SENSAI TOTAL LIP TREATMENT -huulivoide ja uudet värilliset SENSAI TOTAL LIP GLOSS -huulikiillot

Suositun TOTAL LIP TREATMENT -huulivoiteen koostumus on nyt entistäkin parempi. Sen lisäksi, että voide hoitaa ja kosteuttaa huulten ihoa, se vaikuttaa myös syvemmällä ihossa selkeyttäen huulirajaa ja parantaen huulten muotoa.

TOTAL LIP TREATMENT kuuluu SENSAIn erikoishoitotuotteisiin, jotka tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja silkkisen SILK SKIN -ihon saavuttamiseen.

Miten huultenympärysihon kunto vaikuttaa huulten muotoon?

Kasvoissa on yli kolmekymmentä lihasryhmää, joista yli kymmenen vaikuttaa huuliin ja huultenympärysihoon. Yksi näistä lihaksista on suun kehälihas, jota kutsutaan myös suutelulihakseksi. Tämä suuta ympäröivä lihas vaikuttaa suuresti huulten nuorekkaaseen ulkonäköön. Iän myötä huultenympärysihoon muodostuu pystyryppyjä, huuliraja menettää selkeyttään ja suupielet painuvat alaspäin. Huulet ovat myös jatkuvasti alttiina erilaisille ulkopuolisille ärsytystekijöille, jotka aiheuttavat huulten kuivumista ja rohtumista. Samoin kuin kaikki lihakset, myös suunympäryslihakset tarvitsevat päivittäistä harjoitusta pysyäkseen kunnossa.

VAIKUTTAVAT AINEET

Total Lip Complex

Total Lip Complex vaikuttaa huultenympärysihon kuntoon. Sen lisäksi, että se parantaa epidermiksen rakennetta ja lisää kollageenin tuotantoa dermiksessä, se lisää myös lihassolujen energiantuotantoa.

Koishimaru Silk Royal™ L

Yhdiste sisältää anti-ageing-tekijöitä ja kähäräveripeipin lehdistä saatua uutetta, joiden vaikutus kohdistuu erityisesti huuliin ja huultenympärysihoon. Yhdiste ei ainoastaan kosteuta ihoa, vaan aktivoi myös hyaluronihapon muodostumista ihossa. Koishimaru Silk Royal™ L -yhdisteen sisältämä kähäräveripeippi-uute saadaan kestävää kehitystä ja kierrätystä suosivilta tiloilta, jotka eivät käytä viljelyssä maatalouskemikaaleja eivätkä kemiallisia lannoitteita.

TOTAL LIP TREATMENT

Huulia ja huultenympärysihoa kokonaisvaltaisesti hoitava anti-ageing-tuote. Hoitovoide ei ainoastaan hoida ja kosteuta huulia. Voiteen sisältämä Total Lip Complex selkeyttää huulirajaa, häivyttää huultenympärysryppyjä ja liftaa huulia ympäröivää ihoa**. Silkinpehmeältä tuntuva, hienojakoisia öljyjä sisältävä huulivoide levittyy helposti huuliin ja huultenympärysiholle. TOTAL LIP TREATMENT -huulivoide sopii käytettäväksi niin hoitotuotteena kuin pohjustustuotteena huulipunalle.

**Kun voidetta käytetään kahdesti päivässä yhdessä sille kehitetyn levitysmenetelmän kanssa.

LEVITYSMENETELMÄ

Suositellaan tehtäväksi aamuin illoin tai aina tarvittaessa.

  1. Yksi pumppaus TOTAL LIP TREATMENT -huulivoidetta levitetään huulille ja huultenympärysiholle.
  2. Nenän pielistä suupieliin ulottuvaa aluetta painetaan kevyesti 3 sekunnin ajan nimettömän ja keskisormen avulla.
  3. Huultenympärysihoa hierotaan kevein, pyörivin liikkein (2-3 liikettä kussakin kohdassa) keskisormen avulla. Lopuksi samoja kohtia painetaan kevyesti keskisormella 3 sekunnin ajan. 

Hierontajärjestys: A Huulten yläpuoli, B Huulten alapuoli, C Suupielet

Huulia ympäröiviä lihaksi voidaan vahvistaa lisäksi seuraavasti: Huulet painetaan yhteen usean sekunnin ajaksi. Tämän jälkeen suu avataan niin avoimeksi kuin mahdollista.

NÄKYVIÄ TULOKSIA

Iho muuttui aiempaa täyteläisemmäksi suupielten ja nasolaabiaalijuonteiden alueelta.

3D-analyysillä saatu keskiarvo ihon rakenteessa (muoto ja täyteläisyys) tapahtuneesta muutoksesta 10 minuuttia levityksen jälkeen. Lisäystä noin 0,2~0,4 mm (punainen alue). Vaikutus koko alueeseen keskimäärin +0,71 cm.

Testiin osallistui 10 naista, joiden keski-ikä oli 37,6 vuotta.
Testi suoritettiin lämpötilaltaan ja kosteuspitoisuudeltaan kontrolloidussa huoneessa.
Testiin osallistujat levittivät yhden painalluksen voidettaa huulille ja huultenympärysiholle levitysmenetelmän avulla ja tekivät suunympäryslihaksia vahvistavat liikkeet.
Mittaukset tehtoon Vectra H1 3D -kuvantimella.

VÄRILLISET TOTAL LIP GLOSS -HUULIKIILLOT

Väritön TOTAL LIP GLOSS saa rinnalleen kolme värillistä TOTAL LIP GLOSS -huulikiiltoa. Yksi kerros huulikiiltoa saa huulet näyttämään välittömästi aiempaa täyteläisemmiltä, pehmeämmiltä ja kosteutetummilta. Huulikiillon kosteuttava koostumus häivyttää huulten pystyryppyjä ja tasoittaa huulten pintaa sekä jättää huulille läpikuultavan sävyn.

Sävyvalikoimaan kuuluu 3 väriä, joita voi käyttää yksinään tai yhdessä SENSAIn huulipunien kanssa. Korallista tummaan luumuun, huulikiiltojen sävyt ovat saaneet inspiraationsa vanhoista japanilaisista, aamunkoiton eri sävyjä kuvaavista sananlaskuista.

01 AKATSUKI BLACK

Nousevan auringon purppuran sävyistä inspiraationsa saanut tumma luumunsävy, joka lisää huulten omaan sävyyn tumman, dramaattisen vivahteen.

02 AKEBONO RED

Purppuranpunaisena nousevan auringon sävystä inspiraationsa saanut punaisen sävy, joka korostaa huulten omaa luonnollista punaista sävyä.

03 SHINONOME CORAL

Auringonnousun kirkkaana hehkuvat, lämpimät sävytä ovat antaneet inspiraationsa tälle korallin sävylle, joka jättää huulille luonnollisen näköisen, pehmeän sävyn.

Suositushinnat

TOTAL LIP TREATMENT 15 ml, suositushinta 105 euroa
TOTAL LIP GLOSS 4,5 ml, suositushinta 47 euroa

Saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla maaliskuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/PJ_2S8bNr6kP

Yhteydenotot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, paula.larjo@berner.fi, 040 5862400

Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, emilia.pikkuaho@berner.fi, 0400 226675