Clarins Calm-Essentiel on hoitolinja herkälle iholle – emulsio ehkäisee tutkitusti ihoärsytystä maskin alla

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta Calm-Essentiel-hoitolinjan tuotteet rauhoittavat ja suojaavat herkkää ihoa. Tuotteet sisältävät vähintään 95 prosenttia luonnollisia raaka-aineita.

Tutkimusten mukaan yhä useampi nainen kokee, että hänellä on herkkä tai herkistynyt iho. Ihoa saattaa kiristellä tai kutittaa ja se voi punoittaa. Monet naiset myös kokevat, että heidän ihonsa on herkistynyt kasvomaskin käytön seurauksena.  

Calm-Essentiel-hoitolinjan tuotteet rauhoittavat ja suojaavat herkkää ja herkistynyttä ihoa ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta. Hoitotuotteisiin on valittu vain olennaisimmat herkälle iholle sopivat ja sitä tehokkaasti hoitavat raaka-aineet, joiden rauhoittava myski-kukkaistuoksu sopii tutkitusti herkälle iholle. Tuotteet on pakattu vastuullisesti tuotettuihin ja turvallisiin, kierrätetystä materiaalista valmistettuihin pakkauksiin.

Tieteellinen löytö ja kasveihin perustuva innovaatio

Uusi Calm-Essentiel-hoitolinja perustuu Clarinsin yli 60 vuoden kokemukseen herkän ihon hoidossa. Clarins on tehnyt viimeiset kolme vuotta laboratoriotutkimusta herkän ihon ominaisuuksista yhteistyössä ulkopuolisen tutkimuslaitoksen kanssa. Tutkimuksessa todettiin yhteys herkän ihon ja aistinreseptorien*) välillä: herkän ihon aistireseptorit ovat heikentyneet, mikä tekee ihosta helposti reagoivan. Tutkimuksen mukaan reseptoreja saattavat heikentää esimerkiksi saastehiukkaset, joille altistuminen saa ihon herkistymään ja tuntumaan epämiellyttävältä.

Hoitolinjan tuotteisiin on valittu tehokkaista raaka-aineista vain välttämättömimmät. Clarins-laboratorio valitsi yli 75 raaka-aineesta herkän ihon hoitoon sopivan muskatellisalvian, ja uutti siitä puhtaan sclareolide-molekyylin. Puhdas sclareolide-molekyyli suojaa aistinreseptoreita ja vähentää ihon tulehdusta ja rauhoittaa sitä.

Muita hoitolinjan raaka-aineita, jotka sopivat erityisesti herkälle iholle:
Luomukameliaöljy ravitsee ihoa.
Luomuvalkohurtanminttu ja kasviskvalaani suojaavat ja vahvistavat ihoa.
Luomuaprikoosin siemenöljy Restoring Oil ravitsee ja vahvistaa ihoa.

Kliinisesti testattu myski-kukkaistuoksu on kehitetty erityisesti herkälle iholle.

Hoitolinjan pahvipakkauksien materiaali on valmistettu puista, jotka tuotettu kestävän kehityksen mukaisella metsänviljelyohjelmalla. Pakkaukset sisältävät 25 prosenttia lasia ja/tai kierrätettyä muovia.

*) Aistinreseptori: aistinsolu tai solun osa, joka on erilaistunut reagoimaan tietyntyyppisiin ärsykkeisiin ja muuntamaan ne hermoimpulsseiksi.

Calm-Essentiel-hoitolinjan tuotteet

CALM-ESSENTIEL SOOTHING EMULSION 50 ml on ihoa rauhoittava emulsio kasvoille. Sen pehmeä, täyteläinen ja miellyttävä koostumus sisältää kasviperäisiä hoitavia aineita, kuten ihoa ravitsevaa luomukameliaöljyä ja muskatellisalviasta uutettua molekyyliä, joka rauhoittaa ihoa.

Emulsio rauhoittaa ihoa välittömästi ja jättää sen miellyttävän tuntuiseksi. Se lievittää kireää tunnetta iholla ja säännöllisesti käytettynä antaa iholle suojaa ja vahvistaa sitä. Emulsiossa on testattu maskiystävällinen koostumus*). Se ehkäisee pitkäaikaisesta kasvomaskin käytöstä johtuvaa ihoärsytystä ja rauhoittaa ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, päivä- ja yökäyttöön. Tuotteen koostumuksesta 96 prosenttia on luonnosta peräisin olevia luonnollisia raaka-aineita.

Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin ja/tai iltaisin käyttämällä erityistä Pro Touch Clarins -menetelmää.

1. Hengitä syvään. Lämmitä tuote käsien välissä. Avaa kämmenet kasvojen edessä, vedä syvään henkeä nenän kautta, hengitä ulos suun kautta.
2. Rauhoita ihoa. Levitä hoitotuote kevyin hellävaraisin, painelevin liikkein kasvojen ja dekolteen iholle.
3. Rentoudu. Tee lopuksi rentouttava painelu iholle: paina kämmeniä viiden sekunnin ajan ohimolla ja korvien lähellä, hengitä normaalisti.

Suositushinta: Clarins Calm-Essentiel Soothing Emulsion 50 ml, 50 e

*) Tuotetta testasi 34 sairaalassa työskentelevää henkilöä, jotka joutuvat käyttämään maskia säännöllisesti pitkiä aikoja kerrallaan.

CALM-ESSENTIEL REDNESS CORRECTIVE GEL 30 ml on punaisuutta korjaava geeli kasvoille. Raikas, ihoa virkistävä geelikoostumus häivyttää välittömästi ihon punaisuutta, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Koostumuksen vihreä sävy yhdessä mother-of-pearls-helmien kanssa neutraloi ärtynyttä, punoittavaa ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille päiväkäyttöön. Tuotteen koostumuksesta 95 prosenttia on luonnosta peräisin olevia luonnollisia raaka-aineita.

Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

Suositushinta: Clarins Calm-Essentiel Redness Corrective Gel 30 ml, 36 e

CALM-ESSENTIEL RESTORING TREATMENT OIL 30 ml on tehokkaasti ihoa rauhoittava hoitoöljy, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa välittömästi. Sen kevyt, hellävarainen ja ravitseva koostumus rauhoittaa ja ravitsee ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoitoöljy sisältää kasviperäisiä hoitavia aineita, kuten kamelia- ja luomuaprikoosinsiemenöljyä. Tuotteen koostumuksesta 98 prosenttia on luonnosta peräisin olevia luonnollisia raaka-aineita. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, päivä- ja yökäyttöön. Voidaan käyttää myös 10-20 päivän tehokuurina.

Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin ja/tai iltaisin.

Suositushinta: Clarins Calm-Essentiel Restoring Treatment Oil 30 ml, 67 e

Saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla helmikuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Kicks-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä Clarins-jälleenmyyjiltä.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/WrDzKFfHbJ5w

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, paula.larjo@berner.fi, 040 5862400
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, emilia.pikkuaho@berner.fi, 0400 226675