Kiitos Bernerin Joulutarinoihin osallistuneille

Lämmin kiitos kanssamme Berner Joulutarinoita -tapahtumaan osallistuneille ja kaikille tapahtuman tuotannossa mukana olleille!

Vaikka kuluneen vuoden juoni on ollut hurja, ennalta-arvaamaton, sekä sisältänyt kerrassaan erikoisia käänteitä ja sattumuksia, on jotain tuttua ja ihanaa varmuudella tapahtumassa taas: Vuoden tunnelmallisin sesonki on alkamassa. Joulu.

Vuonna 2019 me tapasimme upeita asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme Bernerin Joulutorilla. Vaihdoimme kuulumisia, nautimme tunnelmasta ja inspiroiduimme yhdessä sesonkiin. Tällä kertaa tapaaminen ei ollut mahdollista tähänastisten, poikkeuksellisten juonenkäänteiden vuoksi. Se ei kuitenkaan ole syy jättää yhteistä hetkeä toteuttamatta.

Halusimmekin joulukuun ensimmäisenä päivänä Joulutarinoidemme myötä aloittaa yhdessä henkilöstömme, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa vuoden parhaan juhlan vieton nauttimalla jouluisesta tunnelmasta: Kuulimme ihastuttavia jouluideoita ja saimme nauttia upean Lauri Tähkän esityksestä! Lahjakas näyttelijä Santtu Karvonen kuljetti Joulutarinaamme taitavasti luvusta toiseen.

Herkkuja joulupöytään voit Bernerin Chéf Matti Hurttian vinkein loihtia tämän jouluisen menuun myötä: JOULUTARINA 2020 MENU

Jouluostoksille suunnatessa kannattaa pitää mukana tämä joululahjavinkkien lista:

Berner Shopistamme löydät mahtavia joululahjoja ja olemmekin lähettäneet Joulutarinoihin osallistuneille ostoedun myymäläämme Herttoniemessä.

Toivotamme teille kaikille rauhallista joulun aikaa!