Herbina Texture -muotoilutuotteet antavat liukkaalle hiukselle rakennetta ja tuuheutta

Herbinan uuden Texture-muotoilulinjan rakennesuihke antaa kampaukselle kestävän pohjan ja hiuskiinne viimeistelee tyylin. Uutuuksissa on raikas inkiväärin tuoksu.

Suomalaiset hiukset ovat usein hennot ja lasimaisen liukkaat, mikä tekee niistä vaikeasti muotoiltavat. Helposti latistuviin ja rasvoittuviin hiuksiin toivotaan rakennetta ja volyymia ilman suurta vaivaa.

Hiusten muotoilu ja tuuheuttaminen onnistuvat parhaiten, kun tekee ensin hyvän pohjatyön. Liukkaalta tuntuvat hiukset kannattaa käsitellä rakennetta ja pitoa antavilla tuotteilla.  

– Rakennetta antavat tuotteet tekevät liukkaasta hiuksesta karheamman, jolloin syntyy kitkaa hiussuortuvien välille. Näin syntyy kestävä kampauspohja ja hiukset tuntuvat tuuheammilta, Herbinan Junior Brand Manager Noora Laurinus kertoo.

Uusi Herbina Texture -muotoilulinja helpottaa liukkaan hiustyypin nopeaa ja vaivatonta muotoilua.

Texture Rakennesuihke 200 ml

Antaa hennoille ja liukkaille hiuksille rakennetta ja välittömän tyvikohotuksen tehden hiuksista tuuheamman näköiset. Tuote antaa myös kestävän kampauspohjan, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Antaa hiuksille runsautta ja pitoa.

Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuivien hiusten tyviin noin 15 cm päästä nostelemalla hiuksia. Suihkuta tuotetta halutessa myös latvoihin.

Suositushinta: 5,10 e

Texture Hiuskiinne 250 ml

Viimeistelee kampauksen ja antaa hiuksille rakennetta. Pitkäkestoista ja joustavaa pitoa antava kiinne toimii loistavasti sekä huolettomien hiustyylien että tyylikkäiden kampausten viimeistelyyn. Ei latista hiuksia ja helppo harjata pois.

Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä. Viimeistele kampaus suihkuttamalla kiinnettä noin 20 cm etäisyydeltä hiuksiin.

Suositushinta: 5 e

Uuden Texture-linjan lisäksi Herbinan muotoilutuotteisiin kuuluvat hajusteettomat Sensitive-tuotteet ja tuuheuttavat Volume-tuotteet.

Saatavuus

Herbina Texture -muotoilulinjan tuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista tammikuussa.

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Noora Laurinus                     Paula Larjo
Junior Brand Manager          Viestintäasiantuntija
040 544 0084                        040 586 2400
noora.laurinus@berner.fi      paula.larjo@berner.fi

Lue lisää tuotteista: www.herbina.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00
Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.