prismoissa sekä Tokmannilla.

Tuotekuvat
https://www.bernerbrandbank.fi/l/wgMnJvtmqDKF

Lisätiedot
BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi