Cosmos Natural -sertifioitu Eco by Herbina -luonnonkosmetiikkasarja laajenee hiustenhoitoon – Ruusuvesi Shampoo ja -Hoitoaine valmistetaan Bernerin tehtaalla Heinävedellä

Kotimaiset, Cosmos-sertifioidut Eco by Herbina -hiustenhoidon uutuudet sisältävät 99 prosenttia luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita, ja ne ovat biohajoavia ja vegaanisia. Uutuuksien pullot valmistetaan 100 prosenttisesti kierrätetystä muovista. 

Suomalainen kosmetiikkabrändi Herbina lanseerasi viime vuonna ensimmäisen luonnonkosmetiikkasarjansa, Cosmos Organic -sertifioidut*) Eco by Herbina -kasvojenhoitotuotteet. Tänä syksynä Herbina tuo kauppoihin Cosmos Natural -sertifioidut hiustenhoitotuotteet Eco by Herbina Ruusuvesi Shampoon ja Eco by Herbina Ruusuvesi Hoitoaineen. 

Hiustenhoidon uutuudet ovat kotimaisia: niiden tuotekehitys tehdään Herttoniemessä, ja tuotteet valmistetaan Heinävedellä Bernerin tehtaalla. 

– Haluamme jatkuvasti kehittää vastuullisuuttamme ja tuoda markkinoille tuotteita, joiden tuotanto ja raaka-aineet kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän ja jotka ovat osa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, Herbinan Brand Manager Noora Laurinus sanoo.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä, että pystymme lanseeraamaan kotimaisesta tuotannosta eli Heinäveden tehtaalta tulleita Cosmos Natural -sertifioituja luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteita, joilla on Avainlippu-tunnus. 

Cosmos-standardin myöntäminen edellyttää, että tuotteiden sisällöt on formuloitu standardin mukaisesti ja sertifioija on auditoinut laitoksen, jossa tuote valmistetaan. 

Uutuudet hellivät kuivia ja käsiteltyjä hiuksia

Herbina itsessään tarkoittaa erilaisten kasvien yhdistelmää, ja Herbinan tuotekehitystä ovatkin aina inspiroineet luonnon raaka-aineet – näin myös uutuuksissa. 

– Ihanan ruusuisen tuoksuiset Eco by Herbina -hiustenhoitotuotteet sisältävät 99 prosenttia luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Tuotteet ovat biohajoavia ja vegaanisia, Laurinus kertoo. 

Uutuustuotteet on kehitetty kuiville ja käsitellyille hiuksille: ne kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia ja antavat niille luonnollista kiiltoa ja hoitoa. Pehmeästi vaahtoava shampoo pesee hiukset hellävaraisesti. Hoitoaine täydentää hoitokokemusta, ja se sisältää kosteuttavaa glyserolia ja vahvistavia kasviproteiineja.

Myös pakkausten vastuullisuutta on haluttu kehittää entisestään.  

– Herbina-uutuuksien shampoo- ja hoitoainepullot on tehty 100 prosenttisesti kierrätetystä muovista, ja ne ovat kierrätettäviä, Laurinus sanoo. 

Eco by Herbina Ruusuvesi Shampoo 250 ml ja Eco by Herbina Ruusuvesi Hoitoaine 250 ml

  • Tuotteet ovat Ecocert Cosmos Natural -sertifioituja, vegaanisia ja biohajoavia – ne sisältävät yli 99 prosenttia luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. 
  • Tuotteet valmistetaan Suomessa Heinävedellä, ja niillä on Avainlippu-tunnus.
  • Pullot on tehty 100 prosenttisesti kierrätetystä muovista. 
  • Uutuudet on suunniteltu kuiville ja käsitellyille hiuksille.
  • Pehmeästi vaahtoava shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja kosteuttaa hiuksia. 
  • Hoitoaine korjaa ja vahvistaa hiuksia ja antaa niille luonnollista kiiltoa ja hoitoa. Se sisältää kosteuttavaa glyserolia ja hiuksia vahvistavia kasviproteiineja. Hoitoaine helpottaa hiusten kammattavuutta ja jättää hiukset hoidetun tuntuisiksi.
  • Uutuustuotteissa on ihastuttava ruusun tuoksu, ja ne sisältävät ihoa tasapainottavaa ruusuvettä. 

Suositushinta

Eco by Herbina Ruusuvesi Shampoo 250 ml, 3,90 e
Eco by Herbina Ruusuvesi Hoitoaine 250 ml, 3,90 e

Saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. 

Lisätiedot ja tuotenäytteet medialle

BERNER Oy, Kuluttajatuotteet

Noora Laurinus        
Brand Manager                        
040 544 0084                           
noora.laurinus@berner.fi         

Paula Larjo
Viestintäasiantuntija
040 586 2400 
paula.larjo@berner.fi

Lataa Herbina-uutuuksien tuotekuvat:

https://www.bernerbrandbank.fi/l/R8wbF-VfsXZb

Lue lisää tuotteista: www.herbina.fi

Kuluttajatiedustelut: Berner Oy, puh. 0207 91 00

Uusimmat tiedotteemme löytyvät osoitteesta www.berner.fi/uutishuone. 

*) Cosmos-standardin omistaa voittoa tavoittelematon järjestö. Kansainvälinen standardi perustettiin 2010 viiden suurimman eurooppalaisen sertifioijan toimesta (BDIH, Cosmebio, Ecocert, ICEA, Soil Association). Tavoitteena oli luoda kaikille yhtenäinen kansainvälinen sertifiointistandardi. Nyt yli 24 000 tuotetta 70 maassa on Cosmos-hyväksyttyjä. Cosmos standardissa on kaksi erilaista luokitusta COSMOS ORGANIC ja COSMOS NATURAL. 
Saadakseen tiukemman luomusertifioinnin tuotteessa tulee olla vähintään 20 % luomuraaka-aineita ja poishuuhdeltavissa 10 %. Fysikaalisesti prosessoiduista raaka-aineista, kuten esimerkiksi öljyistä, vahoista ja uutteista, yli 95 % tulee olla luomulaatuista. Lisätietoa: https://cosmos-standard.org/