M2 BEAUTÉ on nyt Suomessa! Innovatiivinen ja tehokas EYE CARE -tuotelinja edistää ripsien ja kulmien luonnollista kasvua

Saksalaisen M2 BEAUTÉ -brändin suosittu EYE CARE -tuotelinja sisältää kuusi tehokasta ripsien ja kulmien luonnollista kasvua edistävää tuotetta, joiden koostumusten tarkoin valittujen aktiiviaineiden on todistettu vaikuttavan ihoon optimaalisella tavalla. 

EYE CARE -tuotelinjaan kuuluu ripsien ja kulmakarvojen kasvuja edistävät seerumit, ripsiä ja kulmia vahvistava ja pidentävä hoitotuote, kulmia tuuheuttava ja sävyttävä hoitogeeli, ripsiä hoitava ja pidentävä ripsiväri sekä ripsiä luonnollisesti taivuttava ja erotteleva ripsikampa. 

Tuotteet ovat laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia. Niissä ei ole parabeeneja, hormoneja eikä silikoneja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ja ne on testattu dermatologisesti: valikoima on silmälääkärien testaama ja hyväksymä.

EYELASH ACTIVATING SERUM

EYELASH ACTIVATING SERUM on innovatiivinen ripsien kasvua aktivoiva seerumi, jonka säännöllisellä käytöllä ripset kasvavat jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Seerumin koostumuksessa yhdistyvät ripsiä hoitavat aineosat tehokkaaseen vaikuttavien aineiden yhdisteeseen. Yhdessä nämä aineosat vahvistavat ja stimuloivat sekä aktiivisesti toimivia että lepovaiheessa olevia ripsien juuria ja edistävät siten todistetusti ripsien kasvua.

Vaikuttavat aineet

  • Lääketieteestä johdettu aktiivisten aineiden yhdiste, joka aktivoi ripsien kasvua ja tummentaa niiden sävyä.
  • Pantenoli kosteuttaa ripsiä ja antaa niille lisää kiiltoa.
  • Biotiini vahvistaa ripsiä ja ehkäisee ripsien irtoamista.
  • Hyaluronihappo antaa ripsille lisää joustavuutta ja saa ne näyttämään hyväkuntoisilta.
  • Hydrolysoidut glykosaminoglykaanit (GAG) sitovat ripsiin kosteutta ja antavat ripsille lisää joustavuutta ja vahvistavat ripsiä.

Käyttö

Pieni määrä EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumia levitetään iltaisin yläripsien juureen puhdistetulle, kuivalle ja rasvattomalle iholle. Seerumi suositellaan levitettäväksi silmän ulkonurkasta kohti silmän sisänurkkaa. Pakkauksen ohut eyeliner-sivellin mahdollistaa seerumin levittämisen lähelle yläripsien juuria. Seerumin annetaan imeytyä hetken ajan ihoon ennen muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä. 

Ripsiseerumi aktivoi verenkiertoa ripsijuuressa ja voi siksi aiheuttaa lievää kihelmöinnin tunnetta käytön yhteydessä. 6-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen ripset ovat kasvaneet huomattavasti, jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Ripsien kasvaessa pidemmiksi myös niiden väri tummenee.

Ripsiseerumi sopii piilolinssien käyttäjille, ja sitä voidaan käyttää myös yhdessä ripsipidennysten kanssa.

EYELASH ACTIVATING SERUM -ripsiseerumi on hajusteeton ja vegaaninen

Suositushinta 

EYELASH ACTIVATING SERUM 5 ml, suositushinta 126,00 euroa

 

EYEBROW RENEWING SERUM 

EYEBROW RENEWING SERUM on ainutlaatuinen, kulmakarvoille lisää tuuheutta antava seerumi, jonka säännöllisellä käytöllä kulmakarvat kasvat jopa 80 % aiempaa tuuheammiksi. Lisäksi säännöllinen käyttö vahvistaa kulmakarvojen omaa väriä. Kulmakarvaseerumin sisältämät vaikuttavat aineet hoitavat kulmakarvoja, edistävät niiden kasvua ja ehkäisevät karvojen ennenaikaista irtoamista. Seerumin vaikutukset ovat havaittavissa 6-8 viikon kuluttua käytön aloittamisesta ja täysi kasvupotentiaali saavutetaan 16 viikon käytön jälkeen. Rasvaton kulmakarvaseerumi on väritön, ja sen miedossa tuoksussa voi erottaa ruusua ja mentolia. Eyebrow Renewing Serum -kulmakarvaseerumi on vegaaninen.

Vaikuttavat aineet

  • Lääketieteestä johdettu aktiivisten aineiden yhdiste, joka aktivoi kulmakarvojen kasvua ja tummentaa niiden väriä.

