GOSH Brow Lift Lamination Gel -kulmageeli on nopea ja helppo vaihtoehto kulmien laminoinnille

Lisäksi GOSH tuo syksyllä kauppoihin kaksi uutta Eyedentity Palette -luomiväripalettia uusilla värisävyillä, Chameleon Powder -irtopuuterin ja Catchy Eyes Mascara Allergy Certified -ripsivärin. 

Luonnollisella tavalla näyttävän näköiset kulmat ovat trendikkäät, ja nyt kulmiin voi saada tuuheutta ja täyteläisyyttä helposti myös kotona! GOSH Brow Lift Lamination Gel -kulmageeli ryhdistää ja kohottaa katsetta, ja se auttaa luomaan kulmille halutun muodon ja ryhdin. Harjaosan avulla kulmakarvat on helppo harjata haluttuun muotoon, ja pitkäkestoinen lopputulos pysyy hyvin kulmissa. 

Tuote on saanut allergiasertifikaatin, ja se on hajusteeton ja vegaaninen.

Käyttö

Varmista, että kulmasi ovat puhtaat, eikä niissä ole meikkituotteita. Harjaa kulmakarvat ylös siveltimellä ja levitä niihin laminointigeeliä. Kun jokainen karva on päällystetty, harjaa kulmat uudelleen pienellä Brow Brush -applikaattorilla niin, että karvat nousevat ylös. Muotoile kulmakarvat haluamallasi tavalla. 
Jos sinulla on vaaleat kulmakarvat, suosittelemme, että ne sävytetään ensin, jolloin lopputuloksesta tulee täyteläisempi. 
Saatat joutua lyhentämään kulmakarvojen pituutta, jotta saat viimeistellyn lopputuloksen.

Suositushinta

Brow Lift Lamination Gel 6 ml 001 Transparent, 17,50 e

EYEDENTITY PALETTE 8 g -luomiväripaletti

GOSH Eyedentity Palette -luomiväripaletti sisältää monipuolisen valikoiman sävyjä, joilla loihdit sekä neutraalimman arkimeikin että juhlavamman iltameikin. Paletin yhdeksää sävyä on helppo käyttää yksinään tai yhdistellä keskenään. Jokainen Eyedentity-paletti sisältää hohtavia, mattaisia ja metallinhohtoisia sävyjä. Runsaspigmenttiset koostumukset levittyvät luomille pehmeästi ja häivyttyvät vaivattomasti. Hajusteeton ja vegaaninen.

Värisävyt

004 Be Here
05 Be Hopeful

Suositushinta

17,50 e

CHAMELEON POWDER 001 Transparent 8 g -irtopuuteri 

GOSH Chameleon Powder -irtopuuteri tasoittaa ihoa, peittää kevyesti ja jättää jälkeensä luonnollisen mattapinnan. Kaikille ihon sävyille sopiva puuteri kiinnittää meikin ja vähentää ryppyjen ja laajentuneiden ihohuokosten näkyvyyttä. Silkkinen irtopuuteri luo virheettömän ja viimeistellyn mattaisen lopputuloksen. Hajusteeton ja vegaaninen.

Suositushinta

GOSH Chameleon Powder 001 Transparent 8 g, 19,50 e

CATCHY EYES MASCARA ALLERGY CERTIFIED 8 ml -ripsiväri

GOSH Catchy Eyes Mascara Allergy Certified 8 ml -ripsiväri erottelee ripset jo yhdellä harjanvedolla. Paakkuuntumaton koostumus levittyy ripsiin tasaisesti ja tekee ripsistä täyteläisen tuuhean sekä pidemmän näköiset. Kaareva kumiharja auttaa saavuttamaan kissamaisen vastustamattoman katseen. Sopii myös herkille silmille. Tuote on hajusteeton ja vegaaninen, ja se on saanut allergiasertifikaatin. 

Suositushinta

GOSH Catchy Eyes Mascara Allergy Certified 8 ml 001 Extreme Black, 13,90 e

Saatavuus

Brow Lift Lamination Gel -kulmageeli ja Chameleon Powder -irtopuuteri ovat saatavilla lokakuun alusta alkaen ja Eyedentity Palette -luomiväripaletti ja Catchy Eyes Mascara Allergy Certified -ripsiväri syyskuun alusta alkaen Sokos-tavarataloissa ja Emotion -myymälöissä sekä Sokos.fi-verkkokaupassa, valituissa K-Citymarketeissa sekä valtuutetuilta yksityisiltä jälleenmyyjiltä. 

Tuotekuvat

https://www.bernerbrandbank.fi/l/b7Fqm-mr7VTj

Lisätiedot

BERNER OY, kuluttajatuotteet – viestintä

Yhteydenotot toimittajat: Paula Larjo puh. 040 5862400 sähköposti paula.larjo@berner.fi
Yhteydenotot vaikuttajat: Emilia Pikkuaho puh. 0400 226675 sähköposti emilia.pikkuaho@berner.fi

Media:

Jaa sosiaalisessa mediassa