Biohajoavat ja vegaaniset Ainu Moomin -uutuudet ovat hellävaraisen tehokkaita – ja ilahduttavat värikkyydellään

Kotimainen Ainu Moomin -sarja on uudistunut, ja tuotteet tulevat kauppoihin kevään 2021 aikana. Sarjan uutuudet Ainu Moomin Käsisaippua ja Ainu Moomin Kylpyvaahto ovat biohajoavia ja vegaanisia, ja ne sopivat koko perheen käsienpesu- ja kylpyhetkiin.  

Ainu Moomin -uutuuksien ulkoasu on herkullisen värikäs, ja etiketeissä seikkailevat muumeista tutut hahmot. Käsisaippuan etiketeissä satuhahmot retkeilevät niityllä ja saippuakin on keväisen vihreän väristä. Kylpyvaahdon etiketeissä satuhahmot sukeltelevat meren pohjassa, ja vaahto on sinistä. 

– Haluamme uutuuksien iloisella ja värikkäällä ulkoasulla ja ihanalla tuoksulla kannustaa perheen pienimpiä käsienpesuun ja tehdä kylpyhetkistä entistä hauskempia, Ainun tuotepäällikkö Eila Saari Berneriltä sanoo.

Tuotteiden tuoksut ja värit valittiin yhdessä pikkuapulaisten eli lasten kanssa. Molempien tuotteiden koostumus on hellävaraisen tehokas.

– Käsisaippua ja kylpyvaahto sisältävät ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, kuten glyserolia, joka ehkäisee käsien ihon kuivumista, ja tuotteissa käytetyt väriaineet ovat elintarvikevärejä, Saari kertoo.

Kylpyvaahdolle on tehty tear free -testi eikä se kirvele silmiä.

Ainu Moomin Käsisaippuan ja -Kylpyvaahdon, kuten Ainu-ihonhoitotuotteidenkin, tuotekehitys tehdään Herttoniemessä Helsingissä, ja tuotteet valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä. Tuotteilla on Avainlippu-tunnus. Pakkaukset ovat kierrätettävää PET-muovia.

Ainu Moomin Käsisaippua
Käyttöohje: Annostele käsisaippuaa kosteutetulle iholle. Huuhtele runsaalla vedellä.
Suositushinta: 2,90 e
Ainu Moomin Käsisaippua on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista keväällä 2021.

Ainu Moomin Kylpyvaahto
Käyttöohje: Lisätään kylpyvettä laskiessa. Annostus 1-2 ruokalusikallista 20 litraan vettä. Huuhtele iho puhtaalla vedellä kylvyn jälkeen.
Suositushinta: 2,90 e
Ainu Moomin Kylpyvaahto on saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista keväällä 2021.

Tasokkaat Ainu-tuotteet ovat olleet osa suomalaisten vauvaperheiden arkea jo 1960-luvulta lähtien. Ainu- tuoteperheestä löytyy pienen lapsen hoitotuotteita tuteista ihonhoitoon. Ainun tuotevalikoiman suunnittelua ovat aina ohjannut pyrkimys korkeaan laatuun ja turvallisuuteen. 

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Eila Saari                                  Paula Larjo
tuotepäällikkö                           viestintäasiantuntija
050 359 4366                           040 586 2400
eila.saari@berner.fi                  paula.larjo@berner.fi

Lataa Ainu-uutuuksien tuotekuvat: https://www.bernerbrandbank.fi/l/DvHhhZdJ6ZmM

Lue lisää tuotteista: www.ainu.fi
Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00
Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone