SENSAI TOTAL EYE TREATMENT on silmänympärysihon kaksivaiheinen hoitotuote,  joka hoitaa ihoa ja avartaa katsetta

SENSAI TOTAL EYE TREATMENT on uudenlainen viilentävän ja lämmittävän hoitotuotteen yhdistelmä, joka elvyttää tehokkaasti silmänympärysihoa.

Aamuisin lämmittävä, täyteläisen tuntuinen, helmenhohtoinen SENSAI MELTY RICH EYE CREAM -voide kosteuttaa ihoa ja kirkastaa katsetta. Iltaisin voiteeseen yhdistetään viilentävä SENSAI REFRESHING EYE ESSENCE -seerumi, joka levitetään iholle raikkaan tuntuisen applikaattorin avulla. Seerumi kiinteyttää ja silottaa ihoa. 

TOTAL EYE TREATMENT kuuluu SENSAIn EXPERT ITEMS -linjaan. Linja koostuu tuotteista, jotka tarjoavat ratkaisuja kasvojen alueen erityistarpeisiin ja joiden avulla on mahdollista saavuttaa SILK SKIN.

SILMÄNSEUTU JA SILMÄNYMPÄRYSIHO

Kun puhutaan raikkaan, virkeän näköisestä kasvojenilmeestä, katse kiinnittyy ensimmäisenä silmiin. Rypyt, ihon täyteläisyyden väheneminen, silmänympärysihon turvotus tai väsyneen näköiset silmät eivät välttämättä kerro ikääntymisestä, mutta saattavat saada henkilön näyttämään ikäistään vanhemmalta.

Silmänympärysiho on tunnetusti muuta kasvojen ihoa herkempi. Ensinnäkin silmänympärysiho on muuta kasvojen ihoa ohuempi. Toiseksi silmänseutua ympäröivä kasvojen rakenne, johon kuuluvat otsalihas, kulmakarvalihas, silmän kehälihas ja ihon tukikudos rasittuu ja menettää iän mukana muuta kasvojen ihoa nopeammin kiinteyttään. Hyvin hoidettu silmänseutu ja silmänympärysiho antavat kasvoille nuorekkaan ja virkeän ilmeen sekä avartavat katsetta.

EROT RASITUKSEN MERKEISSÄ SILMÄNYMPÄRYSIHOLLA AAMUISIN JA ILTAISIN

Digitaalisten välineiden käytön lisääntyessä silmät joutuvat työskentelemään enemmän kuin koskaan. Vietämme entistä enemmän aikaa tietokoneiden ja älylaitteiden ääressä, jolloin katse kohdistuu pitkäksi aikaa tietylle, suppealle alueelle. Tämä rasittaa silmiä ja vähentää silmänseudun lihasten liikkuvuutta.
Kuten mikä tahansa kehon osa, myös silmänseutu sisältää lihaksia, verisuonia, rauhasia ja erilaisia kudoksia, jotka toimivat yhteistyössä tuottaakseen päivittäin erilaisia fysiologisia toimintoja. Kun silmänseutu rasittuu, eikä saa tarvitsemaansa lepoa, näkyy se seuraavina yleisinä silmänympärysihon ongelmina:

AAMUISIN
•    Heikentynyt mikroverenkierto
•    Silmänympärysihon turvotus
•    Silmänalusten tummuus
•    Silmäpussit

ILTAISIN
•    Raskaan tuntuiset silmät
•    Silmien väsymys
•    Silmien kuivuus

Silmät ja silmänympärysiho hyötyvät tällöin vastakkaisen lämpötilan omaavista ihonhoitotuotteista, jotka levitetään iholle erityisen hierontatekniikan ja siihen soveltuvan välineen avulla.

TOTAL EYE TREATMENT -silmänympärysihon hoitotuotteen sisältämät vaikuttavat aineet

Koishimaru Silk Royal

Ihon ikääntymisen merkkejä häivyttävä yhdiste on suunniteltu aktivoimaan hyaluronihapon muodostumista ihossa. Ainutlaatuisten vaikuttavien aineiden yhdiste hoitaa ihoa tehokkaasti sitomalla kosteutta aina ihon syvimpiin kerroksiin asti. Samalla yhdiste parantaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä ja ehkäisee ihon pinnan karheutta vaikuttamalla ihosolujen keratinisoitumiseen. Näin ihon luonnollinen suojamuuri vahvistuu ja ihon pinta tuntuu pehmeältä ja sileältä. Lisäksi yhdiste kirkastaa ihon väriä ehkäisemällä glykaatiota eli sokeroitumista samalla, kun sen sisältämät antioksidantit ylläpitävät ihon nuorekasta ja raikasta ulkonäköä.

Total Eye Complex

Ihon toiminnoille lisää energiaa antava yhdiste tehostaa kollageenin tuotantoa ihossa kiinteyttäen ja täyteläistäen ihoa.

Hydro Optimiser Complex

Mikroverenkiertoa ja nestekiertoa aktivoiva yhdiste vähentää tummuutta ja turvotusta silmänseudun alueella saaden ihon näyttämään elinvoimaiselta ja raikkaalta.

SENSAI TOTAL EYE TREATMENT -tuotteet

REFRESHING EYE ESSENCE 20 ml
MELTY RICH CREAM 15 ml

Silmänympärysihon hoitorituaali, jossa kahden tuotteen, REFRESHING EYE ESSENCE -seerumin ja MELTY RICH EYE CREAM -silmänympärysvoiteen vaikutukset yhdistyvät. Viileän ja lämpimän tunteen iholle jättävät tuotteet levitetään iholle niiden vaikutusta tehostavan hieronnan avulla, jolloin silmänalusten tummuus vähenee ja rypyt ja juonteet madaltuvat. Silmänympärysiho muuttuu päivä päivältä aiempaa nuorekkaamman, raikkaamman ja virkeämmän näköiseksi.

SENSAI REFRESHING EYE ESSENCE 20 ml

Silkinpehmeältä tuntuva seerumi, joka levitetään iholle nikkeliä sisältämättömän, ruostumattoman pyörivän pallolevittimen avulla. Levitin liukuu helposti iholla ja viilentää otsan ja silmänympärystän ihoa. Seerumin sisältämä Total Eye Complex kosteuttaa ja virkistää ihoa. Rypyt ja juonteet madaltuvat ja silmänseutu näyttää aiempaa virkeämmältä ja silmänympärysiho kiinteämmältä.
Täyttöpakkaus saatavilla.
Seerumi levitetään silmänseudun iholle iltaisin SENSAIn hierontamenetelmän avulla.*)

SENSAI MELTY RICH CREAM 15 ml

Täyteläisen tuntuinen, helmiäishohtoinen silmänympärysvoide, joka iholle hierottaessa lämmittää ihoa. Voiteen sisältämät Total Eye Complex ja Hydro Optimiser Complex vähentävät turvotusta ja silmänalusten tummuutta sekä kiinteyttävät näkyvästi ihoa. Voiteen sisältämät helmiäispigmentit kirkastavat ja raikastavat katsetta.
Täyttöpakkaus saatavilla.
Voide levitetään silmänseudun iholle aamuin illoin SENSAIn hierontamenetelmän avulla.*)

*) Kts. liite. 

Suositushinta

Pakkaus sisältää SENSAI REFRESHING EYE ESSENCE -seerumin 20 ml ja SENSAI MELTY RICH EYE CREAM -silmänympärysvoiteen 15 ml, suositushinta 230,00 euroa

Täyttöpakkaukset:
SENSAI REFRESHING EYE ESSENCE -seerumi 20 ml, suositushinta 96,00 euroa
SENSAI MELTY RICH EYE CREAM -silmänympärysvoide 15 ml, suositushinta 122,00 euroa

Saatavuus

Uutuudet ovat saatavilla syyskuun 2021 alusta Stockmann-tavarataloista ja Stockmann.com-verkkokaupasta, Sokos-tavarataloista, Sokos Emotion -myymälöistä sekä Sokos.fi-verkkokaupasta, osassa Kicks-ketjun myymälöitä sekä QStyle Kuusamo -erikoisliikkeestä.

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/dkFbbbDxpf5G

Yhteydenotot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä
Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo, puh. 040 5862400, sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho, 0400 226675, sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi