Alppien puhtautta iholle: Clarins Expert Cleansers -puhdistustuotteet uudistuvat – linjassa kolme uutta tuotetta

Uudistetut Clarins Expert Cleansers -puhdistustuotteet puhdistavat ihon hellästi ja tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen tasapainon ja suojan. Sarjaan tulevat uutuuksina Velvet Cleansing Milk, Cleansing Micellar Water ja Total Cleansing Oil.

Kasvojen puhdistus on hyvän ihonhoidon perusta. Säännöllinen puhdistus poistaa iholta epäpuhtaudet, kuten ilmansaasteet, meikin ja kuolleen ihosolukon. Lisäksi se pitää ihohuokoset puhtaana, jolloin epäpuhtauksia muodostuu vähemmän, ja ylläpitää ihon nuorekasta hehkua. Puhdistus myös valmistelee ihon seuraavia ihonhoitotuotteita varten.

Clarins on kasvojenpuhdistuksen edelläkävijä jo vuodesta 1967, ja sen tavoitteena on tehdä puhdistustuotteita, jotka ovat hellävaraisia sekä iholle että luonnolle. Uudistettuun, monipuoliseen Clarins Expert Cleansers -puhdistustuotteiden linjaan kuuluu seitsemän kasvojenpuhdistustuotetta ja kolme kasvovettä. Tehokkaiden mutta hellävaraisten ainesosiensa ansiosta tuotteet puhdistavat meikin ja muut ihon epäpuhtaudet sekä rauhoittavat ihoa ja auttavat ylläpitämään sen kosteustasapainoa ja mikrobiomia*.

Gentle Complex -yhdiste

Luomukehtokatkerouute ja luomusitruunamelissauute muodostavat Gentle Complex -yhdisteen, joka tekee Expert Cleansers -puhdistustuotteista hellävaraisia, ja sillä on ihoa tasoittava ja pehmittävä vaikutus. Nämä kasvit on viljelty täysin luonnonmukaisesti Alpeilla Clarinsin ulkoilmalaboratoriossa Domaine Clarins -tilalla**.

Moringa-uute

Puhdistustuotteiden sisältämä moringa-uute taistelee saasteita vastaan ja poistaa tehokkaasti iholta ilman epäpuhtaudet.

Microbiote Complex -yhdiste

Kasvovesien sisältämä Microbiote Complex -yhdiste sisältää merileväpohjaisen prebiootin, joka auttaa ylläpitämään ihon mikrobiomia.

KASVOJEN PUHDISTUSTUOTTEET – UUTUUDET

Velvet Cleansing Milk 200 ml

Velvet Cleansing Milk -puhdistusemulsio puhdistaa kevyen meikin kasvoilta, silmiltä ja huulilta. Miellyttävä, täyteläinen koostumus, joka pehmittää ja rauhoittaa ihoa. Kevyt kukkainen tuoksu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Lämmitä tuote käsien välissä ja levitä kuivalle iholle, kasvojen ja kaulan alueelle. Huuhtele hyvin vedellä tai meikinpuhdistusliinalla ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Suositushinta: 29 e

Cleansing Micellar Water 200 ml

Cleansing Micellar Water -misellivesi puhdistaa kevyen silmä-, huuli- ja kasvomeikin hellävaraisesti ja tehokkaasti jättäen ihon pehmeäksi. Kaikille, jotka käyttävät kevyttä meikkiä ja haluavat nopean puhdistuksen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi hellävaraisesti koko kasvot puhdistaaksesi meikin sekä lian kasvoilta. Toista käsittely tarvittaessa. Ei tarvitse huuhdella.

Suositushinta: 29 e

Total Cleansing Oil 150 ml

Total Cleansing Oil -puhdistusöljy puhdistaa tehokkaasti pitkäkestoisen ja vedenkestävän silmä-, huuli- ja kasvomeikin. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Lämmitä tuote käsien välissä ja levitä kuivalle iholle, kasvojen ja kaulan alueelle. Lisää hieman vettä, jolloin öljy muuttuu emulsiomaiseksi. Hiero hellävaraisesti koko kasvojen alue pyörivin liikkein. Huuhtele hyvin ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Suositushinta: 35 e

GENTLE FOAMING CLEANSERS -PUHDISTUSTUOTTEET

Gentle Foaming Cleansers -puhdistustuotteissa on saippuaton koostumus, jossa on puhdistavana raaka-aineena luonnollisesti vaahtoava suopayrtti.

