SENSAI SILKY PURIFYING CLEAR GEL WASH puhdistaa hellävaraisesti tukkiutuneet ihohuokoset ja rauhoittaa ihoa

SILKY PURIFYING CLEAR GEL WASH on SENSAIn uudentyyppinen, vaahtoamaton puhdistusgeeli, joka sopii ihon syväpuhdistukseen. Puhdistusgeeli liuottaa epäpuhtaudet huokosista ihoa vahingoittamatta, ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Ihon talirauhasista erittyvän rasvapitoisen aineen talin tehtävä on voidella ja suojata ihoa, mutta liiallinen talintuotanto voi tukkia ihohuokosia. Ihohuokosten puhdistaminen on tärkeää, jotta epäpuhtaudet saadaan poistettua ja voidaan ennaltaehkäistä muun muassa ihohuokosten laajeneminen ja mustapäiden muodostuminen.

CLEAR GEL WASH -geeli puhdistaa täysin uudenlaisen Skin Brilliance Technology -menetelmänsä ansiosta tukkeutuneet ihohuokoset ja poistaa niistä epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa.

– SENSAIn kehittämän teknologian avulla puhdistusgeeli poistaa iholta talin ja keratinoituneiden sarveissolujen aiheuttamat tukkeumat, joihin saippuapohjainen puhdistusaine ei välttämättä tehoa. Samalla tukoksista johtunut punotus ihon pinnassa katoaa, SENSAIn tuoteryhmäasiantuntija ja kouluttaja Mira Salo kertoo.

– Puhdistusgeelin pH on melkein sama kuin ihossa eli se on hellävarainen iholle. Geelin sisältämät lakritsista saatava Kanzo-puuteri ja kiinalaisesta basilikasta saatava Shiso-uute rauhoittavat ihoa, ja SENSAI-tuotteiden tähtiraaka-aine Koishimaru Silk ja Ginseng-juuren uute kosteuttavat sitä tehokkaasti.

Puhdistuksen jälkeen ihosta tulee tasainen, kuulas ja heleä – silkkisen kaunis SILK SKIN.

CLEAR GEL WASH -puhdistusgeeliä suositellaan SENSAIn Saho-ihonhoitorituaalin Kaksoispuhdistuksen jälkimmäiseen vaiheeseen.

– Kaksoispuhdistus aloitetaan ensimmäisen vaiheen puhdistustuotteella, joka irrottaa iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet, kuten meikin ja liiallisen ihotalin. Puhdistus täydennetään toisen vaiheen puhdistuksella, joka syväpuhdistaa ihon vesipohjaisesta liasta, poistaa kuolleet ihosolut ja rauhoittaa ihon, Mira Salo sanoo.  

Puhdistuksen jälkeen iho on valmis hyödyntämään paremmin ihoa suojaavien ja sitä ravitsevien hoitotuotteiden vaikutukset.

Käyttö

Ota kaksi painallusta puhdistusgeeliä kädelle ja hiero kosteille kasvoille. Hiero erityisesti alueille, joissa on tukkeumia ja mustapäitä. Huuhtele viileällä tai kädenlämpöisellä vedellä. Käytä aamulla puhdistukseen ja/tai illalla Saho-ihonhoitorituaalin jälkimmäisessä puhdistusvaiheessa.

Suositushinta

SENSAI SILKY PURIFYING CLEAR GEL WASH 145 ml, 53 e

Saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla helmikuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/DTvrHX_v67Xb

Yhteydenotot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, paula.larjo@berner.fi, 040 5862400
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, emilia.pikkuaho@berner.fi, 0400 226675