ClarinsMen Energizing Gel – ja Energizing Eye Gel -uutuudet antavat miehen iholle välittömästi uutta energiaa

Myös miehen iho tarvitsee lisäenergiaa toimiakseen ihanteellisella tavalla, sillä testosteroni tekee miehen ihosta 25 prosenttia paksumman kuin naisen iho ja sen solut uudistuvat nopeammin.

Clarinsin tutkimuksessa selvisi, että kiireinen elämä, väsymys, stressi ja ilmansaasteet vaikuttavat mitokondrioihin eli solujen energiantuotantotehtaisiin – ne tuottavat vähemmän energiaa. Kun solujen toiminnot hidastuvat, iho näyttää samealta ja väsymyksen ja ennenaikaisen vanhenemisen merkit tulevat esiin.

Clarinsin uusi ClarinsMen Energizing Care -ihonhoitolinja tarjoaa energisoivaa ihonhoitoa kaikenikäisille miehille ja auttaa ihoa taistelemaan väsymystä ja kuivuutta vastaan. Linjaan kuuluvat Energizing Gel -geeli kasvoille ja Energizing Eye Gel -silmänympärysgeeli on pakattu täyteen elinvoimaa ja kosteutusta, ja niiden raikkaat ja virkistävät koostumukset auttavat elvyttämään stressaantuneen ihon. 

ENERGIZING GEL

Energiaa miesten iholle. Energizing Gel -geeli antaa iholle energiaa ja uutta elinvoimaa. Geeli kosteuttaa ja vahvistaa kasvojen ihoa ja tuo iholle raikkaan tunteen. Raikas ja miellyttävä geelikoostumus imeytyy ihoon, eikä jätä iholle rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Välittömästi ihoa virkistävä vaikutus.

Välitön virkistävä vaikutus levitettäessä – tuntuu iholla kuin -2 °C. *)

Käyttö: Käytä aamuin ja illoin puhtaalle, kuivalle iholle. Sopii käytettäväksi parranajon jälkeen.

Suositushinta: 49 e

ENERGIZING EYE GEL

Energizing Eye Gel on kosteuttava silmänympärysgeeli, joka virkistää näkyvästi silmänympärysihoa ja vähentää silmänalusten tummuutta ja turvotusta. Silmänympärysgeelissä on kolmiosainen kuulakärki, joka hieroo silmänympärysihoa ja tehostaa geelikoostumuksen virkistävää ja turvotusta häivyttävää vaikutusta.

82 % koki, että silmänympärysalue oli selvästi virkistynyt. **)

Käyttö: Levitä silmänympärysgeeliä silmänympärysiholle pyörivän kolmiosaisen kuulakärjen avulla. Etene silmän sisänurkasta kohti ohimoita.

Suositushinta: 35 e

*) Kliininen testi, 20 miestä, vaikutus kesti 5 minuuttia tuotteen levittämisen jälkeen. **) Tyytyväisyystesti, 92 miestä, testiaika 4 viikkoa.

Vaikuttavat aineet

ClarinsMen innovaatio: G-Red-Complex

Yhdiste sisältää ihon energiantuotantoa aktivoivaa punaista luomuginsenguutetta sekä ClarinsMen-linjan tuotteista tuttua luomumenetelmällä viljeltyä biisoniruohouutetta ja oinaansarviliaaniuutetta, jotka virkistävät ja kosteuttavat ihoa.  

Anti-pollution Complex

Yhdiste auttaa suojaamaan ihoa ilmasaasteiden haitallisilta vaikutuksilta ja ehkäisemään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Linnunkaali-, haarukkalevä- ja luomuvalkohurtanminttu-uutteet suojaavat ihoa saasteisiin liittyvältä stressiltä, joka aiheuttaa iholla epämukavuuden ja kireyden tunnetta sekä punoitusta.

The Right Reflex – miesten ihonhoitorutiini

ClarinsMen-linja sisältää kaikki tuotteet, joita miehet tarvitsevat päivittäiseen ihonhoitoonsa. Ihonhoitorutiini on helppo ja nopea toteuttaa, ja vaikutukset ovat heti nähtävissä.

 1. Puhdista ja kuori ihoa

Puhdista iholta epäpuhtaudet aamuin illoin. Tee iholle säännöllisesti kuorinta – näin poistat kuolleen
ihosolukon ja ehkäiset partakarvojen kasvamista sisäänpäin.
Huuhtele viileällä vedellä.

2. Käytä parranajossa sinulle sopivia tuotteita

Erityyppiset ihokarvat kaipaavat erilaista huolenpitoa. Mikäli partakarvasi kaipaavat pehmentämistä parranajoa varten, käytä ihotyypillesi sopivaa Gentle Foaming Cleanser -puhdistustuotetta tai ClarinsMen Active Face Wash -puhdistustuotetta. Myös ClarinsMen Shave Ease Oil on rauhoittava ja pehmittävä öljy parranajoon. Öljyä käytetään ennen parranajolaitetta partakarvojen pehmittämiseen – sitä voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa öljyn parranajogeelin joukkoon.

Vaahtoavan ClarinsMen Smooth Shave Foaming Gel -parranajogeelin avulla partakoneen terä liukuu iholla vaivattomasti. Geeli auttaa ehkäisemään parranajosta johtuvaa ihoärsytystä, ja se rauhoittaa ja pehmittää ihoa.

Parranajon jälkeen puhdista ja rauhoita ihosi kasvojen kosteutustuotteella.

3. Vahvista ihoa

Kosteuta ja energisoi kasvojen ja silmänympärysalueen ihoa sekä vähennä ikääntymisen merkkejä. Lisää aamuin ja/tai illoin iholle uutta Energizing Gel -geeliä, joka sisältää punaista luomuginsenguutetta. Jos ihosi on erityisen kuiva, kosteuta ihoa ClarinsMen Super Moisture Gel -geelillä tai -voiteella. Virvoita silmänympärysihoa uudella, punaista luomuginsenguutetta sisältävällä Energizing Eye Gel -geelillä.

 4. Virkisty suihkussa

Aloita päiväsi virkistävällä suihkulla. Säädä ensin vesi lämpimäksi ja rentoudu. Ota ennen poislähtöä hetken virvoittava kylmä suihku. Aloita jaloista ja etene ylöspäin. Suihkutuotteeksi sopii ClarinsMen Shampoo&Shower -suihkugeeli.

Vinkki!

Riippumatta siitä, mitä tuotetta käytät kasvoillasi, vältä voimakkaita venyttäviä tai hierovia liikkeitä, jotka voivat venyttää ihokudosta. Ihonhoitotuotteiden hellävarainen levittäminen auttaa säilyttämään ihon joustavana ja kiinteänä. 

Vastuullisuus

Clarins-tuotteet on kehitetty tavoitteena suojella ja kunnioittaa luontoa, maapalloa ja luonnollista tasapainoa. Tuotannossa käytetään vastuullista hankintaa ja kiinnitetään erityistä huomiota luonnon monimuotoisuuteen.

Energizing Gel -ja Energizing Eye Gel -tuotteiden raaka-aineista on viljelty luomumenetelmällä punainen luomuginsenguute, biisoniruohouute, luomukattomehitähtiuute, luomukauran sokerit ja luomuvalkohurtanminttu-uute.

Tuotteiden pahvipakkauksissa on käytetty kartonkia, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Energizing Eye Gel -silmänympärysgeelin tuubipakkauksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja.

Saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla maaliskuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta sekä valtuutetuilta yksityisiltä Clarins-jälleenmyyjiltä.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/NWwBmBDSW5KR

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi