Clarins Supra Lift & Curl Mascara -ripsiväri pidentää ja tuuheuttaa ripsiä ja antaa niille kaunista kaarevuutta

Ripsiin kaunista kaarevuutta ja pituutta kotioloissa helposti ja turvallisesti? Se on nyt mahdollista uuden innovatiivisen Clarins Supra Lift & Curl Mascara -ripsivärin avulla, jonka koostumus on saanut inspiraationsa kauneusalan ammattilaisten ripsikäsittelyistä.  

Clarins Supra Lift & Curl Mascara pidentää ja tuuheuttaa ripsiä sekä antaa niille kaunista kaarevuutta. Sen ilmava, äärimmäisen kevyt koostumus verhoilee ripset ilman raskasta lopputulosta. Ripsiväri on pitkäkestoinen, ja se kestää kosteutta ja hikoilua. 

Ripsivärin tehoaineina ovat Clarins-laboratorion kehittämät kaksi luonnon inspiroimaa yhdistettä:

LASH LIFTING COMPLEX 
Yhdiste sisältää luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, kuten chian siemeniä ja pellavan siemenistä saatavaa sokeria, joiden yhdistelmä kohottaa ripsiä ja antaa niille kaarevuutta.  

LASH BOOSTING COMPLEX
Pidentää välittömästi ripsiä ja auttaa vahvistamaan niitä. Päivä päivältä ripset näyttävät tuuheammilta ja pidemmiltä. 

Supra Lift & Curl Mascara -ripsivärin koostumukseen on lisätty hoidollisia ominaisuuksia sisältävää pomeranssin kukkavahaa, joka muodostaa ripsiin kevyen kalvon ja voimistaa ja kohottaa niitä.

Ripsivärin innovatiivinen harja mukailee ja muotoilee kaarevan muotonsa ansiosta ripsiä, sisältää runsaasti pehmeitä kuituharjaksia ja annostelee juuri oikean määrän tuotetta ripsille. 

Näin onnistut – hyödynnä Clarins Pro Touch -menetelmää 

1.    Käytä Supra Lift & Curl Mascara -ripsivärin harja pakkauksessa. Harjaa ripset alaosasta kärkiin harjan kaarevalla osalla, missä harjakset ovat lyhyempiä. Näin saat lisättyä helposti ja nopeasti maskaran ripsiin ja muotoiltua niitä.
2.    Saadaksesi ripsiin pituutta ja kaarevuutta ja erotellaksesi niitä, viimeistele lopputulos harjaamalla ripsiä harjan kärkiosalla, jossa harjakset ovat pidempiä.
3.    Lisää silmänympärysalueelle aamuin illoin uutta Double Serum Eye -tehoseerumia, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja säilyttämään silmänympärysihon nuorekkaana. Painele seerumi hellävaraisesti silmien alle ja silmäluomille. Aloita silmän sisänurkasta ja etene kohti ohimoita. 

3 x muista myös nämä Clarins-ripsivärit

Clarins-ripsivärien salaisuus on niiden 2-in-1-ominaisuus: meikillinen lopputulos ja hoidollisuus. Kaikki Clarins-ripsivärit sisältävät ainutlaatuista, tehokasta LASH BOOSTING COMPLEX -yhdistettä, joka saa ripset näyttämään pidemmiltä ja vahvistaa niitä. Jokaisen käyttökerran jälkeen Clarins-ripsiväri jättää ripset tuuheammiksi ja silminnähden pidemmiksi. 

Mascara Supra Volume 
Ripsiväri antaa ripsille äärimmäistä tuuheutta ja tekee ripsistä vahvemmat ja hoidetut. Sisältää Lash Boosting Complex -yhdistettä sekä akaasia- ja karnaubavahoja.

Wonder Perfect Mascara 4D
Tuuheuttaa ja pidentää ripsiä, antaa niille kaunista kaarevuutta ja erottelee ripset tarkasti. Sisältää Lash Boosting Complex -yhdistettä sekä ruusuvahaa ja pantenolia, jotka suojavat, hoitavat ja vahvistavat ripsiä. 

Wonder Perfect Mascara 4D Waterproof
Saa ripset näyttämään välittömästi aiempaa pidemmiltä ja tuuheammilta. Sisältää Lash Boosting Complex -yhdistettä sekä sinistä lootusvahaa, joka muodostaa ripsille kevyen kalvon ja mahdollistaa täydellisen kaarevan lopputuloksen. Ripsivärin vedenkestävä koostumus on hikoilun ja kosteuden kestävä.

Saatavuus

Supra Lift & Curl Mascara -ripsiväri on saatavilla syyskuusta 2021 alkaen Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Kicks-myymälöistä sekä valtuutetuilta yksityisiltä Clarins-jälleenmyyjiltä.

Suositushinta

Clarins Supra Lift & Curl Mascara 01 intense black 8 ml, 32 e

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/9mDmV8PWdWpV

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi