Hai-saapas tähdittää Robinin uutta musiikkivideota

Hai-saapas ja Robin ovat lyöttäytyneet jälleen yhteen. Robinin tavaramerkki – eri paria olevat kengät – ovat tällä kertaa kotimaisen Hai-tuotemerkin. Robinia ja Hai-saapasta yhdistää värikkyys, tyylikkyys ja persoonallisuus. Koska Robin on erityisen tunnettu juuri kenkävalinnoistaan, on kyseessä täydellisen luontainen parivaljakko.

Lähiulkoilu on lisääntynyt pandemian aikana ja myös kumisaappaat ovat saaneet uusia käyttäjiä.

Toivommekin, että yhä useampi nuori on löytänyt jalkaansa jälleen kumisaappaat. Hai-saapas on trendikäs ja hyvännäköinen jalkine kaupunkikäytössä ja matala Hai Low -nilkkuri on erityisen helposti jalkaan puettava, siispä täydellinen varuste myös nuorille, Berner Oy:n Jalkineet ja pukeutuminen -tuoteryhmän Category Manager Piia Repo sanoo.

Vuoden loppuun asti jatkuvaan yhteistyöhön sisältyy näkyvyys Robinin uudella musiikkivideolla sekä Robinin tekemä TikTok-video, jonka avulla pyrimme tavoittamaan nuorempaa kohderyhmää.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä. Robin on tehnyt aikaisemmin oman malliston Hain kanssa vuonna 2017 ja on hienoa, että saimme jatkaa yhteistyötä. Pääsemme myös kokeilemaan meille täysin uusia mainosmuotoja, kun ensimmäistä kertaa olemme nuorten suosimassa TikTokissa, Repo iloitsee.

Robinin uusi musiikkivideo Sucker for that love julkaistaan 6.9.2021. Kotimainen Hai on mukana tähdittämässä videota. Video on katsottavissa: https://youtu.be/ZeWViZHYp1c

Hai on tuonut värejä harmauden keskelle jo vuodesta 1968. Ensimmäiset saappaat suunniteltiin purjehduskäyttöön, mutta nyt Hai on jo paljon muutakin kuin saappaita. Ennen kaikkea se tuo väriä sinne, missä sitä ei ole. Hai – Colours from the land of grey.

 

Kuvacredit: Anne Seppälä

Kuvalinkki: https://www.bernerbrandbank.fi/l/BkJ2Pbp6m8gp