  • Biotiini vahvistaa kulmakarvoja.
  • Hyaluronihappo antaa kulmakarvoille joustavuutta ja saa kulmakarvat näyttämään hyväkuntoisilta.
  • Prodew 300 kosteuttaa ja sitoo kosteutta kulmakarvoihin.
  • Hydrolysoidut glykosaminoglykaanit (GAG) kosteuttavat kulmakarvoja ja antavat niille lisää joustavuutta ja kestävyyttä.

 

Käyttö

EYEBROW RENEWING SERUM -kulmakarvaseerumia levitetään kerran päivässä, mieluiten iltaisin kulmiin erikoismuotoillun applikaattorin avulla. Kulmakarvaseerumia voidaan käyttää joko koko kulmille tai ainoastaan niille alueille, joita halutaan vahvistaa.Suositushinta

 
EYEBROW RENEWING SERUM 5 ml, 135,00 euroa

 
EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX

EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX​ on monikäyttöinen, kaksivaikutteinen kulma- ja ripsiseerumi.

1. Välitön vaikutus: Kulmakarvoihin käytettynä se kiinnittää välittömästi harottavat kulmakarvat paikoilleen. Ripsissä se toimii pohjustustuotteena, joka lisää ripsivärin pysyvyyttä ja antaa ripsille lisää tuuheutta. Lisäksi se tasoittaa karvan pintaa ja antaa sille kauniin kiillon. 

2. Pitkäaikainen vaikutus: Seerumin sisältämät peptidit edistävät karvan kasvua jopa 20 % ja sen sisältämät hoitavat aineosat parantavat ripsien ja kulmakarvojen kuntoa, antavat niille joustavuutta ja ehkäisevät karvan katkeilua sekä karvojen ennenaikaista irtoamista. Näkyviä tuloksia saadaan 6-8- viikon säännöllisen käytön jälkeen. 

Seerumia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä EYELASH ACTIVATING SERUM – ja EYE BROW RENEWING SERUM -seerumeiden kanssa niiden vaikutusta täydentämään.

Käyttö

EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX​ -seerumia levitetään ripsiin ja kulmiin karvan kasvusuunnan mukaan erikoismuotoillun harjaosan avulla 1-2 kertaa päivässä aamuin ja/tai illoin. Seerumi levitetään aina puhtaalle, rasvattomalle ja kuivalle iholle. Öljytön, geelimäinen seerumi on väritön ja hajusteeton. 

Suositushinta

EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX 8 ml, 46,00 euroa

 
EYEBROW ENHANCER COLOR & CARE​

EYEBROW ENHANCER COLOR & CARE​ on monikäyttöinen, kaksivaikutteinen, sävyttävä kulmakarvaseerumi. 

1. Välitön vaikutus: Vahvistaa harvoja, ohuita kulmakarvoja ja antaa niille lisää tuuheutta. Kiinnittää harottavat kulmakarvat paikoilleen ja antaa niille kauniin sävyn. Valittavana kaksi sävyvaihtoehtoa, Blonde ja Brown.

2. Pitkäaikainen vaikutus: Tehokkaasti vaikuttavat peptidit edistävät kulmakarvojen kasvua jopa 20 %. Seerumin sisältämät hoitavat aineosat parantavat kulmakarvojen kuntoa, antavat karvalle lisää joustavuutta ja ehkäisevät karvan katkeilua sekä karvojen ennenaikaista irtoamista. Näkyviä tuloksia saadaan 6-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Kulmakarvaseerumia voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden kulmakarvaseerumeiden kanssa niiden vaikutusta täydentämään. 

Käyttö

EYEBROW ENHANCER COLOR & CARE -sävyttävää kulmakarvageeliä levitetään kulmakarvoihin karvan kasvusuunnan mukaisesti kerran päivässä aamuisin tai tarpeen mukaan. Väriä voidaan haluttaessa kerrostaa halutun sävyn aikaansaamiseksi. Geelin tulee antaa kuivua levityskertojen välillä. Sävyttävä kulmakarvaseerumi on helppo levittää paikoilleen lyhyen, tiiviin harjaosan avulla. Kulmakarvageeli levitetään aina puhtaalle, rasvattomalle ja kuivalle iholle. Rasvaton, geelimäinen seerumi on hajusteeton.
 
Suositushinta

EYEBROW ENHANCER COLOR & CARE 6 ml, 38,00 euroa

 
BLACK NANO MASCARA

BLACK NANO MASCARA on monikäyttöinen, kaksivaikutteinen ripsiväri.

1. Välitön vaikutus: Taivuttaa ripsiä ja antaa niille lisää tuuheutta. Innovatiivinen, muotoiltu harjaosa taivuttaa ripsiä ja antaa ripsille lisää pituutta ja 10 x lisää tuuheutta. Nanoteknologian avulla valmistetut väripigmentit antavat ripsille syvän mustan värin ja kiinnittävät värin ripsiin. Vedenkestävä ripsiväri ei valu tai rapise, ja sitä voidaan suositella myös piilolinssien käyttäjille.

2. Pitkäaikainen vaikutus: Edistää ripsien kasvua jopa 20 %. Näkyviä tuloksia on havaittavissa 6-8 viikkoa ripsivärin käytön aloittamisen jälkeen. Ripsiväri hoitaa ja kosteuttaa ripsiä sekä suojaa niitä erilaisilta rasitustekijöiltä. Ripsiväriä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä ripsiseerumeiden kanssa niiden vaikutuksia täydentämään. 

Käyttö

BLACK NANO MASCARA -ripsiväriä levitetään ripsiin kerran päivässä tai aina tarvittaessa. Ripsiväri levitetään aina puhtaisiin, rasvattomiin ja kuiviin ripsiin. Väriä voidaan kerrostaa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ripsivärin tulee antaa kuivua levityskertojen välillä. Ripsiväriä voidaan suositella myös piilolinssien käyttäjille. Rasvaton, emulsiomainen ripsiväri on hajusteeton.

Suositushinta

BLACK NANO MASCARA 6 ml, 38,00 euroa

 
HIGH PRECISION EYELASH COMB

HIGH PRECISION EYELASH COMB on ripsiä taivuttava ja ripset toisistaan erotteleva ripsikampa. Kampa irrottaa ripsistä liiallista ripsiväriä, erottelee ripset toisistaan ja taivuttaa ne kauniille kaarelle. Ripsikamman ergonominen muoto myötäilee silmän muotoa ja helpottaa kamman liukumista ripsien läpi. Kamman pyöristetyt, ruostumattomasta teräksestä valmistetut harjakset eivät rasita tai revi ripsiä.

Näyttävät ripset saadaan aikaan seuraavasti: 
Levitä ripsiin ensin EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX -ripsiseerumi.
Anna seerumin kuivahtaa hetki ennen ripsivärin levittämistä.
Levitä ripsiin BLACK NANO MASCARA, ja anna kuivahtaa hetki. 
Erottele tämän jälkeen ripset toisistaan, ja kampaa ne kauniille kaarelle HIGH PRECISION EYELASH COMB -ripsikamman avulla.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ripsikampa on helppo puhdistaa ja hygieeninen käyttää.

Suositushinta

HIGH PRECISION EYELASH COMB -ripsikampa, 19,90 euroa

 
Saatavuus

M2 BEAUTÉ -uutuudet ovat myynnissä syyskuusta alkaen Stockmann -tavarataloissa ja Stockmann.com-verkkokaupassa sekä Sokos-tavarataloissa, Sokos Emotion-myymälöissä ja Sokos.fi-verkkokaupassa.

Tuotekuvat
https://www.bernerbrandbank.fi/l/LPFb8bW6G2X5

Lisätiedot
Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
Yhteydenotot, toimittajat: Paula Larjo | paula.larjo@berner.fi | + 358 40 5862 400
Yhteydenotot, vaikuttajat: Emilia Pikkuaho | emilia.pikkuaho@berner.fi | + 358 40 0226 675

—————————————————————————————————————————————-

M2 BEAUTÉ – innovatiivista kauneudenhoitoa, joka korostaa luonnollista kauneuttasi

M2 BEAUTÉ on 2008 Kölnissä perustettu, selektiivistä kosmetiikkaa valmistava yritys, joka kehittää uudenlaisia, luonnollista kauneutta korostavia kosmetiikkatuotteita. Uusimman tieteellisen tutkimuksen tuloksena kehitetyt aktiiviset ainesosat tarjoavat ainutlaatuisen ja luonnollisen vaihtoehdon kauneusrutiinien tueksi, iästä riippumatta.

M2 BEAUTÈn valikoimiin kuuluu ripsien ja kulmien sekä kasvojen ja hiusten hoitotuotteita. Tuotteet ovat laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia. Niissä ei ole parabeeneja, hormoneja eikä silikoneja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ja ne on testattu dermatologisesti: valikoima on silmälääkärien testaama ja hyväksymä.

M2  BEAUTÈ -tuotteita on tällä hetkellä myynnissä yli 40 maassa. 

Lue lisää: https://www.m2beaute.com/en/
Seuraa meitä Instagramissa: @m2beaute #m2beaute #m2beautefinland