IsaDora Nature Enhanced Length Mascara – pidentävä ripsiväri, jonka raaka-aineista 95 prosenttia on luonnollista alkuperää

IsaDora Nature Enhanced Length Mascara -ripsivärin voidemainen koostumus erottelee ja pidentää ripsiä ja antaa niille intensiivisen värin.

Kauneustrendeissä ollaan siirtymässä kohti luonnollisempaa lookia, ja siihen kuuluvat myös luonnollisemman näköiset ripset. IsaDora tuo tammikuussa kauppoihin uudentyyppisen Nature Enhanced Length Mascara -ripsivärin, jonka raaka-aineista 95 prosenttia on luonnollista alkuperää.

– IsaDoran valikoimissa on paljon volyymia antavia ripsivärejä, ja nyt tuoteperhettä haluttiin täydentää ripsiä pidentävällä maskaralla. Uutuus antaa kauniit, luonnollisen näköiset ripset, ja sen tehoaineina on luonnon raaka-aineita, IsaDoran tuotepäällikkö Paula Sundström kertoo.

Nature Enhanced Length Mascara sisältää yhdistelmän luonnonvahoja eli karnauba-, mehiläis-, auringonkukka- ja riisivahaa, mikä antaa maskaralle sileän koostumuksen. Sokerinen kalvonmuodostaja tekee koostumuksesta joustavan.

Ripsiväriharja on oleellisessa osassa huolitellun ripsilookin aikaansaamisessa.

– Uuden maskaran erikoismuotoiltu harja erottelee ja tarttuu jokaiseen ripseen jo juuresta lähtien. Näin varmistetaan, että jokainen ripsi peittyy ja kaartuu, mikä saa aikaan katsetta avaavan efektin.

Tuotetta ei ole testattu eläimillä. Se silmälääkärien testaama ja hajusteeton.

Käyttö

Katso ylös, ja aseta ripsiväriharja yläripsien tyveen. Lisää maskaraa pienellä edestakaisin-liikkeellä ripsien juureen. Sen jälkeen vedä harjaa ylös kohti ripsien latvoja hitaasti välttääksesi paakkuja. Toista, jos haluat ripsiin lisää pituutta ja erottelevuutta. Kun yläripset ovat valmiit, toista sama alaripsille.

Poista maskara hellävaraisella IsaDora Gentle Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaineella, joka sopii maskaran kevyen, voidemaisen koostumuksen poistamiseen.

Saatavuus

Tuote on saatavilla tammi–helmikuussa 2021 Stockmann- ja Sokos-tavarataloissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä, Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokaupoissa sekä valituissa K-Citymarketeissa ja Prismoissa.

Suositushinta

IsaDora Nature Enhanced Length Mascara 8 ml, 10 Black, 17,90 e

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/jrTswk5PNMHc

Yhteydenotot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, paula.larjo@berner.fi, 040 5862400
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, emilia.pikkuaho@berner.fi, 0400 226675

———————————————————————————————————————————————-

Meikkibrändi IsaDora perustettiin Ruotsissa yli 30 vuotta sitten. Uskomme turvalliseen kauneudenhoitoon, joka on kaikkien saavutettavissa. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Malmössä Etelä-Ruotsissa, ja minkä lisäksi tuotteitamme valmistetaan Sveitsissä. Tuotteitamme myydään 40 maassa.

IsaDoran arvot:
Eläinkokeettomuus. Eläinkokeettomuus on ollut yksi yrityksemme perusarvoista alusta lähtien.
Korkealuokkainen testaus. Tuotteemme käyvät läpi tiukat kliiniset testit alan korkeimpien standardien mukaisesti. Kaikki silmämeikkimme on testattu silmälääkärien valvonnassa.
Hajusteettomuus. Yksikään tuotteemme ei sisällä keinotekoisia hajusteita.
Vegaanisuus. Aina kun mahdollista, valitsemme synteettisen tai kasviperäisen raaka-aineen eläinperäisen sijaan.

Lisätietoa meistä ja tuotteistamme löydät uusilta, suomenkielisiltä verkkosivuiltamme Isadora.fi!