NUXE tuo viisi vedetöntä tai hyvin vähän vettä sisältävää uutuutta BIO ORGANIC -sarjaan

NUXE tuo syksyllä 2021 viisi uutta vedetöntä tai hyvin vähän vettä sisältävää ihonhoitotuotetta NUXE BIO ORGANIC -luonnonkosmetiikkasarjaansa.

Kuten muissakin NUXE BIO ORGANIC -sarjan tuotteissa, myös näissä tuotteissa hyödynnetään ainoastaan luonnosta saatuja vaikuttavia aineita sekä ekologista valmistustapaa.

Perusihonhoitoon suunnitellut, innovatiiviset 2-in-1-ihonhoitotuotteet tuntuvat iholla miellyttäviltä ja tuoksuvat miedosti appelsiininkukalta.

Ennen kaikkea uutuustuotteiden koostumuksissa on huomioitu sitoutuminen ympäristöystävälliseen lähestymistapaan, veden vähentämiseen tuotekoostumuksissa. Cleansing Oil -puhdistusöljyn ja Balm-voidedeodoranttien valmistuksessa ei ole käytetty yhtään vettä ja kiinteiden Superfatted Soap -saippuoiden koostumukset sisältävät hyvin vähän vettä.

Nuxe Bio Organic Bio Organic Safflower Seeds Oil Face & Body Botanical Cleansing Oil -puhdistusöljy

pumppupullo 200 ml
suositushinta 30 euroa

Kasvot ja vartalo

Puhdistusöljy toimii sekä meikinpoistoaineena kasvoille että suihkuöljynä vartalon iholle. Sen vedetön koostumus sisältää runsaasti safloriöljyä sekä luomuperäistä auringonkukansiemenöljyä (81,5 %), jotka irrottavat iholta meikin ja sille kertyneet epäpuhtaudet jättäen ihon miellyttävän pehmeän ja joustavan tuntuiseksi. Puhdistusöljyn silkinpehmeä, virkistävän appelsiininkukan tuoksuinen koostumus muuttuu pehmeän maitomaiseksi joutuessaan veden kanssa kosketuksiin ja huuhtoutuu helposti iholta. Puhdistusöljyn koostumus on biohajoava.

Saflorinsiemenöljy

Täyteläisen tuntuinen, 100 % kasviöljySafloriöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja. NUXEn valitsema öljy saadaan suurimmaksi osaksi Venäjältä luomumenetelmin safloria viljeleviltä tiloilta. Saflori on kasvi, jonka viljelemiseen tarvitaan hyvin vähän vettä. Hellävaraisen kylmäpuristamisen avulla saadaan puhdasta, runsaasti aktiivisia molekyylejä sisältävää öljyä.

Puhdistusöljyn sisältämät aineosat ovat 100 % luonnollista alkuperää. Sen sisältämistä raaka-aineista 81 % on saatu luomuviljellyistä kasveista.

Ekologista suunnittelua

Puhdistusöljyn pakkaus on valmistettu 100 % kierrätetystä PET-muovista. 
Kierrättäminen: Laita pullo muovinkeräykseen ja pumppu ja suojamuovi sekajätteeseen. 

UUDENTYYPPISET DEODORANTIT

Nuxe Bio Organic Coconut & Plant Powder 24hr Fresh-Feel Deodorant Balm 24hr 50 g

suositushinta 18,50 euroa

Nuxe Bio Organic Almond & Plant Powder 24hr Sensitive Skin Deodorant Balm 24hr 50 g

suositushinta 18,50 euroa

NUXEN BIO ORGANIC -sarjan deodorantit mullistavat tapamme käyttää deodoranttia. Deodoranttien puuterimaiselta balsamilta tuntuva koostumus levitetään kainaloihin sormenpäillä. Deodorantin koostumus levittyy iholle tasaisesti ja jättää ihon pehmeän ja kuivan tuntuiseksi. Kliiniset testit ovat osoittaneet, että deodorantit ehkäisevät epämiellyttävää tuoksua 24 tunnin ajan.

Kasviperäisen puuterin ja luomuperäisen kasviöljyn, kookosöljy Fresh-Feel -versiossa ja manteliöljy Sensitive Skin -versiossa, jättävät ihon miellyttävän pehmeän ja hoidetun tuntuiseksi. Deodorantit tuoksuvat appelsiininkukalta, jonka raikkaat vivahteet korostuvat ensimmäisessä versiossa ja rauhoittavat vivahteet jälkimmäisessä.

