SENSAI ESSENCE DAY VEIL suojaa, hoitaa ja kirkastaa ihoa

SENSAI ESSENCE DAY VEIL -anti-aging-seerumi suojaa ihoa auringon UV-säteiltä ja antaa iholle kimmoisuutta, kiinteyttä ja hehkua. Päiväkäyttöön suunniteltu seerumi lisätään iholle aamuisin hoitotuotteiden jälkeen.

Ihoa on tärkeä suojata ulkoa päin tulevilta auringon UV-säteiltä, jotka kuivattavat ihoa ja saavat sen menettämään kimmoisuuttaan. Kaikki valo ei kuitenkaan ole pahaksi, ja ihon hehkua kannattaakin vahvistaa sisältä päin.

Optiseen lamelliteknologiaan perustuva SENSAI ESSENCE DAY VEIL muodostaa iholle silkkisen, tasaisen hunnun, joka suojaa ihoa tehokkaasti auringon UV-säteiltä ja kuivumiselta.

Hunnun vaikuttavat aineet Hyalo-Mainte Complex ja Koishimaru Silk Royal™ tekevät ihosta kimmoisan ja antavat sille valon hehkua ja kirkastusta. Ihosta tulee luonnollisen heleä ja silkinpehmeä SILK SKIN.

ESSENCE DAY VEIL -seerumin koostumus jäljittelee ihon omaa rakennetta.

– Seerumi perustuu paksuun kosteutettuun lamellikalvoon, joka on rakenteeltaan samanlainen kuin ihon sarveiskerros eli marraskesi. Tavalliseen UV-suojakalvoon verrattuna lamellikalvo on paksumpi, ja se kykenee sitomaan itseensä runsaasti vettä, tuoteasiantuntija ja kouluttaja Mira Salo Berneriltä kertoo.

– Hunnun ansiosta seerumi antaa iholle tasaisen laadukkaan ja tehokkaan suojan pienemmällä kemikaalisella kuormituksella Se kosteuttaa ihoa paremmin ja pidempään kuin perinteinen UV-suoja.

Uutuusseerumia käytetään iholla hoitotuotteiden jälkeen ennen meikkituotteita, jolloin se antaa meikille kauniin pohjan.

Vaikuttavat aineet

Hyalo-Mainte Complex
Yhdiste on kehitetty ennaltaehkäisemään UV-säteilyn aiheuttamaa hyaluronihapon hajoamista. Tämä on yksi tärkeimpiä keinoja, joilla saadaan ylläpidettyä ihon hyaluronihappovarasto ihanteellisella tasolla.

Koishimaru Silk Royal™
Koishimaru Silk Royal™ tehostaa hyaluronihapon muodostumista sekä dermiksessä että epidermiksessä. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja ehkäisee ihon kuivumista ja sen luonnollisen suojamuurin heikkenemistä. Lisäksi se ehkäisee ihon tukisäikeitä rappeuttavaa glykaatiota sekä hapettumisreaktioita, jotka saavat ihon näyttämään elottomalta.

Acerola-uute
Kollageeni on ihon tärkein solun ulkoisen aineen rakennusaine, ja se antaa iholle joustavuutta ja elastisuutta. Acerola-uute tukee ihossa olevien tukikudossolujen eli fibroblastien toimintaa, jotta ne tehostavat kollageenin muodostusta.

Käyttö

Ota kaksi painallusta seerumia kädelle, ja levitä seerumi kasvoille aamuisin ihonhoidon viimeisenä vaiheena ennen meikkituotteita. Jos käytät aurinkosuoja- tai meikinpohjustustuotteita, levitä ESSENCE DAY VEIL niitä ennen.

Suositushinta

SENSAI ESSENCE DAY VEIL 40 ml, SPF 30, 165 e
SENSAI ESSENCE DAY VEIL REFILL 40 ml, SPF 30, 155 e

Saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla helmikuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/RLk7S_WBFd_L

Yhteydenotot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, paula.larjo@berner.fi, 040 5862400
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, emilia.pikkuaho@berner.fi, 0400 226675