Berner Oy on ostanut Gaudium Oy:n

22.6.2021 solmitussa yrityskaupassa Berner Oy on ostanut Gaudium Oy:n säiliöterminaalin Porin Tahkoluodon satamasta. Yritys jatkaa toimintaansa Berner Industries Tank Oy:n nimellä. Osto varmistaa säiliökapasiteetin saatavuuden markkinatilanteessa, jossa tankkikapasiteettia ei ole ollut aina tarjolla. Tahkoluodon terminaali tukee Berner Oy:n Teollisuuden Berner -liiketoimintayksikön  strategian mukaisia kasvusuunnitelmia.

-Porin alueella on meneillään uusia tehdashankkeita ja tulevina vuosina myös alueella jo nykyisin toimivien yritysten tuotannon laajennuksia. Teollisuuden Berner haluaa olla mukana alueella tarjoamassa uuden vaihtoehdon nykyisten toimijoiden lisäksi ja vahvistaa läsnäoloaan Suomen länsirannikolla, Berner Oy:n Teollisuuden Bernerin liiketoimintajohtaja Mika Pirhonen sanoo.

 

Lisätietoja:
Mika Pirhonen
liiketoimintajohtaja, Teollisuuden Berner, Berner Oy
puh: 040 831 3451