EcoVadiksen Gold-tason luokitus Bernerin vastuullisuustyölle

 

Berner on saavuttanut vastuullisuustyöstään Ecovadiksen Gold-tason luokituksen. Jäimme parhaasta eli Platinum-tasosta vain yhden pisteen päähän. Osallistuimme EvoVadis-arviointiin ensimmäistä kertaa.

EcoVadiksessa arvioidaan kattavasti yrityksen koko vastuullisuuden johtamisjärjestelmä toimialasta riippuen maksimissaan 21 eri osa-alueella ympäristöasioihin, työ- ja ihmisoikeuksiin, eettisiin toimintaperiaatteisiin ja vastuulliseen hankintaan liittyen. Arvio tehdä poliitikoiden ja periaatteiden, käytännön toimenpiteiden ja tulosten perusteella.

EcoVadis on ainoa kansainvälinen vastuullisuusarviointeja tekevä taho, jonka toimittaja-arviointeja hyödynnetään paljon etenkin B2B-sektorilla. EcoVadis on arvioinut yli 75 000 yritystä 160 maassa ja 200 eri toimialalla. EcoVadis-arviointi on voimassa aina vuoden kerrallaan.

BERNER_OY_(GROUP)_EcoVadis_Rating_Certificate_2021_05_25