SENSAI LASH CONDITIONER -ripsiseerumi toimii hauraita, vaurioituneita ripsiä hoitavan ripsinaamion tavoin

SENSAI LASH CONDITIONER -ripsiseerumin ripsiä vahvistava Lash Conditioning -koostumus muodostaa ripsien pintaan suojaavan kerroksen ja hoitaa samalla ripsikarvan sisempiä kerroksia.

Ripsien pintaan muodostuva silkkinen kalvo suojaa ripsiä ulkoisilta rasituksilta ja tasoittaa ripsien pintakerrosta. Ripsiproteiinien välisiä sidoksia vahvistava tekijä taas parantaa ripsien taipuisuutta ja saa ne kaartumaan kauniisti ylöspäin.

Iltaisin käytettävä ripsiseerumi korjaa ripsivaurioita, vahvistaa ripsiä ja antaa niille lisää taipuisuutta.

TEKNOLOGIA

Ripsivärit, irtoripset ja ripsipidennykset tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia omien ripsien korostamiseen. Vaikka ripset ovat ensiarvoisen tärkeässä asemassa kasvojen kokonaisilmeestä puhuttaessa, ripsien hoitaminen on silti aliarvostettua.

Ripsikarva muodostuu kolmesta kerroksesta, jotka suojaavat ripsikarvaa ja antavat sille lujuutta ja taipuisuutta. Päivittäinen altistuminen ulkoisille rasitustekijöille vaurioittaa näiden kerrosten rakenteita ja aiheuttaa ripsien haurastumista ja vaurioitumista.

Karvan pintakerroksen alapuolella sijaitseva kuitukerros koostuu proteiineja, keratiinia ja melaniinia sisältävistä soluista, jotka antavat ripsikarvalle lujuutta ja sen värin.

Päivittäiset rasitustekijät vaurioittavat proteiinien välisiä sidoksia, jolloin ripsen sisäkerros muuttuu huokoiseksi.

SENSAIn uusi Lash Conditioning -koostumus vahvistaa näiden proteiinien välisiä sidoksia, jolloin huokoisuus ripsissä vähenee, ripset vahvistuvat ja taipuvat kauniille kaarelle.

SENSAI LASH CONDITIONER 10 ml

Ripsiseerumi, joka toimii hoitavan ripsinaamion tavoin. Seerumi korjaa ripsivaurioita ja vahvistaa ripsiä.
Lash Conditioning -koostumus lujittaa ripsikarvan sisäkerrosten proteiinien välisiä sidoksia ja vahvistaa siten ripsiä. Ripsien pintaan muodostuva silkkikalvo tasoittaa ripsien pintaa ja suojaa niitä päivittäisiltä rasitustekijöiltä.
Vahvat, kauniisti kaartuvat, hyväkuntoiset ripset avartavat ja kirkastavat katsetta.

Käyttö

Ripsiseerumi levitetään ripsiin iltaisin puhtaille ripsille ennen muita ihonhoitotuotteita.

Suositushinta

57 euroa

Saatavuus

Uutuus on saatavilla syyskuun 2021 alusta Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Sokos-tavarataloista, Sokos Emotion -myymälöistä ja Sokos.fi-verkkokaupasta, osassa Kicks-ketjun myymälöitä sekä QStyle Kuusamo -erikoisliikkeestä.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/Shd_PvpCQNGN

Yhteydenotot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi