Clarins Extra-Firming Energy antaa iholle nuorekasta hehkua ja kiinteyttää

Clarins Extra-Firming Energy on iholle nuorekasta hehkua antava, ihoa kiinteyttävä ja ryppyjä häivyttävä päivävoide yli 40-vuotiaille naisille.

Kiireinen elämänrytmi ja vuosien kuluminen hidastavat ihon toimintoja. Erityisen selvästi ihon toimintojen hidastuminen alkaa näkyä noin 40-vuotiaana: iho menettää nuorekasta hehkuaan ja väsymyksen merkit näkyvät aiempaa selvemmin, iho veltostuu ja rypyt piirtyvät selvemmin esiin.

Clarins yhdistää Extra-Firming Energy -voiteessa yli 40 vuoden aikana hankkimansa asiantuntemuksen ihon kiinteyteen vaikuttavista tekijöistä uuteen, runsaasti vitamiineja sisältävään, iholle sen tarvitsemaa energiaa antavan GLOW PLUS -yhdisteeseen. 

Extra-Firming Energy -päivävoiteen sisältämät kasvi- ja hedelmäuutteet vaikuttavat ihossa kaksivaiheisesti: ne kiinteyttävät tehokkaasti ihoa sekä palauttavat iholle välittömästi siltä puuttuvaa nuorekasta hehkua. Kasvonpiirteet selkeytyvät ja iho näyttää levänneeltä ja raikkaalta.

Clarinsin kehittämä, uusi GLOW PLUS -yhdiste koostuu neljän, runsaasti vitamiineja sisältävän hedelmän uutteesta. Ne vahvistavat ihon vastustuskykyä ja tuovat sille sen toiminnoille tärkeää energiaa. Lopputuloksena on aiempaa virkeämmän ja raikkaamman näköinen iho.

Kaksi hedelmää, jotka kirkastavat ihon väriä

Akerolan siemenuute aktivoi soluhengitystä ja parantaa siten ihosolujen hapen saantia. Iho virkistyy ja sen väri kirkastuu.

Luomuviljellyn goji-marjan uute tehostaa ihon energiantuotantoa. Ihon saadessa lisää toiminnoilleen tärkeää energiaa, se virkistyy ja sen väri kirkastuu.

Kaksi kasviuutetta, jotka antavat iholle välittömästi nuorekasta hehkua

Luomuviljellyn aprikoosin uute tuo iholle sen tarvitsemia ravintoaineita. Öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa, jolloin ihon kyky heijastaa valoa paranee.

Paprikauute antaa iholle välittömästi kauniin hehkun, jättämällä iholle luonnollisen näköisen kullanhohtoisen sävyn.Lisäksi Clarins lisäsi voiteeseen uudentyyppisiä helmiäispigmenttejä – vihreitä, sinisiä, punaisia ja kullanvärisiä – jotka sitovat valoa ja saavat sen heijastumaan iholta siten, että iho näyttää tasaiselta ja mattapintaiselta.

Lähes 70 vuotta tietotaitoa

Akerolan siemenistä saatu uute, luomuviljellyn goji-marjan uute, luomuviljellyn aprikoosin öljy, paprikauute, luomuviljellystä kaurasta saadut sokerit sekä kengurunkukkauute, mitacarpus-uute, luomutokopuu-uute ja luomusulkaitulehden uute: Extra-Firming Energy on yhdistelmä Clarinsin vuosien aikana kasveista ja hedelmistä hankkimaa tietoa.

Vuodesta 1954 Clarinsin tutkijat ovat yhdistäneet tuotteiden koostumuksiin juuri oikean määrän parhaita luonnosta saatuja vaikuttavia aineita. Luonto, sen salaisuuksien paljastaminen ja niistä saatujen tutkimustulosten hyödyntäminen vaikutuksiltaan mahdollisimman luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden valmistamiseksi on aina ollut yksi Clarinsin periaatteista. Extra-Firming Energy -päivävoide jatkaa tätä jatkuvan tutkimustyön perinnettä.

Voiteen sisältämät ihoa kiinteyttävät kasviuutteet

Extra-Firming-linjan tuotteet tulivat myyntiin vuonna 1978 ratkaisemaan yli 40-vuotiaiden naisten ihonhoito-ongelmia. Siitä lähtien hoitolinjan tuotteiden uudistuminen on aina tarkoittanut uutta tieteellistä läpimurtoa ikääntyvän ihon hoidossa.

Vuonna 2018 oli jälleen uuden tieteellisen läpimurron aika. Clarins löysi ihon kiinteyteen vaikuttavan tekijän: nuorten tehokkaasti uusiutuvien solujen varaston, jossa kyseisten solujen määrä iän myötä vähenee.

Clarinsin löytämä kengurunkukkauute vaikuttaa ihon tehokkaasti uusiutuvien solujen varastoon. Se pyrkii ylläpitämään ihon nuorekasta täyteläisyyttä ja ehkäisemään näkyvästi ihon veltostumista. Yhdistettynä luomumitacarpus-uutteen ryppyjä madaltavaan ja ihoa kiinteyttävään vaikutukseen, se parantaa näkyvästi ihon kimoisuutta ja kiinteyttä.

Luomuviljellystä kaurasta saadut sokerit saavat aikaan välittömän lifting-vaikutuksen. Tokopuun uute taas tasoittaa ihon väriä ja sulkaitulehden uute kosteuttaa tehokkaasti ihoa.

Yhdessä nämä kasviuutteet parantavat ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä ja saavat ihon näyttämään aiempaa nuorekkaammalta ja raikkaammalta.

Saastesuoja

Extra-Firming Energy -päivävoide suojaa ihoa tehokkaasti ilman epäpuhtauksien haitallisilta vaikutuksilta sisältämänsä Anti-pollution-yhdisteen ansiosta. Clarinsin kehittämä Anti-pollution-yhdiste koostuu luomuviljellyn linnunkaalin uutteesta, valkohurtanmintun uutteesta ja haarukkalevän uutteesta.

Miellyttävän tuntuinen koostumus

Iholle levitettäessä Extra-Firming Energy -voide tuntuu sulavan iholle. Voiteen hedelmäinen, raikas ja virkistävä tuoksu parantaa mielialaa. Voiteen pehmeä, kevyesti persikkaan vivahtava sävy tulee sen sisältämästä paprikauutteesta.

Kuluttajatutkimukseen* osallistuneista naisista yhdeksän kymmenestä oli tyytyväisiä Extra-Firming Energy -päivävoiteeseen.

Tutkimuksen mukaan 84 prosenttia naisista koki voiteen värin virkistävänä ja 82 prosenttia koki voiteen tuoksun raikkaaksi.

89 prosenttia testiin osallistuneista naisista sanoi ihonsa näyttävän aiempaa raikkaammalta viikon käytön jälkeen.

Naisista 82 prosenttia huomasi voiteen sekä kiinteyttävän ihoaan että palauttavan sille sen nuorekasta hehkua.

90 prosenttia testiin osallistuneista huomasi ihonsa kunnon parantuneen, kun he käyttivät voidetta neljän viikon ajan. Sama määrä naisia oli sitä mieltä, että väsymyksen merkit ihosta olivat vähentyneet.

*Testiin osallistui 105, iältään 35-50-vuotiasta naista. He käyttivät voidetta kuukauden ajan.

Laadun varmistaminen

Clarins suoritti useita kymmeniä laboratoriokokeita ennen kun voiteen koostumus vastasi sille asetettuja laatuvaatimuksia.

Ihotautilääkäreiden valvonnassa suoritettujen kliinisten tutkimusten avulla varmistettiin, että voidetta on turvallista käyttää.

Vastuullisuus

Luomutuotantomenetelmä

Extra-Firming Energy -voiteen sisältämät kengurunkukkauute, mitacarpus-uute, kaurasokerit, tokopuu-uute, sulkaitulehden uute, goji-marjauute, valkohurtanmintun uute, linnunkaalin uute ja aprikoosiöljy on tuotettu luomutuotantomenetelmällä.

Pakkausten ekologisuus

Extra-Firming Energy -voiteen lasipurkki on kierrätettävä, ja se sisältää 25 prosenttia kierrätettyä lasia.

Kuten kaikkien Clarins-tuotteiden, myös Extra Firming Energy -voiteen pahvikotelo on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin viljeltyjen metsien puista.

Pakkausten ekologisuus ja niiden ympäristövaikutukset ovat kokonaisuutena tärkeitä Clarinsille. Clarins hyödyntää ekolaskinta mitatakseen pakkaustensa ympäristövaikutuksia ja kehittääkseen entistä ympäristöystävällisempiä pakkauksia.

Yhteiskunnallinen vastuu

Clarins noudattaa Reilun kaupan käytäntöjä hankkiessaan raaka-aineita paikallisilta viljelijöiltä. Extra-Firming-tuotteiden kohdalla se tarkoittaa sulkaitulehden viljelyä ja satoa Madagaskarilla. Yhteistyön tuloksena paikallisilla asukkailla on mahdollisuus puhtaaseen juomaveteen ja koulujen rakentamiseen ja olemassa olevien koulujen parantamiseen. Yhteistyössä Jardin du Monde -yhdistyksen kanssa Clarins tukee opetuspuutarhojen perustamista Madagaskariin ja Burkina Fasoon. Puutarhojen tarkoituksena on ylläpitää asukkaiden esi-isien paikallisista kasveista keräämää lääkinnällistä taitotietoa ja kehittää siten paikallista hoitojärjestelmää.

Extra-Firming – täydellinen anti-age-ihonhoitolinja 40 ikävuodesta ylöspäin

Extra-Firming Energy on päivävoide, joka levitetään iholle aamuisin kevein, ihon nestekiertoa aktivoivin painalluksin. Paineluhieronta tehostaa voiteen ihoa kiinteyttävää vaikutusta. Paras mahdollinen hoitotulos saadaan yhdistämällä päivävoide muihin Extra-Firming -linjan hoitotuotteisiin.

Extra-Firming Nuit on ihon toimintoja elvyttävä yövoide, joka kiinteyttää näkyvästi ihoa, häivyttää ryppyjä ja ehkäisee uusien muodostumista.

Extra-Firming Phyto-Serum -seerumi liftaa ja kiinteyttää ihoa, ja sen vaikutuksen huomaa välittömästi.

Extra-Firming Yeux on silmänympärysihon tehohoito, jossa seerumin hoitavat ominaisuudet yhdistyvät miellyttävän tuntuiseen voidepohjaan.

Extra-Firming Neck & Décolleté Care -hoitovoide tasoittaa ja kiinteyttää kaulan ja dekolteen ihoa.

 

Suositushinta

Extra-Firming Energy – Radiance Boosting, Wrinkle-Control Day Cream 50 ml, suositushinta 93 euroa

Saatavuus

Tuote on saatavilla keväästä 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Kicks-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä Clarins-jälleenmyyjiltä.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/SFVGnFrCWPK6

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi