Berner Oy:n uudeksi hallituksen jäseneksi nimitetty Christina Harmia

Berner Oy:n yhtiökokous on valinnut uudeksi hallituksen jäseneksi kauppatieteiden maisteri Christina Harmian.

Christina ”Pia” Harmia  (s. 1965) on työskennellyt vuodesta 2007 lähtien Marketing Clinicillä. Tällä hetkellä Pia toimii kaupallisista toiminnoista vastaavana johtajana (Commercial Director) sekä johtoryhmän jäsenenä. Ennen Marketing Clinicille siirtymistä Pia työskenteli Paulig Groupilla  (1999-2007) erilaisissa tehtävissä vastaten mm. kahvi-divisioonan ja Santa Maria -mausteiden myynnistä ja markkinoinnista sekä liiketoiminnan kehityksestä. Ennen Pauligia Pia toimi Oy E.Ahlström Ab:lla myyntijohtajana (1997-1999) ja sitä ennen hän johti perheyrityksiä (1990-1997), jotka harjoittivat Kaukoidän maahantuontia, tukku- ja vähittäiskauppaa sekä valmistustoimintaa.Hallitustyöskentelykokemusta Pialla on vuodesta 1994 alkaen mm. Forma ry:ltä, Okimo Cliniciltä sekä Marketing Clinic Norwaylta. Parhaillaan hän on toimii Bernerin hallituksen lisäksi Remeo Oy:n hallituksen jäsenenä.Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hannes Berner ja muina jäseninä Nicolas Berner, Edvard Björkenheim sekä Ove Uljas.

Lisätietoja: nicolas.berner@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa