NUXE HUILE PRODIGIEUSE® Néroli antaa iholle kauniin hehkun ja sen tuoksu rauhoittaa

Nuxe tuo kauppoihin suositusta Huile Prodigieuse® -kuivaöljystään 100 prosenttisesti luonnollista alkuperää olevan version, joka hoitaa ihoa ja antaa sille kauniin hehkun. Lisäksi kuivaöljyn nerolin tuoksu rauhoittaa ja tasapainottaa mielialaa.

NUXEn perustaja ja toimitusjohtaja Aliza Jabès kertoo:

”Olin 30 vuotta sitten nuori, intohimoisesti kosmetiikka rakastava nuori yrittäjä, joka työskenteli tutkijoiden kanssa pienessä tuotekehityslaboratoriossa Pariisissa kehittääkseen ensimmäinen Nuxe-hoitotuotteen, Huile Prodigieuse® -kuivaöljyn.

Tämä hoitoöljy oli kauneudenhoitotuote, josta olin pitkään unelmoinut: aistillisen tuntuinen kuivaöljy, joka samalla hoitaa tehokkaasti ihoa. Kuivaöljy toimi myös edelläkävijänä Kuluta vähemmän, mutta parempaa -ajattelutavalle, joka on tänään ajankohtaisempi kuin koskaan. Öljyn monikäyttöisyys sekä sen 100 prosenttisesti Ranskassa valmistettu puhdas, kasviöljyjä sisältävä vegaaninen koostumus, tekevät öljystä todellisen monikäyttötuotteen, johon sukupolvi toisensa jälkeen on ihastunut.

Juhliaksemme ikonisen kuivaöljymme 30-vuotissyntymäpäivää, esittelemme siitä uuden version, Huile Prodigieuse® Néroli -kuivaöljyn. Kyseessä on ensimmäinen sertifioitu, luonnollista alkuperää oleva Huile Prodigieuse® -kuivaöljy, joka sisältää ihoa tehokkaasti hoitavia aineosia ja jonka nerolin tuoksu rauhoittaa ja tasapainottaa mielialaa.”

Sisäinen kauneus

Neroli rauhoittamaan mielialaa

Nuxe esittelee uuden innovaation ensimmäisen sertifioidun, luonnollista alkuperää olevan Huile Prodigieuse® -kuivaöljyn yhteydessä. Öljyn kehittämisessä hyödynnettiin Nuxen tietämystä kasviöljyistä sekä ainutlaatuista Ranskassa tapahtuvaa tuotekehitystä ja valmistusta, jotta saatiin kehitettyä silkinpehmeältä tuntuva kuivaöljy. Öljyn tuoksu vetoaa aisteihimme 100 prosenttisesti luonnollista alkuperää olevalla, nerolista, bergamotista ja laventelista koostuvalla tuoksullaan. Kuluttajatutkimus osoitti, että kuivaöljyä käyttäneistä kuluttajista 100 % tunsi olonsa rentoutuneeksi öljyn käytön jälkeen.

Ulkoinen kauneus

Alkuperäinen kuivaöljy antaa hehkua

Yhdistelmä kallisarvoisia kasviöljyjä, kuten luomuperäistä Ente-luumun öljyä ja luomuseesamiöljyä, jättävät iholle ja hiuksiin satiinimaisen hohteen, ilman rasvaista jälkitunnetta. Kuivaöljy koostu luonnollista alkuperää olevista aineosista, joista 42 % on luomua. Sen vegaaninen koostumus hoitaa ja vahvistaa ihoa ja jättää hiuksiin kauniin kiillon.

Luomuperäinen Ente-luumun öljy: Öljy saadaan kylmäpuristamalla Ranskan Agenissa kasvavien luumujen kivistä. Öljy sisältää runsaasti rasvahappoja, ja se on tunnettu ihoa ja hiuksia hoitavista ja niiden omaa vaurioita korjaavaa vaikutusta tukevista ominaisuuksistaan.
Luomuseesamiöljy: Öljy saadaan kylmäpuristamalla seesaminsiemenistä. Öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat tunnettuja ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. Lisäksi öljy tunnetaan kyvystään imeytyä nopeasti ihoon sekä iholle jättämästään rasvattomasta lopputuloksesta.  

Tutkimustulokset

Kuivaöljyn vaikutus ihon ja hiusten kuntoon. Testi suoritettu ihotautilääkäreiden valvonnassa¹.
100 % testiin osallistuneista naisista sanoi ihonsa värin kirkastuneen ja ihonsa tuntuvan hoidetulta. 
97 % testiin osallistuneista naisista sanoi ihonsa näyttävän aiempaa kauniimmalta ja tuntuvan aiempaa pehmeämmältä.
97 % testiin osallistuneita naisista kertoi myös hiustensa näyttävän aiempaa kiiltävämmiltä sekä tuntuvan aiempaa hoidetummilta sekä paremmin suojatuilta ulkoisia vaurioita vastaan.

Vaikutus venymäarpiin dermatologin tekemän arvion perusteella².
Huile Prodigieuse® Néroli vaalentaa venymäarpien väriä 68 %.

Antioksidanttiominaisuudet
In vitro -testi todistaa Huile Prodigieuse® Néroli -kuivaöljyn antioksidanttiominaisuudet.

Ilmansaasteilta suojaava vaikutus
Huile Prodigieuse® Néroli -kuivaöljyn ilmansaasteilta suojaava vaikutus todennettiin instrumentaalisen testin avullaᶾ, joka osoitti, että Huile Prodigieuse® Néroli -kuivaöljy rajoittaa saastepartikkeleiden tarttumista ihoon.

¹ Kuluttajatesti, johon osallistui 33 vapaaehtoista, jotka käyttivät tuotetta 56 päivän ajan.
² Dermatologin tekemä arvio, kun testaajat olivat käyttäneet tuotetta 56 päivän ajan.
ᶾ Testissä mitattiin saastepartikkelien kiinnittymistä ihoon ihosta otettujen kuvien perusteella. Testiin osallistui 22 vapaaehtoista, jotka levittivät tuotetta iholleen kerran.

Käyttövinkit

Huile Prodigieuse® Néroli -kuivaöljy sopii käytettäväksi ympäri vuoden kasvojen ja vartalon iholle sekä hiuksiin.

Kasvot

Öljyä voi käyttää kasvojen iholle yksinään tai sitä voi sekoittaa muutaman tipan käytettävään kosteusvoiteeseen. Öljy hierotaan ihoon kevein ulos- ja ylöspäin suuntautuvin liikkein.
Öljy sopii myös miehille. Partaan hierottuna, öljy saa partakarvan tuntumaan miellyttävän pehmeältä. Miehet voivat myös levittää öljyä iholle ennen partavaahtoa tai -geeliä suojaamaan ihoa parranajon aiheuttamilta ihoärsytyksiltä.

Vartalo

Öljy hierotaan vartalon iholle pyörivin hierontaliikkein, kiinnittäen erityisesti huomiota kuiviin ihoalueisiin sekä venymäarpiin.

Hiukset

Öljyä hierotaan hiuksiin ja hiuslatvoihin tarpeen mukaan. Öljyä voidaan käyttää myös hiusnaamiona 1-2 kertaa viikossa ennen sampoopesua. Tällöin öljyä levitetään kauttaaltaan hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa hiuksissa 10 minuutin ajan.

Rauhoittava hoitorituaali

Ennen kuivaöljyn levittämistä
Lämmitä öljyä kämmenten välissä, ja hengitä tämän jälkeen öljyn tuoksua ja koe välittömästi nerolin tuoksuvivahteiden rentotuttava vaikutus. Muutama tippa öljyä lämpimässä kylpyvedessä rentouttaa ja antaa kylpyvedelle miellyttävän tuoksun.
Aamuisin
Rauhoita aamuisin mielesi ennen kiireistä päivää. Aloita rentoutushetki hieromalla Huile Prodigieuse® Néroli -kuivaöljyllä kasvojen energiapisteitä. Paina pisteitä kevyesti myötäpäivään, ja keskity erityisesti rauhoittumisen kannalta tärkeisiin pisteisiin, kuten päälaella sijaitsevaan, mielialaa tasapainottavaan GV20-pisteeseen ja otsan keskellä sijaitsevaan ajatuksia rauhoittavaan kolmanteen silmään. Keskity vartalolla erityisesti pallean keskikohdalla sijaitsevaan solarpleksukseen, johon tunteet ja stressi keskittyvät. Hengitä syvään ja hiero aluetta kevein, pyörivin liikkein. Taputtele lopuksi rintalastaa sormenpäillä vapauttaaksesi energiasi.
Iltaisin
Rentouttava hiuspohjan hieronta vähentää jännityksiä ja parantaa unen laatua. Suihkuta hieman öljyä kämmeniin, ja aseta kämmenet tasaisesti päälaelle. Hengitä syvään useamman kerran nenän kautta. Silitä hiuksia tyvestä latvaan sormenpäillä, ja hiero tämän jälkeen hiuspohjaa voimakkaasti. Jatka hieromalla kallonpohjaa ja takaraivoa pyörivin liikkein kämmenten avulla. Tee kynsien avulla kevyttä siksak-liikettä päälaelta kallonpohjaan. Lopetta rentouttava hieronta epäkäslihaksiin. Hiero vastakkaista epäkäslihasta toisen käden kämmenellä joko puristellen tai pyörivin hierontaliikkein, mikäli lihakset tuntuvat erityisen kireiltä.

Suositushinta

Huile Prodigieuse BIO NÉROLI Multi-Purpose Dry Oil, Face, Body, Hair – all skin types 100 ml, 41,50 e

Saatavuus

Tuote on saatavilla syyskuusta 2021 alkaen Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta sekä Sokos Helsinki -tavaratalosta ja Sokos.fi-verkkokaupasta.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/Ldn8x2MgCJCW

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, paula.larjo@berner.fi, 040 5862400
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, emilia.pikkuaho@berner.fi, 0400 226675

——————————————————————————————————————————————

NUXE

Aliza Jabèsin perustama, ranskalainen kosmetiikkamerkki Nuxe on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista. Sarjan tuotteet ovat aina pyrkineet vastaamaan naisten odotuksiin, ja se on yksi syistä sarjan suureen suosioon ympäri maailmaa. Nuxen tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ranskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Nuxe-tuotteissa yhdistyvät aisteihin vetoavat tuoksut ja koostumukset, luonnon raaka-aineiden tehokkuus ja vahva tieteellinen osaaminen. Tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä testata eläinkokein. Nuxe käyttää tuotteissaan 100 % kasviöljyjä. Sarjan tuotteille on Ranskassa myönnetty 45 patenttia.