Purifying Gentle Foaming Cleanser 125 ml

Purifying Gentle Foaming Cleanser on vaahtoava puhdistustuote sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja supistaa ihohuokosia.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Ota pieni määrä tuotetta kevyesti kostutettuihin käsiin ja vaahdota. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle kevyin liikkein, välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Suositushinta: 29 e

Hydrating Gentle Foaming Cleanser 125 ml

Hydrating Gentle Foaming Cleanser on vaahtoava puhdistustuote, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen sen kosteuden. Puhdistusvaahto sisältää luomulaatuista aloe vera -uutetta. Se sopii normaalista kuivalle iholle.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Ota pieni määrä tuotetta kevyesti kostutettuihin käsiin ja vaahdota. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle kevyin liikkein, välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Suositushinta: 29 e

Soothing Gentle Foaming Cleanser 125 ml

Soothing Gentle Foaming Cleanser on vaahtoava puhdistustuote erittäin kuivalle tai herkälle iholle. Hellävarainen koostumus sisältää luomulaatuista sheavoita, joka ehkäisee kireyden tunnetta iholla. Luomukamomilla rauhoittaa ihoa.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Ota pieni määrä tuotetta kevyesti kostutettuihin käsiin ja vaahdota. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle kevyin liikkein, välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Suositushinta: 29 e

Gentle Renewing Cleansing Mousse

Gentle Renewing Cleansing Mousse on ihoa kirkastava puhdistusvaahto, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Tamarindin hedelmähapot, AHA-hapot, tekevät puhdistusvaahdosta kevyesti kuorivan. Se sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Ota pieni määrä vaahtoa käsiisi ja hiero hellävaraisesti kasvojen ja kaulan alueelle, välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Suositushinta: 32 e

KASVOVEDET

Purifying Toning Lotion 200 ml

Purifying Toning Lotion -kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja tasapainottaa ihoa. Kasvoveden sisältämät mesiangervo- ja taikapähkinäuute supistavat ihohuokosia, puhdistavat ja kirkastavat ihoa. Alkoholiton. Sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Kasvovesi sisältää merileväpohjaisen prebiootin, joka ylläpitää ihon normaalia mikrobiomia.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin koko kasvojen ja kaulan alueelle. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja käy hellävaraisesti koko kasvojen ja kaulan alue läpi.

Suositushinta: 29 e

Hydrating Toning Lotion 200 ml

Hydrating Toning Lotion -kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja kosteuttaa ihoa. Kasvoveden sisältämät aloe vera -uute ja viikunauute pehmittävät ja kosteuttavat ihoa, jättäen ihon pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Alkoholiton. Tuote sopii normaalista kuivalle iholle. Kasvovesi sisältää merileväpohjaisen prebiootin, joka ylläpitää ihon normaalia mikrobiomia.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin koko kasvojen ja kaulan alueelle. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja käy hellävaraisesti koko kasvojen ja kaulan alue läpi.

Suositushinta: 29 e

Soothing Toning Lotion 200 ml

Soothing Toning Lotion on alkoholiton kasvovesi, joka viimeistelee puhdistuksen ja rauhoittaa ihoa. Kamomilla ja punahattu-uute hellivät ja rauhoittavat ihoa. Geelimäinen pehmeä koostumus jättää iholle raikkaan tunteen. Sopii erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Kasvovesi sisältää merileväpohjaisen prebiootin, joka ylläpitää ihon normaalia mikrobiomia.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin koko kasvojen ja kaulan alueelle. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja käy hellävaraisesti koko kasvojen sekä kaulan alue läpi.

Suositushinta: 29 e

Vastuullisuus

Clarins Expert Cleansers -puhdistustuotteet on kehitetty tavoitteena suojella ja kunnioittaa luontoa, maapalloa ja luonnollista tasapainoa.

  • Tuotannossa käytetään vastuullista hankintaa ja kiinnitetään erityistä huomiota luonnon monimuotoisuuteen.
  • Tuotteissa käytetyt luomukehtokatkerouute ja luomusitruunamelissauute on viljelty Domaine Clarins -tilalla**. Sadonkorjuuprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota siihen, että kasveista kerätään vain lehdet, ei juuria – näin huolehditaan luonnon hyvinvoinnista, aivan kuten puhdistustuotteet huolehtivat käyttäjänsä ihon hyvinvoinnista. Moringa-uute on viljelty Intiassa hyödyntäen reilun kaupan ohjelmaa, joka auttaa paikallista väestöä.
  • Kasvojen puhdistustuotteiden ympäristöystävälliset pakkaukset sisältävät kierrätysmuovia. Gentle Foaming Cleansers -tuotteiden sävytetyissä pakkauksissa ja kasvovesien pulloissa on käytetty kierrätysmuovia eikä niitä ole pakattu erillisiin pahvipakkauksiin.

*) Ihon rajapintaa asuttavat pieneliöt eli mikrobit, joita kutsutaan ihon ja limakalvojen normaalikasvustoksi eli normaaliflooraksi, mikrobiomiksi. Normaalikasvuston mikrobien ja niiden sisältämien geenien eli perintötekijöiden kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi. Jokaisella iholla on omanlaisensa mikrobiomi. Kun mikrobiomi on epätasapainossa, iho voi herkkä, kiristävä, punoittava ja ihossa voi olla epäpuhtauksia. Clarinsin uudet puhdistustuotteet auttavat suojaamaan ihon mikrobiomia poistamalla hellävaraisesti epäpuhtauksia ja ehkäisemällä ihon kuivumista. Ihon luontainen bakteerikanta ei huuhtoudu pois puhdistuksen yhteydessä.

Tehoaineena puhdistustuotteissa on kasviperäinen skvalaani, joka suojaa ihoa kovan, kalkkipitoisen veden vaikutuksilta. Sen ansiosta veden kalkki ei jää ihon pinnalle kuivattamaan sitä.

**) Alpeilla kasvavien kasvien puhtaus ja hyödyt inspiroivat Clarinsia jatkuvasti. Brändin perustaja Jacques Courtin-Clarins kehitti 1967 ensimmäisen kasvojenpuhdistuslinjan hyödyntämällä Alppien yrttejä ja keltakatkeroa. Tällä hetkellä Clarinsin tuotteissaan käyttämiä kasveja viljellään 100 prosenttisesti luomutuotantomenetelmällä Clarinsin ulkoilmalaboratoriossa Domaine Clarins -viljelytilalla. Se on ainutlaatuinen, kymmenen hehtaarin alue 1400 metriä merenpinnan yläpuollella Ranskan Alppien uumenissa, jossa kasvit kasvat luontaisessa rytmissään. Tämä uniikki ja suojattu ympäristö on ihanteellinen paikka kasvattaa parhaita ainesosia kosmetiikkatuotteisiin, mikä tarkoittaa, että ainesosat tekevät myös tuotteet entistä tehokkaammiksi.

Clarinsin tärkeä tavoite on luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen. Kasvit kasvavat ulkoilmalaboratoriossa rikkaassa maaperässä eikä käytössä ole tuholaismyrkkyjä, mikä mahdollistaa luonnonmukaiset raaka-aineet. Tuotanto on vastuullista: Clarins pyrkii toiminnassaan läpinäkyvyyteen ja kontrolloituun tuotantoon, joka on luonnonmukaista, eikä vaadi maaperälle vahinkoa aiheuttavaa välineistöä. Kehitystyön tuloksena ovat puhtaat, luonnonmukaiset ja luonnostaan tehokkaat kasviuutteet, jotka takaavat Clarins-tuotteiden korkean laadun.  

SAATAVUUS

Tuotteet ovat saatavilla maaliskuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Kicks-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä Clarins-jälleenmyyjiltä.

TUOTEKUVAT

https://www.bernerbrandbank.fi/l/SQcGNv5_zrh-

LISÄTIEDOT

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi