GOSH JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA

Pituutta ja tuuheutta antava ripsiväri uudentyyppisessä pakkauksessa

Jos luulit, ettei ripsiväreihin voi enää keksiä mitään uutta, JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA osoittaa väitteen vääräksi.

Sen lisäksi, että ripsiväri antaa ripsille runsaasti lisää pituutta ja tuuheutta, se on pakattu täysin uudentyyppiseen pakkaukseen. Ripsivärin pakkaus avataan klikkaamalla sen korkkia alaspäin, kuten kuulakärkikynä, ja ripsiväri on käyttövalmis.

Ripsivärin kapea harjaosa tavoittaa jokaisen ripsen ja levittää ripsille lisää pituutta ja tuuheutta antavan ripsivärimassan tasaisesti ripsiin. Samalla harjaosa erottelee ripset toisistaan. Ripsivärimassa koostuu yhdistelmästä erilaisia, kevyen tuntuisia vahoja, jotka antavat ripsille välittömästi lisää tuuheutta.

JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA on saanut allergiasertifikaatin, joka kertoo kuluttajille ja allergikoille, että tuotetta on turvallista käyttää. Allergiasertifikaatin saamiseksi jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen täytyy läpäistä tarkat testit ja osoittaa, että tuotteen mahdollisuus aiheuttaa allergiaa on erittäin alhainen.

KÄYTTÖ
Levitetään ripsien juurista kohti ripsien kärkiä ulos- ja ylöspäin suuntautuvin vedoin, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Mitä useamman kerroksen ripiväriä levittää, sitä näyttävämmän lopputuloksen saa. Voidaan poistaa myös lämpimällä vedellä.

OMINAISUUDET

  • Korkki klikataan auki painamalla sitä alaspäin
  • Antaa ripsille runsaasti lisää tuuheutta ja näyttävyyttä
  • Hikoilun ja kyynelten kestävä
  • Ei tahraa
  • Ei varise
  • Kauniisti erotellut ripset
  • Saanut allergiasertifikaatin
  • Hajusteeton
  • Vegaaninen

VÄRIVALIKOIMA
• 001 EXTREME BLACK

SUOSITUSHINTA
JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA 10 ml, suositushinta 16,90 euroa

SAATAVUUS
Myynnissä helmikuusta alkaen Sokos-tavarataloissa, Emotion-myymälöissä ja Sokos.fi-verkkokaupassa.

TUOTEKUVAT
https://www.bernerbrandbank.fi/l/JC_RMsMZgLXf

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi