Nuxe Rêve de Thé -tuotteiden sisältämä vihreä tee kosteuttaa ihoa ja virkistää mieltä

Nuxen uusi Rêve de Thé -vartalonhoitolinja tarjoaa käyttäjälleen kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Tuotteiden sisältämä vihreä tee kosteuttaa ihoa ja sen virkistävä tuoksu piristää mieltä. Lisäksi tuotteiden koostumukset sulautuvat ihoon ja jättävät ihon miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuiseksi.

Vihreä tee

Nuxe valitsi uusiin vartalonhoitotuotteisiinsa 100 % luonnollista alkuperää olevan vihreän teen uuteen. Tämän lääkinnällisen, runsaasti antioksidantteja sisältävän kasvin ominaisuudet ovat olleet tunnettuja jo miltei 5000 vuoden ajan.

Rêve de Thé -tuotteissa käytetty vihreän teen uute on valmistettu Ranskassa ympäristöystävällistä bioteknologista prosessia käyttäen: aktiivisia molekyylejä sisältävät kasvisolut monistetaan pienestä kasvin osasta. Tämän jälkeen ne käsitellään siten, että ne vapauttavat välittömästi iholle sisältämänsä ihoa vahvistavat ja ihon kosteudensitomiskykyä parantavat vaikuttavat aineet. Iho on tehokkaasti ja pitkäaikaisesti kosteutettu.

Rêve de Thé -vartalonhoitotuotteiden tuoksu tasapainottaa ja virkistää mieltä ja täydentää siten tuotteiden tarjoamaa kokonaisvaltaista hyvän olon tunnetta. Parfymööri Irène Farmachidi kehitti tuoksun, joka toimii energisoivan ja virkistävän joogatunnin tavoin: vihreän teen raikas tuoksu kulkee läpi koko tuoksun. Alkutuoksussa sen raikkautta korostaa kirpeä raparperi ja lopputuoksussa myski ja kevyt puun tuoksu pehmentävät sitä.

Rêve de Thé -vartalonhoitolinjaan kuuluvat tuotteet

REVITALISING GRANULAR SCRUB

Raikkaan ja virkistävän tuntuinen vartalonkuorinta, jossa vihreän teen hoitavat ominaisuudet yhdistyvät kuoriviin bamburakeisiin. Kuorintavoide hierotaan kostealle iholle, jolloin sen sisältämät kuorivat bamburakeet irrottavat ihon pinnasta liiallista kuollutta solukkoa samalla, kun kuorintavoiteen tuoksu tasapainottaa ja virkistää mieltä. Iho tuntuu kuorintavoiteen jälkeen pehmeältä ja virkistyneeltä.

Kuorintavoide on vegaaninen ja siinä käytetyistä raaka-aineista 96 % on luonnollista alkuperää.

Revitalising Granular Scrub -vartalonkuorintavoide on pakattu muovituubiin 150 ml ja sen
suositushinta on 23,00 euroa.

REVITALISING SHOWER GEL

Pehmeyttä ja raikkautta. Suihkuvaahdon ihoille sulautuva koostumus muodostaa hienojakoisen vaahdon, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Suihkuvaahdon koostumuksessa yhdistyvät kasvipohjaiset puhdistavat aineosat vihreän teen uutteeseen. Yhdessä ne jättävät ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Suihkuvaahdon tuoksu tasapainottaa mielialaa ja auttaa rentoutumaan.

Suihkuvaahto on vegaaninen ja siinä käytetyistä raaka-aineista 95 % on luonnollista alkuperää.

Revitalising Shower Gel -suihkuvaahto on pakattu 200 ml muovituubiin ja sen suositushinta on 12,00 euroa.

24-HR FRESH-FEEL DEODORANT

”Älyteknologian” sisältävä deodorantti, jonka kolmen aktiivisen aineen yhdistelmä mukautuu ihon tarpeisiin ja tasapainottaa ihon mikrobiomia ehkäisten tehokkaasti epämiellyttävän hajun muodostumista 24 tunnin ajan. Vihreän teen virkistäviä tuoksuvivahteita sisältävä nestemäinen deodorantti jättää iholle raikkaan tunteen. Deodorantti ei tahraa vaatteita.

Deodorantti on vegaaninen ja siinä käytetyistä raaka-aineista 96 % on luonnollista alkuperää.

24-Hr Fresh-Feel Deodorant -deodorantti on pakattu roll-on-pakkaukseen 50 ml ja sen
suositushinta on 11,75 euroa.

REVITALISING MOISTURISING MILK

Miellyttävän pehmeän tuntuinen, ihoon nopeasti imeytyvä vartaloemulsio, joka sisältää vihreän teen lisäksi seitsemän 100 % luonnollista alkuperää olevaa sokeria, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti 24 tunnin ajan. Vaatteet voi pukea ylleen välittömästi vartaloemulsion levittämisen jälkeen. Vartaloemulsio jättää iholle miellyttävän tuoksun ja virkistävän tunteen.

Vartaloemulsio on vegaaninen ja siinä käytetyistä raaka-aineista 98 % on luonnollista alkuperää.

Revitalising Moisturising Milk -vartaloemulsio on pakattu 400 ml pumppupulloon ja sen
suositushinta on 30,00 euroa.

Myynnissä

Rêve de Thé -vartalonhoitotuotteet tulevat myyntiin kesäkuussa 2021.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/pxd7DBXP72Jm

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi

Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi

——————————————————————————————————————————————————-

NUXE

Aliza Jabèsin perustama, ranskalainen kosmetiikkamerkki Nuxe on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Sarjan tuotteet ovat aina pyrkineet vastaamaan naisten odotuksiin, ja se on yksi syistä sarjan suureen suosioon ympäri maailmaa. Nuxen tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Nuxe-tuotteissa yhdistyvät aisteihin vetoavat tuoksut ja koostumukset, luonnon raaka-aineiden tehokkuus ja vahva tieteellinen osaaminen. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläinkokein. Nuxe käyttää tuotteissaan 100 % kasviöljyjä. Sarjan tuotteille on Ranskassa myönnetty 45 patenttia.