Fresh-Feel -deodorantin sisältämistä raaka-aineista 99 % on luonnollista alkuperää ja 89 % luomuviljeltyjä.
Sensitive-Skin -deodorantin sisältämistä raaka-aineista 100 % on luonnollista alkuperää ja 84 % luomuviljeltyjä.

Ekologista suunnittelua

Deodoranttirasiat on valmistettu alumiinista, kevyestä, 100  % kierrätettävästä materiaalista.
Kierrättäminen: Laita rasia metallinkeräykseen. 

KIINTEÄT SAIPPUAT

Nuxe Bio Organic Invigorating Superfatted Soap Camelina Oil -saippua 100 g

suositushinta 11,30 euroa

Nuxe Bio Organic Delicate Superfatted Soap Camelina Oil -saippua 100 g

suositushinta 11,30 euroa

Kaksi kiinteää, kaikille ihotyypeille sopivaa saippuaa, jotka puhdistavat tehokkaasti niin kasvojen kuin vartalonkin ihon. Saippuat on valmistanut provencelainen saippuamestari kasviperäisestä saippuapohjasta perinteistä saippuanvalmistusmenetelmää käyttäen. Saippuoiden voidemaisen tuntuinen, ihoa kosteuttava koostumus sisältää camelinaöljyä. Saippuat poistavat iholta meikin ja sille kertyneet epäpuhtaudet jättäen ihon pehmeän ja joustavan tuntuiseksi.

Saippuoiden tuoksussa voi erottaa appelsiininkukan virkistäviä tuoksuvivahteita. Invigorating Superfatted Soap -saippuassa niitä täydentävät aromaattiset tuoksuvivahteet ja Delicate Superfatted Soap -saippuassa pehmeät, harmoniset tuoksuvivahteet.

Luomuperäinen camelinaöljy

Miellyttävän pehmeän tuntuinen kasviöljy, 100 % ranskalaista alkuperää

Camelinan siemenistä saatava kasviöljy sisältää runsaasti omega 6- ja omega 3 -rasvahappoja. Nuxen käyttämä camelina tulee Ranskasta, jossa Nuxe tekee yhteistyötä paikallisten luomiviljelijöiden kanssa Lot-et-Garonnen alueella. Hellävaraisen, luonnonmukaisen uuttamismenetelmän avulla saadaan korkealuokkaista 100 % kasviöljyä, joka sisältää runsaasti aktiivisia molekyylejä. Öljy puhdistaa ihon ja jättää sen miellyttävän tuntuiseksi.

Invigorating Superfatted Soap Camelina Oil -saippuan sisältämistä aineosista 99 % on luonnonmukaista alkuperää ja 89 % luomuviljeltyjä. Delicate Superfatted Soap Camelina Oil -saippuan sisältämistä aineosista 99 % on luonnonmukaista alkuperää ja 89 % luomuviljeltyjä.

Ekologista suunnittelua

Saippuoiden FSC-paperipakkaukset on valmistettu kestävän kehityksen menetelmin kasvatettujen metsien puista. Paperi on kevyttä 100 % kierrätettävää materiaalia. 
Kierrättäminen: Laita paperipakkaus paperinkeräykseen.

Saatavuus

Uutuudet ovat saatavilla syyskuusta 2021 alkaen Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta sekä hyvinvarustetuista Sokos-tavarataloista ja Sokos.fi-verkkokaupasta sekä hyvinvarustetuista apteekeista.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/VGvkx__F7Q_b

Lisätiedot

Berner Oy, kuluttajatuotteiden viestintä
toimittajat: Paula Larjo | paula.larjo@berner.fi | + 358 40 5862 400
vaikuttajat: Emilia Pikkuaho | emilia.pikkuaho@berner.fi | + 358 40 0226 675

—————————————————————————————————————–

NUXE BIO ORGANIC -SARJAN SITOUMUKSET

VAIKUTTAVIEN AINEITTEN JÄLJITETTÄVYYS DNA-TESTIN AVULLA

Jokainen NUXE BIO ORGANIC -sarjassa käytetty vaikuttava-aine käy läpi tarkat valintaperusteet, joissa huomioidaan raaka-aineen maantieteellinen alkuperä sekä viljely- ja tuotanto-olosuhteet. Jokaisella kasvilla on oma ainutlaatuinen geneettinen jälkensä, jota ei voi väärentää, ja jonka avulla kasvi on tarkasti tunnistettavissa.

