Tabac on Suomen johtava semiselektiivinen miestentuoksu – uutuus Tabac Man Gravity vie seikkailulle kaukaisiin galakseihin

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n myyntitilastoinnin mukaan Tabac oli vuonna 2020 Suomen johtava semiselektiivinen miestentuoksu*).

Keväällä 2021 Tabac tuo markkinoille Tabac Man Gravity -uutuustuoksun, joka on täynnä vastustamatonta vetovoimaa. Se on tuoksu, jonka modernit mineraaliset tuoksuvivahteet tekevät tavallisesta arjesta hivenen jännittävämmän.

Tabac Man Gravity kuuluu metsäisiin, aromaattisiin tuoksuihin, johon on lisätty mineraalisia tuoksuvivahteita. Se on tuoksu yksilölliselle miehelle, miehelle, joka tietää mitä tahtoo. Miehelle, joka on valmis ottamaan asiat hoitoonsa ja tietää miten ne hoidetaan. Siksi ihmiset luottavat häneen.

Tabac Man Gravity -mies on kunnianhimoinen ja haluaa menestyä elämässä mutta arvostaa myös vapaa-aikaa ja rentoutumista. Hänellä on oma arvomaailmansa, jonka suhteen hän ei ole valmis tekemään kompromisseja. Hän toimii suoraan ja rehellisesti ja on tyytymätön, jos joku saa hänestä huonon kuvan. Sosiaalisena henkilönä hän haluaa pitää yhteyttä ympäröivään maailmaan, hän käy mielellään ulkona ja ostoksilla, kunhan valinnanvaraa ei ole liikaa.

Hän arvostaa enemmän laatua kuin määrää. Hän on mies, joka seuraa aikaansa ja tietää kaiken uusimmista televisiosarjoista, ajankohtaisista aiheista ja sosiaalisen verkostonsa tapahtumista. Hän haluaa antaa itsestään hyvän kuvan niin sosiaalisessa mediassa kuin oikeassa elämässäkin.

*) Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n helmikuussa 2021 julkaisema tilastokatsaus Suomen kosmetiikkamarkkinasta 2020.

Tuoksu

Tabac Man Gravity on metsäinen, aromaattinen tuoksu, johon on lisätty moderneja, mineraalisia tuoksuvivahteita.

Alkutuoksu:    Bulgarian laventeli, tähtisumun tuoksuvivahde, greippi
Sydäntuoksu: Egyptiläinen pelargonia, oud, korianteriöljy
Jälkituoksu:    Indonesialainen patsuli, myski, venetsuelalaiset tonkapavut

Tuotevalikoima

Eau de toilette 30 ml, suositushinta 27,30 e
Eau de toilette 50 ml, suositushinta 27,90 e
After shave 50 ml, suositushinta 22,30 e
Deodorant stick 75 ml, suositushinta 17,80 e

Myynnissä

Myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavaramyymälöissä ja marketeissa keväällä 2021.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/gHH-j6qcd7ZK

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi