Berner Oy myy Koneet-liiketoimintansa Logisnext Finland Oy:lle

Berner Oy ja Logisnext Finland Oy ovat allekirjoittaneet 31.8.2021 sopimuksen Bernerin Koneet-liiketoiminnan myynnistä Logisnext Finlandille.

Kaupan myötä Mitsubishi Forklift Trucks -brändin, Combilift-monitietrukkien sekä Dulevon lakaisu- ja harjakoneiden liiketoiminta ja edustus siirtyy Berneriltä Logisnext Finlandille 1.9.2021. Myös Bernerin Koneet-liiketoimintayksikön ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta siirtyy kaupan myötä Logisnext Finlandille ja jatkaa pitkäaikaisten asiakkaidemme palvelemista.

Yrityskaupan taustalla on Mitsubishi Logisnext -konsernin Euroopan-laajuinen organisaatiouudistus. Mitsubishi Logisnext on integroinut toimintaansa ja optimoinut materiaalinkäsittely- ja logistiikkaratkaisujaan Euroopassa vuodesta 2020 alkaen.

Logisnext Finland Oy on Mitsubishi Logisnext Europen (MLE) tytäryhtiö ja sen täysin omistama myyntiyhtiö. Asiakkaidemme olemassa olevat koneiden vuokrasopimukset siirtyvät sellaisenaan Logisnext Finlandille.

– Olemme iloisia pitkästä ja hyvästä yhteistyöstä Mitsubish Forklift Trucksin, Combiliftin sekä Dulevon kanssa. Erityisen iloisia olemme siitä, että Koneet-liiketoimintayksikkömme henkilökunnan asiantuntijuus ja osaaminen pysyvät jatkossakin asiakkaiden käytössä Logisnext Finlandin organisaatiossa. Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme ja päämiehiämme hyvästä yhteistyöstä, sekä omaa henkilökuntaamme hyvästä työstä vuosien varrella, Berner Oy:n toimitusjohtaja Antti Korpiniemi sanoo.
 

Berner on vastannut Mitsubishi Forklift Trucks -brändin edustuksesta Suomessa jo vuodesta 1976 ja Combiliftin monitietrukkien edustuksesta vuodesta 2001 lähtien.

Berner on yksi MLE-konsernin pitkäaikaisimmista maahantuojista ja kiitämmekin Berneriä lämpimästi tästä pitkästä ja menestyksellisestä edustuksesta ja yhteistyöstä. Toivotamme osaavan ja kokeneen Berner Koneiden henkilökunnan lämpimästi tervetulleeksi organisaatioomme, Logisnext Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Viinikainen sanoo.

Lisätietoja:
Antti Korpiniemi
toimitusjohtaja, Berner Oy
puh: 050 551 3720

Jukka Viinikainen
toimitusjohtaja, Logisnext Finland Oy
puh: 0400 452 447

 

Jaa sosiaalisessa mediassa