Suomalainen metsä inspiroi kotimaisia XZ-uutuuksia – tuotteet sisältävät kuusenneulasuutetta ja mustikansiemenöljyä

XZ-hiustenhoitosarjan uutuudet Havu Shampoo ja -Hoitoaine vahvistavat ohenevia hiuksia ja Mustikka Hoitosuihke hoitaa hiuksia ja antaa niille luonnollista kiiltoa. Avainlipputuotteet valmistetaan Heinävedellä.

Metsä on monelle suomalaiselle tärkeä rentoutumispaikka, ja siellä retkeillään ja mökkeillään. Kotimainen XZ-hiustenhoitosarja tuo tammikuussa kauppoihin uutuuksia, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisesta metsästä. XZ-hiustenhoitosarjan kehittämät uutuudet Havu Shampoo ja -Hoitoaine sisältävät kuusenneulasuutetta.

– Havuneulasissa on vitamiineja, kivennäisaineita ja flavonoideja, ja kuusenneulasuutetta on käytetty hiuspohjan hoitotuotteissa ja palasaippuoissa, Senior Brand Manager Elina Seppänen kertoo.

Uutuudet on suunniteltu vahvistamaan hentoja ja ohenevia hiuksia. Raaka-aineet edistävät sekä hiuspohjan että hiusten hyvinvointia.

– Shampoossa kofeiini, biotiini ja vehnäproteiini vahvistavat, suojaavat ja tuuheuttavat hiuksia. Climbazole-hilseaktiivi ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia, Seppänen sanoo.

– Hoitoaine sisältää vehnäproteiinia ja muita hiuksia hoitavia raaka-aineita, jotka antavat hiuksiin kiiltoa ja tekevät niistä helpommin käsiteltävät. Havu Shampoossa ja -Hoitoaineessa on miellyttävän raikas metsän tuoksu.

XZ:n suosittu Mustikka-tuoteperhe täydentyy uudella, hiuksiin jätettävällä hoitosuihkeella, jota voi käyttää hoitoaineen sijaan tai lisähoitona hiustenpesun jälkeen.

Metsämustikan tuoksuinen hoitosuihke antaa etenkin sähköisille talvihiuksille kaivattua lisähoitoa hiustenpesun jälkeen.

– Mustikka Hoitosuihke sisältää kotimaista mustikansiemenöljyä ja kreatiinia, joka suojaa ja hoitaa hiuksia, Seppänen kertoo.

Tuotetiedot

XZ Havu Shampoo 250 ml, 2,80 e
XZ Havu Hoitoaine 200 ml, 2,80 e
XZ Mustikka Hoitosuihke 150 ml, 4,60 e

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Elina Seppänen                     Paula Larjo
Senior Brand Manager          Viestintäasiantuntija
040 717 2480                        040 586 2400
elina.seppanen@berner.fi     paula.larjo@berner.fi

Lataa XZ-uutuuksien tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/KgK6stXGXBM5

Lue lisää tuotteista: www.xz.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00
Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone.