Berner Oy:n Agentuuri-liiketoimintayksikön nimi muuttuu Teollisuuden Berneriksi

Berner Oy:n Agentuuri-liiketoimintayksikön nimi muuttuu. Yhtiön vanhimman liiketoimintayksikön virallinen, kansainvälinen nimi on nyt Berner Industries. Suomessa liiketoimintayksikön nimenä käytetään kuitenkin tuttavallisemmin Teollisuuden Berneriä.  

Nimenmuutoksen taustalla on perinteisen välityskaupan, eli niin kutsutun agentuurikaupan muutamaan prosenttiin laskenut osuus liiketoimintayksikön kokonaismyynnistä.

– Uudella Teollisuuden Berner -nimellä haluamme kuvastaa liiketoimintayksikkömme toiminnan nykytilaa. Teollisuuden Berner turvaa tänä päivänä peruskemikaalien, rehu-, ja elintarvikeraaka-aineiden ja lisäaineiden kustannustehokkaan saatavuuden asiakkaillemme, Teollisuuden Bernerin liiketoimintajohtaja Mika Pirhonen taustoittaa.

Asiakkaina Teollisuuden Bernerillä on kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla toimivat yritykset sekä julkinen sektori. Liiketoimintayksikkö toimii aktiivisessa asiakasyhteistyössä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, sekä etsii uusia yhteistyömahdollisuuksia myös muualta maailmasta.

Teollisuuden Berner on nimenmuutoksen yhteydessä julkaissut myös omat verkkosivut osoitteessa www.bernerindustries.fi.  

137 vuoden ajan liiketoimintayksikön nimessä ollut sana ’Agentuuri’ oli perinteinen historiaa kunnioittava muisto siitä, mistä Bernerin tarina sai alkunsa. Yhtiön perusti vuonna 1883 norjalainen Sören Berner sillin maahantuonnilla.

– Tuotteiden keskeytymätön ja luotettava saatavuus monialaisille teollisuuden asiakkaillemme on jo pitkään ollut, ja tulee jatkossakin olemaan ensisijaisen tärkeää.  Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti ja vakavaraisena osana Berner-konsernia olemme jo pitkään hankkineet ja maahantuoneet edustamamme tuotteet omiin varmuusvarastoihimme suoraan päämiehiltämme Euroopan, Aasian sekä Pohjois-Amerikan alueilta, Mika Pirhonen kertoo.

Lisätietoja:
Mika Pirhonen
liiketoimintajohtaja, Teollisuuden Berner, Berner Oy
S-posti:
mika.pirhonen@berner.fi
Puh: 040 831 3451

 

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa