Nuxe Prodigieux ® Floral -linjaan uutuuksia: parfyymi ja suihkuvaahto

Nuxen suosittu, aistillisen tuoksuinen Huile Prodigieuse® -kuivaöljy sai kaksi vuotta sitten rinnalleen, raikkaan, kukkaistuoksuisen Huile Prodigieuse® Florale -kuivaöljyn.

Tänä keväänä Huile Prodigieuse® Florale -linja laajenee kahdella uudella tuotteella:

Prodigieux® Floral Le Parfum -tuoksu
Prodigieux® Floral Scented Shower Gel -suihkuvaahto

Prodigieux® Floral Le Parfum

Tuoksu mukailee Huile Prodigieuse® Florale -kuivaöljyn naisellista kukkaistuoksua. Tuoksun luoja Irène Farmachidi halusi korostaa alkuperäisen Florale-tuoksun raikkaita vivahteita ja lisäsi tuoksun alkuun greippiä, sitruunaa ja bergamottia. Tuoksun sydämessä kukkivat magnolian ja appelsiininkukan naiselliset tuoksuvivahteet. Täyteläinen valkoinen myski antaa tuoksulle syvyyttä ja aistillisuutta. Tuoksu on vegaaninen ja sen sisältämistä raaka-aineista 89 % on luonnosta peräisin.

Alkutuoksu     Greippi, sitruuna bergamotti
Sydäntuoksu  Magnolia, appelsiininkukka
Jälkituoksu     Valkoinen myski

Suositushinta

Prodigieux® Floral Le Parfum, spray 50 ml, suositushinta 57,50 euroa

Prodigieux® Floral Scented Shower Gel

Miellyttäväntuntuinen, pehmeän vaahdon muodostava suihkugeeli, jonka tuoksu hemmottelee ja rentouttaa. Kaakaosta ja vehnästä saadut kasviperäiset aineosat puhdistavat ihon hellävaraisesti. Suihkugeelin sisältämät manteliöljy ja glyseriini jättävät ihon miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Suihkugeeli jättää iholle hennon ja raikkaan kukkaistuoksun. Suihkugeeli on vegaaninen ja sen sisältämistä raaka-aineista 96 % on luonnosta peräisin.

Suositushinta
Prodigieux® Floral Scented Shower Gel -suihkugeeli 200 ml, suositushinta 12,50 euroa.

Huile Prodigieuse® Florale -kuivaöljy

Öljyn sisältämät seitsemän kasviöljyä hoitavat ja kosteuttavat tehokkaasti kasvojen ja vartalon ihoa sekä hiuksia. Kuivaöljyn jäljittelemätön, rasvattoman tuntuinen koostumus jättää iholle kauniin hehkun. Kuivaöljy on vegaaninen ja sen sisältämistä raaka-aineista 97 % on luonnosta peräisin.

Suositushinta

Huile Prodigieuse® Florale -kuivaöljy 50 ml, suositushinta 24,50 euroa, 100 ml suositushinta 39,70 euroa.

Saatavuus

Huile Prodigieuse® Florale -tuoksu ja -suihkugeeli ovat saatavilla toukokuusta 2021 alkaen Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta sekä Sokos Helsinki -tavaratalosta ja Sokos.fi-verkkokaupasta.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/hm_BwWwXMvJ2

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi

—————————————————————————————————————————————————-

NUXE

Aliza Jabèsin perustama, ranskalainen kosmetiikkamerkki NUXE on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Sarjan tuotteet ovat aina pyrkineet vastaamaan naisten odotuksiin, ja se on yksi syistä sarjan suureen suosioon ympäri maailmaa. NUXEn tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. NUXE-tuotteissa yhdistyvät aisteihin vetoavat tuoksut ja koostumukset, luonnon raaka-aineiden tehokkuus ja vahva tieteellinen osaaminen. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläinkokein. Nuxe käyttää tuotteissaan 100 % kasviöljyjä. Sarjan tuotteille on Ranskassa myönnetty 45 patenttia.