NUXE hyödyntää kasvitieteellistä DNA-tutkimusmenetelmää, jonka avulla voidaan tunnistaa kasvin erityispiirteet ja todentaa sadon laatu. Näin NUXE varmistaa käyttämiensä kasvien ja niiden sisältämien aktiivisten aineosien korkean laadun ja pystyy siten takaamaan ihonhoitotuotteidensa tehokkuuden. Varmistamalla kasvien maantieteellinen alkuperä pystytään säilyttämään uhanalaiset lajit ja taistelemaan biopiratismia vastaan.

VASTUULLISTA HANKINTAA JA VEGAANISET KOOSTUMUKSET

NUXE valitsee alihankkijansa erittäin tarkasti ja kiinnittää erityistä huomiota heidän luonnonsuojeluohjelmiinsa. NUXE asettaa paikalliset, kestävän kehityksen menetelmiä noudattavat toimijat etusijalle, samoin kasviuutteet, jotka on saatu luonnonmukaisia tekniikoita hyödyntäen. Näissä tekniikoissa ei hyödynnetä kemiallisia liuottimia ja rajoitetaan epäpuhtauksien syntymistä.

Kaikki NUXEN BIO ORGANIC -sarjan tuotteet sopivat vegaaneille. Tuotteiden koostumukset eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita tai niiden johdannaisia. Eurooppalaisen lainsäädännön mukaan tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat Vegan Society -järjestön hyväksymiä ja rekisteröimiä.

TARKKOJEN STANDARDIEN MUKAAN VALMISTETTUA LUONNONKOMETIIKKAA

NUXE BIO ORGANIC -tuotteet on kehitetty Ranskassa ja ne ovat saaneet tarkkoihin kriteereihin perustuvan ECOSERT-merkinnän. Tuotteet sisältävät keskimäärin 99 % luonnollista alkuperää olevia aineosia ja yli 66 % luomuviljeltyjä aineosia, kun vaatimuksena on 20 %. Tuotteiden käytön miellyttävyyttä lisäävät niiden sisältämät 100 % luonnonöljyt ja 100 % luonnollista alkuperää olevat tuoksut.

Hygieniatuotteisiin (deodorantit ja puhdistusöljy) NUXE on vesivarantoja säästääkseen kehittänyt vedettömät koostumukset ja palasaippuoihin hyvin vähän vettä sisältävät koostumukset.

EKOLOGISESTI SUUNNITELLUT PAKKAUKSET

NUXE BIO ORGANIC -tuotteet valmistetaan Ranskassa ECOSERT-merkinnän saaneissa tehtaissa, jotka valmistavat tuotteet tarkkojen, kontrolloitujen ekologisten standardien mukaisesti. Tuotteiden pakkauksissa käytetään mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja: 50 ml purkeissa 90 % kierrätyslasia, 30 ml ja 100 ml pulloissa kierrätyslasin määrä vaihtelee 25 prosentista 30 prosenttiin, samoin 15 ml purkeissa. Tämä mahdollistaa lämpötilan alentamisen sulatusuuneissa: 50 ml lasipurkkien valmistaminen vähentää ilmastomuutokseen johtavia tekijöitä 30 % verrattuna klassisen lasipurkin valmistamiseen.

Suojakotelon vaativille pakkauksille kotelon materiaaliksi on valittu FSC-sertifioiduista, kestävän kehityksen menetelmin kasvatettujen metsien puista saadusta pahvista valmistetut kotelot. Ne sisältävät optimaalisen määrän sekä uusia että kierrätettyjä kuituja.

Ekologisuus ja pakkausten kierrätettävyys on huomioitu myös pakkausten painatuksissa. Ne on tehty joko läpikuultavalla vesipohjaisella lakalla, joka ei sisällä liuottimia, tai ekologisella silkkipainomenetelmällä. Kumpikaan menetelmistä ei estä pakkausten kierrättämistä.

BIOHAJOAVUUS JA KIERRÄTETTÄVYYS

NUXE BIO ORGANIC -sarjan poishuuhdeltavat tuotteet ovat biohajoavia.
Sarjan pakkaukset ovat suurimmaksi osaksi kierrätettäviä. Pakkauksissa suositaan lasia aina, kun se on mahdollista. Lasin etuna on se, että se on 100 % kierrätettävissä ilman, että sen ominaisuudet muuttuvat. PET- ja PP-muovista valmistetut pullot, samoin kuin pahvikotelot, ovat myös kierrätettäviä.