Selkä jumissa tai nilkka venähtänyt? Kotimainen, tehokas Tummeli Kylmägeeli auttaa lihaskipujen ja venähdyksien hoidossa

Tummeli-tuoteperheen uusi tulokas, tehokas Tummeli Kylmägeeli sopii lihaskipujen ja tulehdusten lievittämiseen ja venähdysten ja lihasjumien hoitoon. Avainlippu-tuote valmistetaan Heinävedellä.

Klassikkobrändi Tummeli uudisti viime syksynä ilmettään ja toi markkinoille kaksi uutta tehokosteuttavaa tuotetta, emulsio- ja jalkavoiteen. Lisäksi brändi lanseerasi kokonaan uuden Tummeli Pet -tuotesarjan lemmikkien hygienian hoitoon.

Tammikuussa 2021 Tummeli tuo kauppoihin kylmägeelin, joka sopii urheilijalle edistämään palautumista suorituksen jälkeen – tai vaikkapa toimistotyöläisen kolotuksia helpottamaan.

– Tummeli Kylmägeeli auttaa lievittämään lihaskipuja ja tulehdusta, ja se on ihanteellinen apu myös venähdysten ja lihasjumien hoitoon. Kylmägeeli sopii tuotteena mainiosti Tummeli-tuoteperheeseen, koska sekin on suunniteltu tuomaan helpotusta koviin paikkoihin, brändipäällikkö Elina Seppänen Berneriltä kertoo.

Tummeli Kylmägeeli on rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi.

Kuten muutkin Tummeli-tuotteet, kylmägeeli on kehitetty Bernerin laboratoriossa Herttoniemessä, ja se valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Tummeli-tuotteilla on
vannoutunut fanijoukko

Tummeli on suomalainen klassikkobrändi, jonka ihoa kosteuttavaan vaikutukseen uskolliset käyttäjät ovat luottaneet yli 60 vuoden ajan.

Tummeli-ihonhoitotuotteet on tarkoitettu kovaan käyttöön heille, joiden iho joutuu koville ja kaipaa erityistä kosteutusta, kuten kuntoilijoille, ruumiillisen työn tekijöille, ahkerille käsitöiden harrastajille tai puutarhanhoidon ystäville.

Tummeli-tuoteperheeseen kuuluu kylmägeelin ja syksyllä lanseerattujen emulsio- ja jalkavoiteen lisäksi klassinen, ruisuutetta sisältävä probioottinen käsivoide sekä hoitovoide.  

Tuotetiedot

Tummeli Kylmägeeli 150 ml, suositushinta 6,80 euroa. Saatavilla tammikuusta lähtien hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Elina Seppänen                     Paula Larjo
brändipäällikkö                      viestintäasiantuntija
040 717 2480                        040 586 2400
elina.seppanen@berner.fi     paula.larjo@berner.fi

Lataa tuotekuva: https://www.bernerbrandbank.fi/l/hwpqD5tgzBFV
Lue lisää tuotteista: www.tummeli.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa